- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
nubi widze od rana za kotami biega hehe.. ja tez mialam badanie tak jak ty robione. i to 2 razy. raz u mojej lekarki zaraz przed szpitalem a drugi raz w szpitalu bo jeszcze wynikow nie bylo. i sie zastanawiam znowu ze chyba za wczesnie bo jedno30 a drugie32 tydzien a chyba od 34 sie robi..
villemo jak tam? skorcze odeszly w zapomnienie czy jednak wariatko zasiadlas w samochod? :-P
karolcia dzieki za przypomnienie o biedronce bo wiedzialam ale zapomnialam:-)
iva lekarz wiedzial co robi. zaraz po urlopie to sie chodzi czasem tak rozkojarzonym ze moze zamiast operacji cc wycial by ci wyrostek..
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziendoberek:-)
nubi widze od rana za kotami biega hehe.. ja tez mialam badanie tak jak ty robione. i to 2 razy. raz u mojej lekarki zaraz przed szpitalem a drugi raz w szpitalu bo jeszcze wynikow nie bylo. i sie zastanawiam znowu ze chyba za wczesnie bo jedno30 a drugie32 tydzien a chyba od 34 sie robi..
villemo jak tam? skorcze odeszly w zapomnienie czy jednak wariatko zasiadlas w samochod? :-P
karolcia dzieki za przypomnienie o biedronce bo wiedzialam ale zapomnialam:-)
iva lekarz wiedzial co robi. zaraz po urlopie to sie chodzi czasem tak rozkojarzonym ze moze zamiast operacji cc wycial by ci wyrostek..
kurcze ja nie wiem juz sama... maz wrocil z drugiej zmiany na 22:30 o 12 mi wrocily regularne skurcze a wczesniej dostalam takiej biegunki ze masakra. znowu nie wiedzialam czy jechac czy nie wiec dalam sobie czas do 3 nad ranem a przed 3 znow skurcze ucichly wiec poszlam spac.. Cholera to wszystko chyba przez emocje. zaczynqm sie sresowac jutrzejszym dniem i chyba przez to macica szaleje.Pamietam jak przy klaudiuszu mialam miec prowokacje o 8 rano to od 22 mialam juz skurcze regularne doklanie takie jak teraz tak samo sie nie nasilaly wiec planowo o 8 podlaczyli mnie pod oxy. dobrze ze mnienie wzielo na calego bo ja jeszcze obskoczyc fryzjera dzis musze

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Ja juz po sniadaniu...dzis podane do lozka

Widze ze zadna nie urodzila...

Buziaki
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja dziś wcześnie pobudka i jadę po męża. Dziś tyle spraw do załatwienia: jedziemy wózek zamówić i będziemy mebelki skręcać <tańcze>
Akina nie przejmuj się tym paciorkowcem, bo mimo iż ja mam wynik ujemny, to pytałam wczoraj o to lekarza i powiedział mi że na porodówce to co druga ma wynik dodatni, dostają ten antybiotyk i dzieciaczki sie rodzą zdrowiutkie

Nubi od samego rana erotyczne sceny pod twym oknem

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Iwonka od ktorej jutro Ci kazali nie jesc bo pewnue tez sie w poniedzialek masz stawic na czczo?
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kasia :]
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Akina tez odebralam, mam ujemny, tyle ze pobierany tylko z pochwy. Nasuwa sie pytanie:czy dostane penycyline jezeli wynik jest niekompletny? Bo chyba powinno byc pobrane z dupki teza jezeli nie dostane to jest zagrozenie dla malej?
czy powinnam zrobic z dwojki tez? Pocieszajac Cie, chyba wolalabym ten pozytywny
Dzień dobry wszystkim

Nubi, ja też mam tylko badanie z pierwszej dziurki

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Melduję się w dalszym ciągu w dwupaku

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja jeszcze nie wypełzłam z łóżka, nie mam siły nawet ręki podnieść

Zacznę chyba od tego że mój luby wczoraj skapitulował i oddał mi na wyłączność całą sypialnie, stwierdził że do porodu jedno z nas musi być wyspane, i on będzie spał w salonie...
Grzecznie żeśmy się rozeszli koło 24 każde do swojego wyrka... o dziwo szybko zasnęlam bo to bolące krocze dało mi wczoraj ładnie popalić więc zmęczenie wzięło tym razem górę... koło godzin 01:30 obudziło okropne parcie na pęcherz... więc przekonana że kibelek wzywa wytoczyłam się z łóżka no i się zaczęła jazda bez trzymanki... o fuck myslałam że mi zaraz macica wypadnie... prawie na czworaka doczłapałam się do toalety, D. się zerwał i pomógł mi z niej skorzystać i dotrzeć do łożka... ból w okolicy jajników byl tak wielki że nie wiedziałam co się dzieje... chciałam to zidentyfikować jako skurcze, coś zacząć liczyć... ale to cholerstwo trwało i trwało i nie ustępowało... potem jeszcze doszedł ból w krzyżach... wydaje mi się że zasnęłam po około godzinie... teraz jest już ok...
Nad ranem zaczęły mi na dodatek drętwieć obie dłonie... ufff ja się chyba rozpadam

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Tak mysle ze gdybym miala taka przygode to nie mam Swojego P pod reka...moze jednak nie powinnam zostawac sama

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iwonka kochanie czyżby sters zaczą cię zjadać bo coś nam tu umilkłaś???
Nubi i jak odespałaś poranne kocie ekscesy sexualne

dobra zbieram dupe bo chyba pora coś zjeś... D. rano przed pracą poleciał mi jeszcze po rogala więc pewno będzie w zestawieniu z jogurtem i kakaem (okropnie ciężkie słowo do odmiany)

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Magda no nie wiem czy sie rozpadasz ale ja w nocy chodze do kibelka zgieta w pol z " koszyczkiem pod brzuchem... Bo zeby nie wypadl... Moze to to samo tylko Twoj kawaler ciezszy i stad ta pielgrzynka? Btw oprocz bolu jajek mam jeszcze spiety brzuch.. Wiec moze to normalne...albo moze dodatkowo Antek sie niefartownie ulozył?
no tak brzuch był oczywiście twardy jak skała... ale najgorszy był ten ból jajków... masowałam i nic... i zawsze u ciebie tak długo to trwa??? i co to niby ma być ja się pytam... bo jak skurcze przepowiadające to ja mam to w dupie i ich już nie chce

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Paula jeszcze tylko dziś a jutro juz będziesz mama po raz drugi!! Ranyyyyy ale fajnie! Nie zapomnij nam fotek przysłać!
Iva myśle ze Kalina ma racje czasem człowiek po urlopie zapomina jaki zawód wykonuje! Ja to po urlopie czasem nawet języka w gebie zapomniałam i często lapalam sie na tym ze zamiast po angielsku to jak to mowi moj znajomy ze mi sie ponglish wlanczal!
Madzia przerabane Ja miałam taki ból we wczorajsza noc i klekalam przed łóżkiem i jakos w takiej pozycji łatwiej było ból przeżyć! Choć muszę ci powiedzieć ze czasem tak mnie boli od jelit jak mam wzdecia to w nocy mocnych boli dostaje Ale nie aż tak mocnych jak te wczorajsze! A Antos rusza sie? Może zadzwoń do lekarza może powie ci co mogło to spowodować. Napewno nic groźnego no i najważniejsze ze przeszło! Ale takie bóle wiadomo mnie osobiście przerażają!
Natka ja juz o lenistwie maluchów sie nie wypowiadam za trzy dni mija mi termin!!!!! Masakra jakaś! A najgorsze ze juz 5 dni po terminie z OM. Myśle ze bez wywolywania sie nie obejdzie

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ekscesy pod oknem odespane i zaraz robie grzanki zapiekane z cheddarem i oliwkami...mmmmm

Edit Aga ma racje to tez od zatwardzenia moze byc

Wlasnie tez zauwazylam ze Iwona cos cicho siedzi... Mysia co tam?
Kasia, Asia w sprawie gbs musimy zaufac poloznym na porodowce, wynik przynosimy ze soba, tam jak byk pisze skad pobrany i w ksiazeczce ciazy kiedy... Bez nakrecania, jak bede w czwartek u mojego przystojnego lekarza to zapytam