- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Madzia chyba masz racje bo ja tez latalam jak głupia i tez mi wszyscy mówili ze będę mieć przedwczesny porod bo stresy i ręce w górze i schody i dużo latania tam i spowrotem To sie szyjki wzmocnily świnie jedne! Choc z drugiej strony to ja nie mam pojecia jaka jest ta moja szyjka, ale skoro cisza nadal to pewnie stalowa. Jednak nie życzę ci i niech ci szyjka zniknie szybko bo takie odliczanie z dnia na dzień to jakaś katorga. A dziś jeszcze wyczytalam ze w niektórych szpitalach nie wywołują dopiero dwa tygodnie po terminie! Chyba padne do tego 10 września!musze moja położna w środę podpytac i jak tak to będzie wyglądać Bo jak beda olewac mnie to musze coś im nawymyslac żeby mi wcześniej wywołali.tylko jeszcze nie wiem co! No i Madzia jak skonczysz to wrzuć na fotkę co tam wypocilas na tej ścianie!
Iwonka gratulacje I ja cię podziwiam bo ja sama tez nie wiem czy bym dała radę z przeprowadzka tak wcześnie!ale najważniejsze ze wam sie podoba i będzie wam lepiej!
Kasia to jak coś zmalujesz to wrzucaj nam foteczki Uwielbiam takie rzeczy a ze mam koło lozeczka pusta ścianę bo pomysł z lampka nie wypalił no to może z czymś innym pokombinuje! Choć ja beztalencie jestem wiec o wiele lepiej mi idzie z nalepkami niż farbami!
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Iwonka fajnie ze sie przeprowadzasz ja tez mieszkam na 9 pietrze nie jest zle winda chodzi nowa wymieniona a powiedz jam z mmsami doszlas juz do ładu? ?
Ciekawe co z Donia oby jeszcze poczekala bo ma termin jak ja i akina na sama koncoweczke wrzesnia.
Buziaki laski i;-)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
ja jednak też wolę koty niż sąsiadów,zwłaszcza jak robią takie imprezy jak mój wczoraj!
Sąsiad-wieczny kawaler,ideał mamusi a jak starsi wybyli to impreza jak jasna cholera. Powiem Wam,że tylu ludzi jak wczoraj szej nocy to jeszcze tu nie widziałam. A głąb się mnie jeszcze pytał czy nie byli za głośno. Powiedziałam mu,że póki co przeżyłam ale gdybym juz miała maleństwo to zapewne zadzowniłabym na Straż miejską! i,żeby czasem pomyślał o starszych osobach na naszej ulicy bo nie wszyscy są tak głusi jak jego dziadkowie! Burak jeden.
Villemo już PO fryzjerze?? Ja się tam nie dziwie,że chce kobita dobrze wyglądać To,że podwójna mama to nie znaczy,że ma być zakapciałą kurą domową Paula...czekam na foteczkę po wizycie u fryca
Madzik czytając Twoją nocną przygodę...wiecie,że ja od niepamiętnych czasów wstałam na SIKU w nocy? tzn już nad ranem praktycznie bo o 5 ale kładłam się o 2 przez tego sąsiada mojego. Za to wyleżałam się w wannie i ostatni juz chyba raz w ciąży zmyłam i przemalowałam pazurki przy stopach
Iwonka....ja to Cię normalnie podziwiam z tą przeprowadzką Kacperek będzie miał 3 tygodnie A tak z ciekawości dlaczego się przeprowadzacie?? Większe mieszkanie?? Kasa??
Oooo już doczytałam o powodach Szkoda tylko tego ogródka nie??
No właśnie....co z Donatą??? Cisza...cvzyżby kolejna chciała nas uraczyć miłą wiadomością???
AGA....zgadnij co Filip dziś znalazł w warsztacie u dziadka?
Tylko tak: po pierwsze mój tato zmieniał w lampce końcówkę (tzn wtyczkę) bo musiała być taka płaska więc kabelek jest sklejony ale w niczym to nie przeszkadza a po drugie...
będziesz miała taką przełączkę? bo Wy tam przeciez macie inne gniazdka. Ja mam przełączki ale z tych waszych angielskich na pl i zastanawiam się czy w druga stronę tez takie są???
Jak to nie problem to podaj mi adres na priv i w przyszłym tygodniu wysyłam
Idę zrobić fotę torby dla Moni
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
hihihi wróciłam ze sklepu i biorę się za te niesforne sówki kacha i nubi tak żeście mi namieszały z tym pędzlami że w końcu kupiłam ich 20 5 malarskich i 15 takich do malowania ze szpiczastymi końcówkami
Ładnie!! u mnie chyba wszystkich razem tyle nie znajdę teraz to musi się już udać czekam na fotki z efektu końcowego.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
hihihi wróciłam ze sklepu i biorę się za te niesforne sówki kacha i nubi tak żeście mi namieszały z tym pędzlami że w końcu kupiłam ich 20 5 malarskich i 15 takich do malowania ze szpiczastymi końcówkami
Ładnie!! u mnie chyba wszystkich razem tyle nie znajdę teraz to musi się już udać czekam na fotki z efektu końcowego.
haha Madzia,to Antek juz zapas do przedszkola ma
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Widzę, że samopoczucie dzisiaj raczej pozytywne i dobrze, u nas też
Właśnie dokonałam zakupu łóżeczka dla mojego Okruszka - tzn w sumie to dopiero Mieliśmy mieć pożyczone, ale uznałam, że jednak lepiej mieć swoje. Kto wie, może kiedyś Patryś doczeka się rodzeństwa
KochamCię, powodzenia z ratowaniem sówek Czekamy na efekt końcowy
No i na efekty twórczości własnej Kasi też, oczywiście
Iwonko, gratuluję upolowania mieszkania! Razem dacie radę z przeprowadzką na pewno
Grunt, że jesteś zadowolona!
Kurczę, też bym sobie chętnie włosy zrobiła jeszcze przed porodem, może chociaż szamponetkę kupię, żeby jako tako odrosty zamaskować
A tymczasem idę walczyć z naszym padłym pecetem, grubsza sprawa jakaś, bo się małpiszon uruchomić nie chce.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonka fajnie ze sie przeprowadzasz ja tez mieszkam na 9 pietrze nie jest zle winda chodzi nowa wymieniona a powiedz jam z mmsami doszlas juz do ładu? ?
NIE
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva no szkoda ogródka ale tam też jest duży balkon i jaki boski widok!!!!
Na ogród zawsze możesz przyjechac do mnie
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonta_kg napisał:
Iva no szkoda ogródka ale tam też jest duży balkon i jaki boski widok!!!!
Na ogród zawsze możesz przyjechac do mnie
Mówisz masz bede kiedys u siostry w poznaniu to podskocze do ciebie