BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 3 miesiąc temu #730898 przez Nubi
A propo masci na sutki mam z medeli purelan i smaruje nim...usta bo mam ostatnio masakre, wysuszaja sie i pierzchna mimo tego ze uzywam balsam do ust, dwie ostatnie noce uzylam i diametralna roznica, super dziala ;)

Jestem mamAsią

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #730904 przez agamo
Kalinka to sie przygotuj na tip top w takim razie bo jak odlorzysz i by sie zaczęło to żebyś była zwarte i gotowa.

Madzia chyba masz racje bo ja tez latalam jak głupia i tez mi wszyscy mówili ze będę mieć przedwczesny porod bo stresy i ręce w górze i schody i dużo latania tam i spowrotem To sie szyjki wzmocnily świnie jedne! Choc z drugiej strony to ja nie mam pojecia jaka jest ta moja szyjka, ale skoro cisza nadal to pewnie stalowa. Jednak nie życzę ci i niech ci szyjka zniknie szybko bo takie odliczanie z dnia na dzień to jakaś katorga. A dziś jeszcze wyczytalam ze w niektórych szpitalach nie wywołują dopiero dwa tygodnie po terminie! Chyba padne do tego 10 września!musze moja położna w środę podpytac i jak tak to będzie wyglądać Bo jak beda olewac mnie to musze coś im nawymyslac żeby mi wcześniej wywołali.tylko jeszcze nie wiem co! No i Madzia jak skonczysz to wrzuć na fotkę co tam wypocilas na tej ścianie!

Iwonka gratulacje I ja cię podziwiam bo ja sama tez nie wiem czy bym dała radę z przeprowadzka tak wcześnie!ale najważniejsze ze wam sie podoba i będzie wam lepiej!

Kasia to jak coś zmalujesz to wrzucaj nam foteczki Uwielbiam takie rzeczy a ze mam koło lozeczka pusta ścianę bo pomysł z lampka nie wypalił no to może z czymś innym pokombinuje! Choć ja beztalencie jestem wiec o wiele lepiej mi idzie z nalepkami niż farbami!

Aga

11 lata 3 miesiąc temu #730905 przez pyzaura
Witam
Iwonka fajnie ze sie przeprowadzasz ;-);-) ja tez mieszkam na 9 pietrze nie jest zle winda chodzi nowa wymieniona ;-);-);-) a powiedz jam z mmsami doszlas juz do ładu? ?
Ciekawe co z Donia oby jeszcze poczekala bo ma termin jak ja i akina na sama koncoweczke wrzesnia.
Buziaki laski i;-);-);-)

Ania

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #730921 przez Alivva
Uśmiałam się z rana z tych kotów spod okna :)
ja jednak też wolę koty niż sąsiadów,zwłaszcza jak robią takie imprezy jak mój wczoraj!
Sąsiad-wieczny kawaler,ideał mamusi a jak starsi wybyli to impreza jak jasna cholera. Powiem Wam,że tylu ludzi jak wczoraj szej nocy to jeszcze tu nie widziałam. A głąb się mnie jeszcze pytał czy nie byli za głośno. Powiedziałam mu,że póki co przeżyłam ale gdybym juz miała maleństwo to zapewne zadzowniłabym na Straż miejską! i,żeby czasem pomyślał o starszych osobach na naszej ulicy bo nie wszyscy są tak głusi jak jego dziadkowie! Burak jeden.

Villemo już PO fryzjerze?? Ja się tam nie dziwie,że chce kobita dobrze wyglądać :D To,że podwójna mama to nie znaczy,że ma być zakapciałą kurą domową ;) Paula...czekam na foteczkę po wizycie u fryca :)

Madzik czytając Twoją nocną przygodę...wiecie,że ja od niepamiętnych czasów wstałam na SIKU w nocy? :) tzn już nad ranem praktycznie bo o 5 ale kładłam się o 2 przez tego sąsiada mojego. Za to wyleżałam się w wannie i ostatni juz chyba raz w ciąży zmyłam i przemalowałam pazurki przy stopach :D

Iwonka....ja to Cię normalnie podziwiam z tą przeprowadzką :) Kacperek będzie miał 3 tygodnie :) A tak z ciekawości dlaczego się przeprowadzacie?? Większe mieszkanie?? Kasa??
Oooo już doczytałam o powodach :) Szkoda tylko tego ogródka nie?? :)

No właśnie....co z Donatą??? Cisza...cvzyżby kolejna chciała nas uraczyć miłą wiadomością???

AGA....zgadnij co Filip dziś znalazł w warsztacie u dziadka? :D :D :D
Tylko tak: po pierwsze mój tato zmieniał w lampce końcówkę (tzn wtyczkę) bo musiała być taka płaska więc kabelek jest sklejony ale w niczym to nie przeszkadza a po drugie...
będziesz miała taką przełączkę? bo Wy tam przeciez macie inne gniazdka. Ja mam przełączki ale z tych waszych angielskich na pl i zastanawiam się czy w druga stronę tez takie są???
Jak to nie problem to podaj mi adres na priv i w przyszłym tygodniu wysyłam ;)

Idę zrobić fotę torby dla Moni ;)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #730924 przez biedroneczka39
Cudowny :*********

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 3 miesiąc temu #730925 przez biedroneczka39
papi88 napisał:

moj skarb

[/quote

Cudowny :* :* :* :* :*

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 3 miesiąc temu #730926 przez Kasia :]
Agamo, jak tylko coś wykombinuję to wrzucę fotki. Ale to pewnie w przyszłym tygodniu, bo muszę najpierw szablon jakiś sobie przygotować albo naszkicować na ścianie :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #730934 przez kocham_cie
hihihi wróciłam ze sklepu i biorę się za te niesforne sówki ;) kacha i nubi tak żeście mi namieszały z tym pędzlami że w końcu kupiłam ich 20 :laugh: 5 malarskich i 15 takich do malowania ze szpiczastymi końcówkami :side:

Magda M

11 lata 3 miesiąc temu #730935 przez Kasia :]
kocham_cie napisał:

hihihi wróciłam ze sklepu i biorę się za te niesforne sówki ;) kacha i nubi tak żeście mi namieszały z tym pędzlami że w końcu kupiłam ich 20 :laugh: 5 malarskich i 15 takich do malowania ze szpiczastymi końcówkami :side:

Ładnie!! :silly: u mnie chyba wszystkich razem tyle nie znajdę :silly: teraz to musi się już udać :woohoo: czekam na fotki z efektu końcowego.

11 lata 3 miesiąc temu #730936 przez Alivva
Kasia :] napisał:

kocham_cie napisał:

Ładnie!! :silly: u mnie chyba wszystkich razem tyle nie znajdę :silly: teraz to musi się już udać :woohoo: czekam na fotki z efektu końcowego.

haha Madzia,to Antek juz zapas do przedszkola ma :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #730939 przez asiek89
Hej ciężarówki :)

Widzę, że samopoczucie dzisiaj raczej pozytywne i dobrze, u nas też :)
Właśnie dokonałam zakupu łóżeczka dla mojego Okruszka - tzn w sumie to dopiero :P Mieliśmy mieć pożyczone, ale uznałam, że jednak lepiej mieć swoje. Kto wie, może kiedyś Patryś doczeka się rodzeństwa ;)

KochamCię, powodzenia z ratowaniem sówek :) Czekamy na efekt końcowy ;)
No i na efekty twórczości własnej Kasi też, oczywiście :)

Iwonko, gratuluję upolowania mieszkania! :) Razem dacie radę z przeprowadzką na pewno :)
Grunt, że jesteś zadowolona!

Kurczę, też bym sobie chętnie włosy zrobiła jeszcze przed porodem, może chociaż szamponetkę kupię, żeby jako tako odrosty zamaskować ;)

A tymczasem idę walczyć z naszym padłym pecetem, grubsza sprawa jakaś, bo się małpiszon uruchomić nie chce.

Asia&Patryś

11 lata 3 miesiąc temu #730946 przez iwonta_kg
pyzaura napisał:

Iwonka fajnie ze sie przeprowadzasz ;-);-) ja tez mieszkam na 9 pietrze nie jest zle winda chodzi nowa wymieniona ;-);-);-) a powiedz jam z mmsami doszlas juz do ładu? ?

NIE :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 3 miesiąc temu #730949 przez iwonta_kg
Iva no szkoda ogródka ale tam też jest duży balkon i jaki boski widok!!!!

11 lata 3 miesiąc temu #730952 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Na ogród zawsze możesz przyjechac do mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #730957 przez iwonta_kg
Alivva napisał:

iwonta_kg napisał:

Na ogród zawsze możesz przyjechac do mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mówisz masz :-) bede kiedys u siostry w poznaniu to podskocze do ciebie :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka