- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
donatko super ze was wreszcie wypuscili. pewnie szybciej dojdziecie do siebie w domku:) troche wam sie nazbieralo ale mysle ze powolutku zaczniecie wychodzic na prosta..
a ile wloskow ma szymus.. super:)
papi moze maly tak sie do cyca przyzwyczail ze zle mu bez niego i dlatego krzyczy:P mam nadzieje ze to jednak nie KURWY KOLKI jak to moja kolezanka nazwala bo miala z tym przekichane
asiek i iva razem? a to fajny dzien bedzie:) pewnie przed wami sie nefeli wcisnie. i zobaczymy ile nas bedzie z zaskoczenia:)
nubi alez zmieniasz te terminy.. ale trzymam kciuki zeby sie udalo zebys sie wyleczyc zdazyla
malinowa fajnie ze tak przezylas porod i mnie to ciut uspokoilo:)
mery trzymaj sie. dobrze ze zareagwala odpowiednio lekarka wiec bedzesz pod dobra opuieka a i ten czas juz ze mozna wychodzic wiec bez malej nie wracaj:P
- aska06091
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja chyba wpadam w jakas depresje przed porodowa...lzy mi same leca.maly/a siedzi mi w prawym boku...jak dluzej postoje to boli jak cholerka.a chcialabym pomyc szafki lodowke jeszcze przed narodzinami ...i wg jakos przygotowac to wszystko a jak stoje dlugo to nie wyrabiam....czuje sie taka zdana na kogos ;(;(
Mam podobnie, nawet moje dziecko też obija mi prawy bok
Też chciałam trochę ogarnąć dom, pouczyć się na egzamin (chociaż i tak raczej na niego nie pójdę, bo babka wyznaczyła go na dzień mojego terminu, nawet jak urodze wcześniejto wątpię, że dam radę pojechać do Bydgoszczy )
A tak w ogóle to dzień dobry. Pogoda też mnie dobija, deszcz, wiatr, zimno
Gratuluję pierwszej wrześniowo wrześniowej mamci
Super, że dziewczyny rozpakowane wracają do domów. Niech Wasze pociechy zdrowo rosną
Ostatnio boli mnie krzyż i czasami pachwiny. Chyba główka jest już nisko.
Iva, super filmik
I wszystkie zdjęcia dzieciaczków śliczne mam nadzieję, że moje dziecko nie przeciąganie pobytu w brzuchu do października
Kurczę, miałam o coś zapytać, ale zapomniałam o co
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
karolcia trzymaj sie juz na prawde niewiele czasu zostało i tak jak pisze nubi - powolutku, po troszku, co zdążysz zrobić to zrobisz.
donata nareszcie w domku Myślę, że już tyle przeszliście, że teraz to już na pewno dacie radę i mały bedzie coraz większy i silniejszy. Piękne fotki małego Szymusia No i brawa dla męża że się tak postarał
nubi ja też sie zastanawiałam nad stanikami do karmienia wczesniej, ale koleżanka mi doradziła żeby poczekać do końca ciąży bo jej jeszcze po 36tc cycuchy wywaliło. No i faktycznie u mnie też się to chyba sprawdziło, bo nawet mąż stwierdził, że mam "balony" (ja i balony ) i dopiero za tydzień pojade coś zakupić, tylko nie mam pojęcia gdzie
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Kiniu masz rację z tą siłą Luśki....a Bartosz jeszcze do mnie-zaczekaj jak się urodzi,jak zacznie biegać i będzie brojara po tatusiu..... Ja tez byłam typ łobuziary z wiecznie poodzieranymi kolanami więc raczej zapowiada mi się powtórka z tego co miałam z Filipem
Kinia,fajnie,że pozytywne wrażenia z wizyty na porodówce Na pewno się milej rodzi w pięknych nowych oddziałach ale w sumie nie luksusu są chyba najważniejsze a raczej podejście personelu do rodzącej
jejku nie wiecie co mnie tak brzuchol od 3 dni swędzi???? Zwariowac można
U mnie młody dziś zaliczył rozpoczęcie roku szkolnego z nową klasą,wrócił zadowolony z planem tylko na jutro ale już pełna konspiracja...mówi mamuś idealnie,idę we wtorek do szkoły na 8;55 więc za tydzień we wtorek po szkole do domu na obiad i potem prosto do szpitala poznać siostrę Cięcie powinnam mieć najpóźniej o 9 więc zdążę troszkę dojść do siebie zanim synio nas odwiedzi a druga sprawa....mój ex dziś z nim był w tej szole i mówi synek no to za 2 tygodnie w weekend po Ciebie przyjadę. Na co moje kochane dziecko mu odpowiedziało-Zapomnij.Za 2 tygodnie w weekend to mama z Alicją pwenie wyjdą ze szpitala więc ja nigdzie nie jadę Kocham tego mojego buntownika całym sercem MÓJ CHŁOPAK
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
akinaśliczny macie wózeczek:)
donata Szymuś mały przystojniak:) no i jaki super mąż ciekawe czy moj Piotr tak sie postara, poki co jak poszliśmy na wizyte poporodową do mojej przyjaciolki to jako jedyny kupil jej bukiet kwiatow z gratulacjami dla mamusi:) moze o mnie nie zapomni
ja staniki mam, bo cyce tylko mi troche spuchly na poczatku ciazy, teraz to takie jakies sie zrobily...miseczki nie zmienilam jeszcze:) a dziewczyny czy te staniki to mozna nosic w szpitalu po urodzeniu? bo tu mi mowia ze nie mozna..
Ivaświetny filmik, ja takiej pamiatki nie mam, os spokojne to dziecko moje, jedno zdjęcie tylko, zero filmików...nie wiem po kim to ma
mery powodzenia:)
a na wizycie:
więc Jasio waży 3 kg, no i co najwazniejsze szyjka sie powoli skraca i mięknie, wiec nadzieja jest ze w przeciagu 2 tyg urodzę. Skurcze juz czuję coraz mocniej jak chodzę, brzuch jest twardy jak nie wiem, bole okresowe sie dzisiaj nasilily ze musialam do lekarza podjechac taksowka. Mam coraz wieksze uplawy i czuje jakby mi cos mialo wyleciec...heh moze bedzie niespodzianka w 31 urodziny Piotrka , czyli 13 wrzesnia. Oby!!! Bo do konca wrzesnia nie chce mi sie czekac, jakas taka niecierpliwa jestem:)aa GBS ujemny i to koniec badan....
ogółem nie znasz dnia ani godziny...
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Teściowa właśnie przywiozła laktator, mąż teraz wyparza i będziemy zaraz działać
Donata moja Julka też miała rumień i po wykąpaniu w kali wszystko ładnie zeszło Zostało może kilka niewielkich plamek. fajnie, że wróciliście już do domku U mnie też tak było, ledwo co wróciłyśmy, a wczoraj już był dom pełen gości. Na szczęście dzisiaj nam trochę odpuścili i możemy sobie odpocząć
Mój mąż też się spisał Mieszkanie na błysk wysprzątane, a i pod szpitalem pojawił się z przepięknym bukietem
Papi my też dzisiaj miałyśmy ciężką noc, mała ciągle płakała i jakaś marudna była. Właśnie martwi mnie ta pogoda, bo chcieliśmy w środę wyjść na pierwszy spacerek, ale jak tak będzie wiało, to nie wiem co z tego wyjdzie Boję się trochę, bo ona jest taka maleńka
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj syn ciagle placze juz nie wiem co robic dzis od rana spal 20 min
Papi a widziałaś ten filmik??
Ja mam zamiar skorzystać z kilku rad jak będzie konieczność
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
papi88 napisał:
moj syn ciagle placze juz nie wiem co robic dzis od rana spal 20 min
Papi a widziałaś ten filmik??
Ja mam zamiar skorzystać z kilku rad jak będzie konieczność
Jeszcze pare dni temu ogladalam go po polsku, ale widze, ze juz usuniety z yt. Phi! Zobaczymy, jak tam nasz szkrabek bedzie na te metody reagowal, bo tez mam zamiar wyprobowac
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale wiadomo o co LOTO
ja z tych metod znałam ciasne otulanie a resztą w miare potrzeb będzie sprawdzona
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Melduję się w dwupaku I nie czuję za bardzo, żeby Mały się pchał na świat.
Nie uwierzycie, ale w Krakowie dziś nie spadła ani kropla deszczu i do godz. 15 było słonecznie i ciepło! Potem się zachmurzyło, ale widzę, że z powrotem słońce wychodzi A znacie prognozy na środę i drugą połowę tygodnia? Słońce i ciepło w całym kraju! Także głowa do góry, jeszcze będą spacerki w słoneczku
Iva, nieźle Lusia dokazuje Ja też mam często takie wariactwa w brzuszku, choć jeszcze nie nagrywałam. Raz, jak wzięłam komórkę, to Młody się uspokoił
Fajnie, że macie z Asią cc w ten sam dzień. Ale będzie parka
Mery, będzie dobrze. I nie wydaje mi się, żeby Cię jeszcze mieli puszczać bez Julci
Akina, śliczny ten wózek. Jaki elegancki!
Mamba, śliczny synek Jak dobrze czytać o lekkim porodzie
Donatko, słodziutki Twój synuś. A z wagą spokojnie nadrobi! I na pewno pomoże mu, jak mama będzie spokojna i szczęśliwa
Nubi, zdrowiej kochana szybko! Myślę, że Zo poczeka z wyjściem na odpowiedni moment, żeby mamy nie zamęczyć
Monika, zazdroszczę, że masz widoki na poród już wkrótce
Papi, współczuję niemocy. Szkoda, że jesteś sama. Przydałoby się, żeby ktoś Cię choć trochę odciążył...
Coraz bardziej pusto tu... Ale nie dziwię się
Ja mam jutro KTG i badanie - mam nadzieję, że okaże się, że moja szyjka też już się przygotowuje
Idę po łososia do Biedronki Po objadaniu się nim w 8 miesiącu, ostatnio coś o nim zapomniałam... Ale dziś ewidentnie mam na niego ochotę
Szkoda tylko, że ta zgaga tak męczy... Ostatnio właściwie codziennie, głównie popołudniami.