- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Aga-zaczerwieniona blizna wg mnie norma. Ja też tak mam. Najpierw mało widoczna,potem czerwona a później zacznie się powoli rozjaśniać Kremu na bliznę żadnego nie zamierzam używać bo czasem skóra może być uczulona na jakiś skład takiego kremu i narobi się więcej szkody niż pożytku :/ A samo naprawdę ładnie się wygoi
Odnośnie mojego kociambra...chyba Donia pytała czy się nie boję. Nieeee Mia na razie lubi się gdzieś tam do małej przytulić,zwłaszcza jak ona śpi-tak jakby chciała ją ogrzać ale jak maleńka tylko zaczyna nadzierać paszczę to Mia ucieka O sierść tez się nie martwie bo koty tonkijskie kłaczą się tylko na wiosnę kiedy zżucają zimową sierść więc ogólnie mamy z tym spokój. Coś tam pewnie gubi ale nigdy nie widziałam sierści ani na małej ani na sobie
Nie wiem co miałam jeszcze napisać...
Nasza nocka dziś suuuper. 3 karmienia,przerwa w spaniu od 3 do 4 ale bez płaczu więc gólnie rewelacja. Ale w ciągu dnia miała załączone tylko czuwanie. Spała może ze 3 godzinki więc musiała odespać. Dziś też mało śpi....gdyby nie moja mama to w mieszkaniu miałabym syf,kiłę i mogiłę :/ babcia ją zabrała a ja w 1,5 godzinki wylizałam mieszkanko na błysk
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciekawe jak mały będzie miał na imię
Gratulacje również dla Ani,chociaz ja juz nie pamiętam kto to :/
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Iva dzięki za info o bliznie To ja tez raczej nie będę niczego używać do tej pory dość ładnie sie zrasta wiec może nie ma sensu! A jakby mnie uczulilo to bym sie załamała Zauważyłam ze mnie teraz po porodzie wiecej rzeczy uczula nie wiem o co chodzi Nigdy nie miałam takich problemów a teraz w ciąży Johnson uczulil Po porodzie zel pod prysznic o teraz nawet chyba wkładki laktacyjne! Porażka! No i gratuluje udanej nocki!
Równiez gratuluje Ani choc ja tez nie pamietam!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Właśnie przed chwilą zdałam sobie sprawę, że dzis już piątek jest Odkąd Kacperek jest ze mną straciłam poczucie czasu i nie odróżniam weekendu od zwykłego tygodnia
Przede wszystkim KINGA GRATULUJĘ!!!
Agamo u mnie blizna po cesarce też jest zaczerwieniona, ale położna jak mi ją oglądała, powiedziała, że tak ma wyglądać. Ja też raczej nie zamierzam niczym smarować, bo wiem że takie rzeczy trzeba robic systematycznie, a u mnie z tym jest problem
Kasiu jaka z Zosi ślicznotka mała
karolcia my na razie jeszcze bujaczka nie uzywamy bo mamy taki bardziej siedzący więc czekamy aż Kacperek bedzie mniej wiotki i sam usiedzi w nim. Co do czkawek to my przerabiamy je prawie po każdym jedzeniu. Nie wiem z czego to się u niego bierze, ale czekamy aż samo mu przejdzie. A pampersów myślę, ze z 10szt schodzi spokojnie. Bo mój Kacperek złośliwa bestia, potrafi narobic do pampersa zaraz po przewinięciu
Nefeli nie martw sie u nas podczas kąpieli jest taki wrzask, że śmieje sie że w koncu przyjdą z opieki społecznej że mordujemy dziecko. Ale powiedziano mi, żeby sie nie przejmować i broń boże nie karmić prze kąpaniem. Więc podobnie jak nubi na spokojnie go kąpie, przewijam, ubieram i dopiero dostaje butle
A tu my podczas spacerku po którym Kacperek padł jak zabity
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak to wygląda i jest od 0 do 9kg. Nie wiem ile czasu dziecko może w czymś takim leżeć ale pewnie będzie to jakaś alternatywa jak mama będzie musiała coś zrobić w domu.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zobaczymy,czy tak zostanie ale faktem jest,że Filipy to fajne chłopaki
Mój Filuch właśnie pojechał do taty na week ale jak mój ex po niego podjechał to młody podszedł do mnie (trzymałam małą na rękach) pocałował ją w czółko i mówi "To nara siostra-do niedzieli" Rozczulają mnie na maxa takie momenty
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Dobrze Aga zauwazylas, pamela towarzyszy Zo w kolysce, szczur w wozku a w lozku jaaaa i moje dwie przyjaciolki -piersi
Marta super zdjecia, te spacerowe lubie chyba prawie najbardziej, niezla fura, masz duze szanse ze mna wygrac w wozkowym wyscigu
Iva ty ostatnio jakas mietka sie robisz a hustawka super!
Tak dziwnie sie zlozylo, dzis rozpakowalam bujawke dla Zo, przeczytalam od kiedy moge ja sadzac, za chwile karolina zapytala o bujke, pozniej Iwonka, teraz Iva...ale nas zsynchronizowalo
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aniu, teraz Twoja kolej. Do dzieła!
Ja nie chwaliłam się jeszcze za dużo moim skarbem, to teraz kilka fot naraz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Slonko ja Cie na tej fotce wogole nie poznalam,ale widze ze bylas w swietnej formie a Niunio jakie ma piekne usteczka,caly sliczny
Ania czekamy na Ciebie,w srode o ile pamietam ?
Moniczka jak tam Igunia?
Aliva Mia ma zadanie bojowe ochroniac Alicje,ale raczej robi za najlepszy grzejnik dla Ali
My teraz spimy...tesciowa wparowala bez zapowiedzi z goscmi...ale mialam nerwa ze hej...
malej nie widzieli bo u mnie w sypialni spala hihihi...wiec odwiedziny do dupy...a wali mnie to ...mam dosc przejmowania sie wszystkimi wkolo...
teraz spimy cd,a za to w nocy jak ja chce spac to Niunia oczy szeroko otwarte i nie ma mowy o spaniu...odkurzacz tez nas juz nie kreci ...
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
No to teraz kibicujemy naszej Ani i Michalince
Co do wagi małej, jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za wsparcie
No właśnie dziewuszki cesarkowe, jak Wy pielęgnujecie rany? Kiedy odczucie bólu się zmniejsza? Kiedy założyłyście spodnie? Ja się boję,że będą uwierać i podrażniać ranę I został mi taki brzuchowy zwis, słyszałam,że po cc tak często jest, mięsnie są osłabione.... ja to już bym brzuszki chciała napitalać Nosicie ten pas poporodowy?
Martuś ja też chcę na spacer
Kiedy zaczęłyście wychodzić z maluchami?
Słonko ja też Cię nie poznałam Ekstra masz malucha
A to moja małpka pod prysznicem z tatą