- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham cie tez biore te witaminy co ty i za duze opakowanie 60 szt place ok 85 zl starcza na 3 miesiace nie wiem jakie ty opakowania kupujesz
60 tabletek jedna tabletka dziennie czyli starcza mi na 2 miesiące (miesiąc ma ok 30 dni 30*1 tabletka* 2 miesiące=60 czyli 1 opakowanie:)
chyba że chodzi Ci o to że 5 zł drożej ale napisałam ok 90zł
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
no ja szczerze na zdjeciu Usg mialam napisane 11 cm a na kartce 8 cm...wiec sama nie wiem
Zobacze ile na sam koniec bedzie miała dzidzia
A czy dostałyście od lekarza wykaz co potzrba do szpitala...bo ja jeszcze nie..a chyba powinno sie cos dostac.
heh ci lekarze sa zakreceni. mi powiedziala na usg ze termin wynika na 12 a pozniej patrze mam wypisane ze 16 wie sie kieruje z om 13:-)
co do torby do szpitala to pewnie uwazaja ze jeszcze za wczesnie o tym mowic. ja nawet nie pytam bo teraz jest mi to nie potrzebne:-)
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Kalina ja tez biore 2x po 48..no i oczywiscie do tych wszystkich witamin jeszcze duphaston,aktualnie na mocz urosept 2x3 i jeszcze na tarczyce biore euthyrox bo mam niedoczynnosc..
heh.. nie ma to jak cala apteczka lekow:-) ja biore jeszcze luteine ale mam ja odstawic w tym tygodniu. z moczem zobacze co mi wyjdzie za tydzien. a bralam leki na serducho ale rodzinna kazala sprobowac na razie odstawic bo ona jest bardzo anty do lekow. a ze mam tylko tachykardie i nic innego zlego nie wyszlo to odstawilam. i na razie odczuwam to tylko przez podwyzszony puls i czasem kolatania. jak bedzie cos sie wiecej dzialo to mam sie zglosic do niej to pewnie pomyslimy o lekach skoro na kardiologa nie mozn..a liczyc. zobacze co mi powie o rzucaniu lekow w czerwcu:-) to sie dowie co ja mysle o pozostawieniu ciezarnych samym sobie
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
on wiary by nie musiał zmieniac bo tak jak pisalam jest ateista ale swieta niby obchodzi ze mna.poniewaz jemu rodzice nakazywali swoja wiare wbrew jego woli wiem ze nie pozwoli na to aby naszemu dziecku cos mówili juz ostatnio im to powiedzial,ale wiece obawy i tak mam bo co zabronic w razie co kontaktu dziecku z wlasnymi dziadkami.moze jak ochrzcimy dziecko i bysmy wzieli slub koscielny to troche by odpuscili.tesciowie uwazaja ze ich wiara jest ta prawdziwa.
a co do leków to powiem wam ze ja juz tyle co wydalam to bym juz prawie wózek kupila.ja kupuje co miesiac 3 opak duphastonu to prawie 150 zł (ostatnio trafilam na jakas mega promocje i byl po 33 zl za opakowanie)+ witaminy prawie 100 zł na dwa miesiace i do tego magnez to spokojnie mozna liczyc 200 zl na miesiac wiec wspolczuje dziewczyna ktore musza tak samo brac te leki jak ja a na dodatek jeszcze placa za prywatne badania i wizyty i nie dziwie sie ze ludzie teraz pozno decyduja sie na dziecko jak to juz wydatek od samego poczatku
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonta ja tez mam caly czas 90/55 i nic wyzej ale tym trzeba sie cieszyc,problem jakby bylo ryzyko wyzszego cisnienia. ja chyba zaczne pic moja kochana kawusie jak juz przestane wymiotowac.
A wiecie dzisiaj rano jak wstalam to bardzo duzo wyplulam sliny z krwia,przestraszylam sie bo to nie z dziasel,gdyz jeszcze zanim wzielam szczoteczke:( mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje a wizyta za 2 tygodnie dopiero.
Jaki macie hematokryt ja troche zalamana jestem bo mam tylko 35,4 i wiem ze bedzie spadal:( a z syniem do 7 miesiaca 41 mialam i nie musialam sie pasc zelazem.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
o szkole rodzenia nawet nie mysle bo to chyba za droga przyjemnisc jak dla mnie..
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Jeśli chodzi i o chrzciny i komunię-mój syn jest ochrzczony i u komunii tez był,bo uważam,że skoro my (jego rodzice w takiej wierze zostaliśmy wychowani to małemu się należy) Dziecko jest za małe,żeby samo decydować o tym ale np do bierzmowania już go zmuszać nie mam zamiaru. Powiem mu do czego mu to będzie potrzebne w przyszłości i zdecyduje sam.
Teraz też będę chrzcić swoje drugie dziecko pomimo tego,że jestem po rozwodzie i żyję w wolnym związku z WOLNYM facetem