BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

12 lata 1 miesiąc temu #568734 przez papi88
agamo powiem ci ze ja mam juz kilka worów ubranek dla dzieci,wózek,nosidełko i jeszcze pare rzeczy ale to dlatego ze moja tesciowa jest niania i pracuje u zamoznych ludzi ktorzy maja roczne blizniaki i wszystko nam oddaja po nich.ja kiedys mowiłam ze moje dziecko to bedzie mialo nowe rzeczy nowy wózek ale szczerze mówiac jak zaczełam sie orientowac w cenach to wyprawka na poczatek dla dziecka to kupa kasy!i wole kupić dziecku cos innego w zamian za to co juz mamy choc np wózek który mamy wizualnie mi sie nie zbyt podoba ale jest dobrej firmy i porzadny a to najwazniejsze

PAULINA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #568751 przez agamo
Wow to niezle Jesli chodzi o ciuszki to powiem ci papi ze nie zalerzy mi zeby byly nowe bo ilez takie malenstwo sie nanosi A mam meza bratowke i mam kolezanke co juz mi mowily ze mi dadza ciuszki i inne pierdolki Co do wozka i lozeczka to chce nowe mimo iz bratowka mowila ze tez nam da ale ja nie chce bo planujemy wiecej niz jedno dziecko wiec to mi zostanie na nastepne a nie chce przy nastepnym znow sie prosic czy by mi ktos nie pozyczyl lozeczka. A co do nerwow nie przejmuj sie zaparz sobie ulubionej herbatki wlacz ulubiony film i sproboj sie zrelaksowac. Napewno przejdzie!

Aga

12 lata 1 miesiąc temu #568836 przez Alivva
:) Ja tez już spora część wyprawki mam :) PO moim młodym kilka pudeł ciuszków,wanienka i przewijak po bratanku,ciuszki wciąż napływają.... Do mojego syna mialam WSZYSTKO nowe i firmowe,ale wiekszość po 4 latach powydawałam więc teraz nie mam oporów,żeby przyjąc od innych :) Bratowej przyjaciółka zaproponowała mi w stanie idealnym piękny 3funkcyjny wózek MUTSY i łóżeczko z materacem i kompletami pościeli :) i pewnie,że wezmę a potem oddam komus kto będzie potrzebował :)

12 lata 1 miesiąc temu #568952 przez niagara
Właśnie wróciłam do domku. Byłam na wizycie, wszystko jest w porządku :) Maleństwo ładnie się rozwija i ciągle rośnie. Niestety nie widziałam nic, bo mój gin ma tak stary sprzęt, że nawet obrócić w stronę pacjenta go nie może :angry: Widziałam za to minę mojego męża widzącego małego człowieczka pływającego we mnie, bezcenne :laugh: Generalnie rośnie nam mały psotnik ;) Tak się obrócił, że lekarz nie mógł go zmierzyć. Musieliśmy poczekać, aż zmieni pozycję :) Za 2 tygodnie mam ponowną wizytę, tylko że w szpitalu i wtedy będę się już mogła pochwalić foteczkami :laugh:
Cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze :) Z tej radości musiałam kilka ciuszków kupić, nie mogłam się powstrzymać :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #568964 przez Alivva
niagara napisał:

Właśnie wróciłam do domku. Byłam na wizycie, wszystko jest w porządku :) Maleństwo ładnie się rozwija i ciągle rośnie. Niestety nie widziałam nic, bo mój gin ma tak stary sprzęt, że nawet obrócić w stronę pacjenta go nie może :angry: Widziałam za to minę mojego męża widzącego małego człowieczka pływającego we mnie, bezcenne :laugh: Generalnie rośnie nam mały psotnik ;) Tak się obrócił, że lekarz nie mógł go zmierzyć. Musieliśmy poczekać, aż zmieni pozycję :) Za 2 tygodnie mam ponowną wizytę, tylko że w szpitalu i wtedy będę się już mogła pochwalić foteczkami :laugh:
Cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze :) Z tej radości musiałam kilka ciuszków kupić, nie mogłam się powstrzymać :laugh:

Cieszymy się razem z Tobą Kochana :)
Uwielbiam czytać takie posty :)

12 lata 1 miesiąc temu #568978 przez agilla.r
Noo nie ma to jak dobra wiadomość przed snem :) Niagara bardzo się cieszymy !!

12 lata 1 miesiąc temu #569039 przez iwonta_kg
niagara napisał:

Cieszę się że wszystko ok :) ja jutro mam na 15 wizytę. odezwe się wieczorem. dobrej nocy!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

12 lata 1 miesiąc temu #569180 przez nefeli
Niagara to super,ciesze sie razem z Toba Twoim szczesciem!!!

12 lata 1 miesiąc temu #569186 przez agamo
Niagara super wiadomosci Moj maz tez byl bardzo podekscytowany jak zobaczyl takiego malenkiego babasa Super ze twoj tez mogl zobaczyc No to teraz tylko czekamy na fotki ze szpitala.

Iwonta daj znac jak tobie teraz poszlo na wizycie Napewno wszystko bedzie dobrze!

Ale fajnie dziewczyny wszystkim zaczyna sie ukladac az z radosci skakac mi sie chce!

Aga

12 lata 1 miesiąc temu #569292 przez niagara
Kochane jesteście Dziewczyny :kiss:
Teraz ja trzymam kciuki za pozostałe :) Mam nadzieję, że po swoich wizytach będziecie równie, bądź nawet bardziej szczęśliwe niż ja :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #569306 przez agamo
Niagara zmienilabys mi termin porodu w tabelce na 27 sierpien bo mi ostatnio przesuneli date na ostatnim usg Z gory dzieki :)

Aga

12 lata 1 miesiąc temu #569677 przez ninka333
Witam,
Chciałabym dołączyc do waszego grona :) Czytam Was nieśmiało od kilku dni i bardzo się cieszę, że istnieją takie miejsca wsparcia jak to. Jestm w drugiej ciąży dziś ostatni dzień 10 tygodnia.
Troche o sobie
Mam 28 lat, jestem z Warszawy, trmin porodu na 15 września, płeć jeszcze nie znana i brak przeczuć, mam synka z maja 2011 r.
Maja fasolka na poczatku lutego miała 20 mm i termin z usg zrównał mi sie z terminem OM. Następne usg mam w poniedziałek :) i już nie mogę doczekać się tego najcudowniejszego widoku :)
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

córeczka ALICJA

12 lata 1 miesiąc temu #569691 przez niagara
Agamo Żaden problem :) Tabelka została zaktualizowana :)
Ninka Witaj, fajnie, że do nas dołączyłaś :) Mam nadzieję, że nie będziesz mi miała tego za złe, ale już umieściłam Cię w naszej tabelce, którą możesz sobie obejrzeć klikając na link w moim podpisie :)

12 lata 1 miesiąc temu #569699 przez nefeli
Witaj Ninka fajnie ze jestes,ja mam nadzieje ze u Nas wszystkich juz wszystko bedzie dobrze i nasze malenstwa beda zdrowe,sliczne i silne i mamusie tez:)
Moja wizyta za 3godziny ledwo siedze.

12 lata 1 miesiąc temu #569709 przez agamo
Dzieki nagara kochana jestes!
Witamy ninka jasne ze cie przyjmiemy czym nas wiecej tym lepiej! Jak bedziesz miec fotke z usg to wrzucaj chetnie bysmy zobaczyly twoja fasoleczke!

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka