- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
dzieciątko już dośc spore zastanawiam się co ja zobaczę na kolejnym usg
mi mdłości przeszły całkowicie,aczkolwiek nadal jem głównie owoce,galaretki,pieczywo wyłacznie razowe i bezzapachowe serki (ziarnisty,mozarella,capri) dziś mnie naszło na rosół z indyka ale jak sie gotował to zmieniło mi się na klopsiki mielone więc zasuwalam po mięcho
Nie poznaje się normalnie
Piersi wciąż mam wrażliwe i bolesne ale na chwile obecną chyba stanęły w miejscu i nie rosną
Nie kupuje żadnych specjalnych kremów tylko smaruję sie codziennie wieczorkiem oliwką dla dzieci,upodobalaam sobie tą w żelu bo fajnie sie wchłania i skóra przez całą dobe jest taka fajnie nawilżonna i sprężysta
Nie wiem od czego zależy występowanie rozstępów ale mi na szczęście przy pierwszej ciązy nic takiego nie wyszło. Przytyłam wtedy 14 kg i tez smarowałam się tylko oliwka
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Villemo, skąd Ty je wzięłaś o tej porze roku? Widuję czasem w supermarketach, ale nie budzą mojego zaufania...Ja dzisiaj zjadłam prawie pół kilograma śliwek
A z winogronami to Wam zazdroszczę. Lubię, ale ja zawsze właśnie po nich mam klopoty żołądkowe - przez to, że są tak sypane chemią
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Fajna fotka agamo
Jestem ciekawa jak moja niunia wygląda
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tabletki juz odstawilam bo nie dalabym rady do ust wlozyc,zobaczymy co jutro powie lekarz?
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonta nie wiedziałam ze ty też sierpniowka bo w tabelce masz na wrzesień
Bo mam termin naturalnego porodu na wrzesień ale bede miala cesarke. Jutro sie dowiem dokladnie kiedy. Cc przeprowadza sie w 39 tygodniu wiec wychodzi sierpień. No ale tygodnie sie nie zmieniają dlatego mam termin wrześniowy.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Villemo napisał:
Villemo, skąd Ty je wzięłaś o tej porze roku? Widuję czasem w supermarketach, ale nie budzą mojego zaufania...Ja dzisiaj zjadłam prawie pół kilograma śliwek
A z winogronami to Wam zazdroszczę. Lubię, ale ja zawsze właśnie po nich mam klopoty żołądkowe - przez to, że są tak sypane chemią
Z biedronki też nie mam zaufania ale nie mogłam się powstrzymać
Co do piersi to mi z małego B w poierwszej ciąży zrobiło się duże C potem jak nie karmiłam i zeszczuplałam to zeszłam do średniego C a teraz z C zaczyna już biust wychodzić. Wszystko by było jeszcze ok gdybym miała symetryczny biust z
Aliwa - jakiej firmy ta oliwka w żelu? Muszę też zakupić jakiś specyfik. W tamtej ciąży smarowałam się perfecta mama i tak dość szybko popękałam i na piersiach od spodu, na brzuszku i na boczkach Teraz mam to gdzieś i nie będę tyle inwestowała w kremy tylko kupię tak jak Ty oliwkę ;/ Na szczęście mimo, że przytyłam 26 kg nie miałam dużo tkanki tłuszczowej więc rozstępy są bardzo płytkie i mało widoczne. I tak martwię się co teraz będzie bo widzę, że mnie wysadza ostro i chyba nowych nie będzie się dało uniknąć.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj Papi ja tez jem co tylko mi sie uda,chociaz wczoraj nic mi sie nie udalo,co wlozylam do buzi to zwrocilam,dzis nie lepiej,a najgorsze ze chce mi sie pic, a nic nie moge wypic,wypijam pol kubka a zwracam cale wiadro wody,oprocz tego moje gardlo boli i sie martwie czy niuni nic nie bedzie od tej mojej choroby. Kolejna noc nie spalam bo nawet w nocy mam silne mdlosci:(
Tabletki juz odstawilam bo nie dalabym rady do ust wlozyc,zobaczymy co jutro powie lekarz?
Nefeli gardło pewnie podrażniasz cały czas od wymiotów kwasem ;/ Może udaj się do lekarza powiedz, że Cie wymiotuje może Ci przepisze czopki Torecan. Przy okazji luknie czy nie jesteś odwodniona. Trzeba bardzo tego pilnować.
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/pharmaceris-foliacti-krem-na-...50m-i3033911608.html
Już kilka osób mi mówiło że jest rewelacyjny i zastanawiam się czy faktycznie warto go kupić
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Vilemo jeśli chodzi o oliwkę w żelu to ja używam takiej z firmy Johnson's Baby i na razie nic mi jeszcze nie wyszło
wiecie o tym że jak się używa kosmetyków w ciąży np. Johnson's Baby czy innej firmy to później lepiej dziecku też kupować te same kosmetyki? bo od innych może mieć uczulenie. a te których używamy w ciąży przyzwyczajają dziecko do siebie.