- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Ta ktora my mamy to ta:
Załącznik nie został znaleziony
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde Pesq to wszystko przez ciebie
Pszczoła, oball a teraz żyrafa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Wiec z kazdej gumowej czy pluszakowej dziecko bedzie happy
Mech pazurki cudne... ale czego ty nie zrobisz jest
To juz zdjecia nie trzeba ci mojej gwiazdy wysylac
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Też chciałam zamówić Stasiowi żyrafkę jako christmas gift, ale też ta cena mnie trochę wstrzymuje i czekam na Wasze opinie w sumie to byliśmy zdecydowani, ale D. gdzieś w necie znalazł opinię, że jest przereklamowana i nie warta tylu pieniędzy... już kupiliśmy MR. B - nie wiem czy kojarzycie i jak na razie to leży w pudełku z zabawkami. Mam nadzieję, że Staś go z czasem polubi, bo póki co jest niefajny, bo z takiego pluszu i do buzi wziąć nie można
Wczoraj kupiłam Stasiowi tą silikonową szczoteczkę do zębów - Meszku rzeczywiście, do gryzienia jest super i kupiłam też takie cuś:
www.tommeetippee.pl/product/gryzak-dziaselko-etap-1/
bo właśnie u nas każdy gryzak albo za duży, albo za szeroki, albo za ciężki. I Staś nawet chętnie to ssał, tylko podobnie jak ze smokiem, trochę mu wypadało i musiałam mu pomagać wkładać, bo to trochę szerokie jest. I właśnie zaczęłam szukać w necie czy aby na pewno dobrze go użytkujemy, bo jak pierwszy raz Staś go zassał to prawie zwymiotował w opakowaniu są dwa gryzaki - jeden na dolne jedynki, drugi na kolejne ząbki. Zapłaciłam coś ok 25 zł. Może Pesq czegoś takiego spróbujesz?
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
I chyba wszystkie z niecierpliwością czekamy na kolaż
My też matę z kanapy przenieśliśmy na podłogę i Staś zaczął się ładnie przekręcać na boczek i z niewielką pomocą czasem udaje mu się przekręcić z plecków na brzuszek
Co do fałdek, to wiadomo, że lepiej sprawdzić, ale to się chyba nie zawsze potwierdza.
I Pesq jesteś niemożliwa Agatka bardzo dużo urosła. Staś przy wadze 6200 ma ok 60 cm - wg miarki z przewijaka. A Twoja gwiazdeczka jest wyższa a mniej waży, więc nic dziwnego, że nie ma serdelków Nie wiem właśnie jak to jest z tym wzrostem i chyba źle tego mojego kawalera mierzę, bo co chwila z ubranek mi wyrasta, a na miarce ciągle taki sam wynik. A nosimy już 68.
Zaz, a Twój Bartuś to się jeszcze mieści na przewijaku? Bo ja się zastanawiam, co ja zrobię jak Staś wyrośnie. Gdzie ja mu garnę te wielkie kupy już nie mówiąc o tym, że on uwielbia przewijak. Zanoszę go do łazienki i przed kąpielą zawsze jest wietrzenie pupki na przewijaku, pogadanki i mega radośc
U nas patent z wózkiem na balkonie po spacerze niestety nie przejdzie, bo Stasia usypiają wyboje
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem sama bo L. Na wigilii pracowej. Zorganizowali na.. 20 W sam raz nie ma co..
Ritka bardzo mnie zaciekawiłaś tym gryzakiem.. Pomysle . A zyrafa z tego co wiem od przyjaciólki mamy 7-msc córeczki ok 4 miesiąca staje sie hitem - dzieci juz pewnie lapia i trzymają i wtedy super. Dam znac na pewno czy warto 65 zl wydać.
Onie.. Pobudka. Pospala 9 minut..
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
me.ch napisał: Glo, a co jest w ZYRAFIE generalnie takiego ze dzieci tak je uwielbiaja?
U moich córeczek hitem byl ogonek do ciumkania
Nie wiem co one mja w sobie ale i milenka i emilka uwielbialy je lizac i do tego kazda miala inną milenka z mothercare a emilka z jakiejs sieciowki
No i jeszcze byla taka na kolkach jezdzaca byla lubiana jak juz raczkowaly
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Staramy się poświęcać mu czas ale niestety, jest go o wiele wiele mniej. Jak nie Agatka to chociaż chwila żeby odpocząć/ pobyć ze sobą/ zrobić jedzenie/ posprzątać - same wiecie. Wtedy jak już wszystko załatwione jakieś zabawy/komendy/spacery itd. I on w sumie nawet się do tego dostosował, ale psie instynkty często biorą górę - podbiera gryzaki, zabawki, liże ją po rękach (a i tak ma suche więc dbamy o nie wyjątkowo), kładzie się w jej miejsca.. no i oczywiście jak to pies - szczeka jak ktoś idzie po klatce, wpada w szały i biega po całym domu - szczególnie wtedy, kiedy ona śpi. To wszystko jest psie i naturalne, nic złego nie robi ale czasem brakuje mi już siły.. Np. teraz, po prawie 3 h padła a ten zaczął przynosić rzeczy i "warczeć i podszczekiwać" w zabawie żeby mu rzucać... oczywiście ją obudził (w skokach wszystko ją budzi). Straszne co teraz powiem ale.. miałam ochotę normalnie mu przywalić
Jestem zła na siebie. Przecież to nie jego wina że też potrzebuje uwagi.. A ja często jestem tak zmęczona że po prostu na nim się to odbija. Teraz leżę z LucKIem i płaczę z bezsilności, bo zdałam sobie sprawę, że to co najczęstsze ode mnie słyszy to ODEJDŹ STĄD.