- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
my mamy dwa koty ! więc jak zaczynają swoje harce to dopiero jest masakra !
a jak chcą czułości to wchodzą na kolana nawet jak karmię
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
też czasem mam ochotę coś zrobić tym kociambrom, ale zaraz patrzę w te oczka i mi mija
Pomyśl Pesq, że to będą pierwsi przyjaciele naszych dzieci, na pewno będą je przemiło wspominać...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq u nas z zwierzolkami jest tak ze kot hmmm wyłazi na łóżko i wielce kładzie się koło nas jak jemy czy kładę ja spać tez mnie wkurza bo pełno sierści i jeszcze on z kotów polujacych to już w ogóle. mimo że jest odrobaczony to i tak się boje... a pies na polu hasa sobie więc nie przeszkadza. Chociaż na spacery z nią nie wychodzę teraz a ona bardzo je lubi i mam wyrzuty sumienia. a kot na szczęście nie kładzie się do łóżeczka. ale kiedyś w pokoju obok na łóżku była rozłożona mata i pieron na niej leżał. wystarczyło powiedzieć Boni... i nie dokonczylam bo uciekł. aha i jeszcze tam w pokoju .mamy fotelik samochodowy i gnoj czarny zakamuflowal się!! fotelik i on czarny. i szukam kota i szukam i dopiero jak drugi raz weszłam do tego pokoju to blysly mi przez chwile zielone oczy!! u malpa spala w foteliku jakby nie otworzył oczu to bym nie zauważyła go
a ja muszę wam się przyznać bo wtedy jak płakała i nie wiedziala co chce to ja miałam już ja tak dość i może ona wyczula ze ja zła jestem i nie mogła uspokoić się. miałam ochotę ja potrzasnac i krzyknąć cicho takie mam wyrzuty sumienia teraz bo to jest mój króliczek kochany a ja taka nie dobra i później jak ja usypialam to zasnęła mi na rękach i tak ją przytulona przespala mi a ja oglądałam tv.
Pesq to musisz chować przed nim zabawki Agatki .
a co do faldek to Laura ma na jednej nodze a na drugiej nie ma. kurde mierzi mnie żebym wpisać to w Google ale wtedy tylko na czytam się. w styczniu idziemy drugi raz na usg to sprawdzi się.
kurde moja przerlwraca się tylko na prawy bok a na lewy nie umie. mam nadzieje ze to nie ta asymetria czy coś... może nie odkryła ze na lewy tez się da hmmm....
ktoś pisał że jego dzieciatko umie z brzuszka na plecki!! super jak te nasze dzieciaczki postępy robią!!!
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/swieta2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Niech ona juz zaśnie bo i ja padam!
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
My dziś po drugiej dawce pneumokokow, minuta ryku przy szczepieniu, troche bardziej chlopaki marudni niz na codzien wiec poki co calkiem ok znosza szczepienia...
Oczywiście przy okazji ważenie i mierzenie i w takim tempie mi Robaki przybierają ze szok, szczególnie Mati w ciągu miesiąca przybrał 1kg!! a Miki prawie 800g... w takim tempie to ja chyba nie wyrobie z noszeniem ich a juz teraz jest co dźwigać (6915 i 6315) i całkiem ładnie tez rosną 65 i 63,5cm czyli +13 i +12,5 w przeciągu 3,5miesiaca
Gloria hmm Lilla zarezerwowana ale moze Emilka zechcialaby mojego Kacperka? spytaj jej i nie zapomnij dodać ze to strasznie całusny typ faceta
Dziewczyny które maja zyrafke... czy to prawda ze ona jest tez w dotyku przyjemna? Ze z dobrej jakości tworzywa wykonana?
U mnie ostatnio hitem są wszystkie maskotki z ogonami, a szczególnie kotek od Bukowski tylko to akurat Kacperka i nie bardzo chce się nim dzielić, za każdym razem im do odbiera... a jaki był zadowolony jak zmuszona im byłam dac cos innego "o noooo no widzis cos im dalas takie cos i im dalas no! nooo widzis widzis OOo" ewidentnie miało to wydźwięk taki ze jak się mamusiu chce dzieciom dac zabawkę to należy inna dac a nie moją, jak się chce poszukać to się znajdzie
Pesq mam receptę na twoje ciągle zamartwianie i to taka do zrealizowania natychmiast bo zlecenia na ten lek sa trochę dlugie, odbiór dopiero 9miesiecy do realizacji recepty, ma świetne działanie w tym zakresie - totalnie eliminuje zbyt długi "wolny"czas na rozmyślanie do tego czasem zdarza się ze trafiasz na promocje 1+1gratis wtedy pojawia się efekt uboczny w postaci totalnego luzu wygoogluj sobie jest z tej samej firmy co ta zabawka dla niemowląt do której ktoś tu ostatnio linka podeslal
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
23 przebudzila się !!! jakaś pełnią ma być czy jak !?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Wczoraj ćwiczyłyśmy nieco na podłodze, nawet fajnie:) poturlalam Agatke, ale sama się jeszcze nie obraca niestety:) no nic, nie panikuje tylko czekam:) coraz wiecej za to gada, jej ulubiine przedstawianie sie czyli Agu i nowe okrzyki i "wyrazy" dochodzą, czasem cos a'la Ola jej wychodzi no i ...same geje u nas chyba w okolicy, bo bardzo często krzyczy gej i geje;))) 2 dni byla marudna po szczepieniu, na szczęście Piotrek byl w domu i troche na ramionku u tatusia mogla pospać dziecinka:) dzis na szczęście juz wrocilo do normy mozna rzec:)
Bylam dzis ba wigilii w pracy, fajnie sie wystroić i wyrwać potem pojechalam po Oballa ale w Carrefour nie bylo u nas:( jutro mama w Ciechanowie zobaczy. No i posprzątałam troche, jutro Piotrel okna umyje i firanki powieszę i podłogi sie zmyje i juz czysto bedzie:-) jeszcze tylko ubrania musze przebrać i buty letnie pochować z dołu na gore w szafie:) no i jak chcemy zywa choinkę to chyba juz czas...ale w końcu nie wiem czy się opłaca rozstawiać. Jutro postaram sie gdxies dorwać gryzaka, bo udilowalam jej dzis wepchsc nasza grzechotkę no i prawie sie nie udalo:))) tylko bidula średnio chwyta.
Pytanie do mam z mm...kiedy zamierzacie rozszerzyć dietę? my powoli odchodzimy od espumisanu, balam sie, ale jest niezle - dajemy na nic i rano póki co i generalnie nic sie nie dzieje...moze raz na kilka dni ja zlapie jakiś bol i pierdki i wtedy fajnie jej pomoc i pozginac nóżki do brzuszka i dać wody do picia. Juz minęło 6tyg brania żelaza, w nast. Tyg robimy morfologię. No i w połowie stycznia próbujemy odstawić Pepti i dawać zwykly bebilon, bo lelarka mowila, ze 3 miesiące stosujemy i próbujemy wrócić do normalnego:)
Meszku, cudne paznokcie! Trzymamy kciuki za bezpieczny lot!
Pesq, nie martw sie, jeszcze troche i wszystko wroci do normy z pieskiem, w końcu i dla niego bedzie troche czasu, juz w lato Agatka pewnie bedxie dreptać i będziecie szaleć i spacerować))
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Basia hahaha starsza pani to chyba samozwańcza przewodnicząca komitetu kolejkowego
A propos dziewczyny po cc smarujecie czymś bliznę? Bo ja dziś kupilam maść i mam nadzieje ze za ta cenę to da przynajmniej minimalne efekty...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Asiu, super napisalas o nowym leku na zmartwienia:D
PS. Ja nie smaruje...chyba nawet mam maść od dawna ale póki co jakos sie nie zlozylo...w sumie dobrze to wygląda o ile tak można powiedziec o jakiejkolwiek bliźnie...ale w sumie dobrze ze przypomnialas Asiu:)
PS 2. U mnie tez tylko hybrydy, choc sama nie robię to mój jedyny luksus na który chodze regularnie.
PS 3. Bylam u fryzjera i podcielam włosy na Boba;) i na wiosnę bede blondynka;) póki co coraz jaśniejsze:)
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
A zdradzie wam mój sekret na wrzaski... Bobotic ( może być espumisan czy co tam stosujecie) podaje chlopakom tylko na smoczek po kropelce i tylko wtedy jak strasznie Wrzeszcza.. taka nagroda w zamian za ciszę patent sprawdzonyna Kacprze.... i aż lekarka nasza była hmmm... w szoku ze tak to wykombinowalam... sama jest mama bliźniaków i mówi ze pierwsze pol roku u niej to był koszmar no ale karmiła piersią i sama ostatnio przyznała ze chyba niepotrzebnie się na to KP tak wtedy uparla