- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesq ja to samo I tez mi przykro, ze sie na nia wsciekam Ciągle slyszy tylko ZEJDŹ Mam nadzieję, że z czasem to wypracujemy. Nie starcza mi czasu na wszystko i przytulaki dopiero jak pancio wraca i wtedy sie wsciekam, ze ona na niego skacze i nie daje nam porozmawiać Tez zła jestem na siebie, bo to nie jej się wina
Pesq za taki tekst bym zabiła.. juz mam wystarczająco duzo wyrzutow sumienia,ze jej nie dopieszczam, a jakby minktos tak dowalil ro bym sie poryczala i poklocila -.-'
Dziewczyny poczekajcie na mnie ze zdjeciami.. jeszcze nie mam świątecznego,a tez chce zrobić, tylko czekam na koniec dni maruda.. juz jest lepiej ale jeszcze nie chcę go denerwować, bo latwo sie wkurza.
Ale za to jak ladnie glowke zaczal podnosić
Bartuś lubi owocki, próbował juz jabłko, gruszke i banana Zawsze jak jem to daje mu polizac i on sobie tak to probuje zassac Wiec mam nadzieję, że z rozszerzeniem u nas nie będzie problemu, widac ze mlody jest otwarty na nowe smaki
My dzis rano byliśmy na zakupach i masakra... tyle ludzi, ze szok :/ Chcialam jechac o 5 jak sie obudzilismy do tesco zeby tego uniknąć, to T. chce jeszcze pospać. No to sie wbilismy w jakis pieprzony zombiland -.-' Polowy rzeczy nie kupiliśmy itd.... Tomek ma dokupić w poniedziałek Bo to juz przedswiateczne zakupy byly we wtorek zaczynam przygotowania ))
Asie ale bym sie wsciekla Masakra
Jurada zazdroszczę oj zazdroszczę
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
schowałam przed Laura żeby nie znalazła bo ma pod choinkę
i jak mnie nie było to zrobiła sama z siebie kupę! ! od miesiąca dawałam czopki!! a nie wiem czy nie przez to ze podałam espimisan bo jak mi się skończył to dawałam bobotic. podobno jakby 4ty robiła i płakała prawie i śmierdzi w pokoju bo mąż nie wyrzucił od razu
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Bobas nauczył się przewracać z plecków na boczki i z boczków na plecki A co za tym idzie przemeblowanie w sypialni ehh. Muszę przestawić łóżko tak aby było przy ścianie żeby mi czasem nie spadł
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
schowałam przed Laura żeby nie znalazła bo ma pod choinkę
i jak mnie nie było to zrobiła sama z siebie kupę! ! od miesiąca dawałam czopki!! a nie wiem czy nie przez to ze podałam espimisan bo jak mi się skończył miesiac temu to dawałam bobotic. a dzisiaj znów podaliśmy espimisan i to tak dużo dałam na lyzeczce. podobno robiła i płakała prawie i śmierdzi w pokoju bo mąż nie wyrzucił od razu i wchodzę z zakupów u mowie jejku kto tak zagazowal... i pediatra mówiła ze mleko wchłania się a może to jednak nie tak było...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a i dzisiaj dałam jej znów espimisan to może po tym zrobiła kupę taka...
Zaz to super wiem jak ja cieszyłam się z tego!!! właśnie trwać trzeba uważać żeby się nie magnal na podłogę...
Kasia poducha super. jeżeli dobrze pamiętam y psa tej rasy macie to żeby nie zagryzl siostrze tej poduszki bo pomyśli ze ma rywala
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Żeby już nie spampowac napiszę tu jeszcze raz...
A więc Kubuś skończył dziś 3miesiace jeea A cały dzień miał dziś takie gadane ze zwijałam się ze śmiechu a on nie wzruszony dalej kontynuował swój monolog
Poza tym wysłaliśmy dziś dziadka i tatę po choinkę... Taa... Jest oryginalna swoim wyglądem przypomina wieże w Pizie a najlepsze było zaskoczenie chłopaków jak oni wnieśli tą choinkę i zobaczyli jak bardzo ona jest przekrzywiona... Można? ale nic. Mamy choinkę i to jest najważniejsze. Pierwsza Kubusiowa choinka musi mieć to coś
Mąż kupił mi też takich pysznych żelków i się nawpierdzielalam i teraz umieram na żołądek Yh...
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia super ta poduszka!!
Jurada nie dziwię się ze tak zareagowałaś. Ja też w chwilach złości i zmęczenia nie raz już wybuchlam na męża i konkretnie waliłam łaciną... Później on mi właśnie wypominał ze nawet jak kiedyś się ba mnie gniewał to nigdy aż takimi wulgaryzmami do mnie nie mowil... Też bylo mi później strasznie głupio ale co zrobić... na szczęście tak mocno pokłóciliśmy się już dawno dawno jeszcze przed Kubusiem więc już się o tym nie myśli.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Asiek też się wkurzyłam bo kupiłam w carrefour właśnie za 29,90 i potem przez internet patrze jak wróciłam a tam chociażby w empiku za 21 zeta ale juz mi się nie chciało wracać, zwracać i zamawiać przez neta.
chyba ostatni raz zabawkę kupiłam w sklepie stacjonarnym, bo przez internet prawie wszystko taniej wychodzi
Kas u mnie też dzisiaj było sprzątanie, bo koleżanka ta Ciechanowa przyjeżdża zobaczyć mojego bobaska, więc miałam motywację
Zaz woow Bartuś już umie się przekręcać, Jasiek dalej nie kuma, a niedługo 4 miesiące, no ale tak jak Meszka pisała, każde rozwija się w swoim tempie, więc nie będę panikować.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mamusie na mm czy wasze dzieci tez maja te skoki? Bo daniel byl na mm i dziecko aniołek a Lena??? Nie wtrzymam tego skoku w 14tyg który trwa do 19
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa