- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny kochane, dziękujemy za kciukasy:) naprawdę poskutkowaly, jie dość że nam bardzo dobrze udało się zorganizować dzień wyjazdu (mimo mojej wewnętrznej paniki) i czasowo ogarnąć przyjazd na lotnisko, pokonac bramki i wsiąść w samolot, Kornel nawet zaliczył drzemkr na lotnisku dodatkowo udało się go na tyle zabawić aby nie spał całą drogę i mogł spać w nocy. W samolocie daliśmy mu jeść na starcie i przy lądowaniu więc nie zatkało mu się uszka i nie płakał wcale w podróży, jedynie lekko się znudził (strasznie mało miejsc było mimo tego że wykupilsmy dobre miejsca) i trzeba było na chwilę z nim wstać i sir przejść po samolocie, ale generalnie naprawdę pozytywnie
Wprawdzie kiedy dotarliśmy do moich rodziców Było już późno i lekko zamacilo to nasz plan dnia, mimo bardzo niespokojnego snu Kornel się przespal i było dobrze.
Dziś bardzo męczący dzień, bo chrzest był no i od rana przygotowania, a poza tym wszystko było nowe dla Kornela więc był tak pobudzony że nie mógł spać cały dzień. Jedyne co to udało mu się lekko zdrzemnac W przelotach. Tym sposobem przespal większość mszy i polewania, nawet nie pisnal
Wieczorem był już marudny na maxa ale w sumie nawet się nie dziwilam Bo jednak tyle wrażeń w dwa dni to jakiś obłęd:) zasnął o 21 polskiego czasu czyli godzinę przed swoim "normalnym" czasem (zazwyczaj kariery go tuż przed 21 ostatnio ale" UK time, czyli nasza polska 22).
Także, Lot i chrzest na plus:)
Teraz jeszcze musimy przeżyć wigilię - 20 osob!! Oraz obawiam się że jak tylko Kornel się przyzwyczai do domu moich rodziców to będziemy musieli jechać do teściów a potem znów do moich więc będzie miał mały kociokwik.
Poza tym, mam nadzieje ze uda mi się trochę oderwać od rutyny, jednocześnie nie zaburzajac jej kornelowi mam nadzieje....
Wybaczcie że się nie odnioslam, ale ledwo widzę na oczy, mnie też te dwa dni wymeczyly.
Od jutra powinno być luzniej, więc powinnam być na bieżąco pochwalimy się jutro też jak moja mama się ładnie przygotowała na wizytę wnuka:)
Pokoik full wypas:)
Lecę Spać bo oczy mi się same zamykają!
Buziaki i życzę Wam miłego okresu przygotowań świątecznych i Aby ten czas był dla Was przedłużeniem świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Wczoraj juz z pesq myslalysmy ze forum przepadlo....
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
U nas dzisiaj ok, noc minęła bez zarzutów za to wczoraj Kuba dał taki popis, że chodziłam na rzęsach... Byliśmy w nd u teściów i nie wiem czy był zmęczony tą wizytą bo zaraz po powrocie do domu nam padł. I obudził się tylko raz na mleczko i dalej miał śpiocha. Dobiła północ, ja się chciałam położyć a ten oczy jak pięć złotych taa... I tak tylko co go odłożyłam do łóżeczka to chwilę poleżał i krzyk. I tak co godzinę... Dlatego wczoraj już go przetrzymałam wieczorem i dziś już ładnie mi całą noc przespał
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja już e-maila do administratora "zapytaj położną" pisałam, ale nikt mi nie odpisał
I tak sobie myślałam co by to było jakby forum przestało istnieć, nawet nie mam do nikogo numeru tel ani e-maila...
Katastrofa po prostu
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Nie wiem co to wczoraj bylo ale dzień bez forum to tragedia uzależnienie straszne super ze juz wszystko jest ok !
Kochane moje ;**
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Melisa dobrze se jesteś. Wojtuś slodziak.
Sylwia, Ana, Anisia odezwijcie się czasem tu bo wiem ze u was ok wodze na grupie na fb ale nie opuszczajcie nas tam 'latwiej' pisac bo temat i na temat ale tutaj to.. Jak w rodzinie nie nadrabiajcie nic nawet po prostu wróćcie! <3
Ciekawe co u Lidziun i Sabiny... Moze nas podczytuja?
Kochane wczoraj kontrola wezlow chlonnych podobno bez zmian. Mala przybrala tylko 90 g w tygodniu ale w miesiącu 510 g i lekarka mówi ze to bardzo ładnie jak na kp. Meczy mnie to kp i rozwazalam przejście na karmienie mieszane bo mam tak ze 3 dni jak nawal 3 jak kryzys i w kółko.. Ale doszłam do wniosku ze to szybko zakończy kp oj szybko a do tego nie moge dopuścić. Teraz 3-4-5 miesiąc dziecko traci plodowe przeciwciała a jedyne jakie ma to moje z mleka. Inna sprawa jesli karmione mm od dawna bo wczesniej nabywa swoje ale na kp nie można teraz przerywać - tlumaczyla ni to wczoraj lekarka także dziewczyny kp ciągniemy to do skończonego 5 miesiąca dla zdrowia dzieci! Zaciskam zęby i do przodu. (pewnie łatwo mówić bo akurat dużo mleka...)
Agata wazy 5610 i ma 64 cm.
Przyszedł kojec, prezent od dziadków. Na razie leży tam mata i caly zabawkowy pierdolnik.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Bobas dIs kończy 3 miesiące!
Moj bobas pięknie spi na boczku ale to dlatego,że spi tak od urodzenia, co karmienie zmieniam mu boczek. Bo on mocno ulewal w szpitalu i polozne tak kazaly. Na plecach zaczal spac tak naprawdę moze z miesiąc temu ? Ale rzadko, na boku mu wygodniej
Maliska super Maluszek !!!
Dziewczyny ale się stesknilam ! Normalnie jest uzalezniona i nawet jak nie pisze to podczytuje
Pojutrze święta ! Ja juz biegam i sprzatam i juz bym zaczela gotowac, ale to.dopiero jutro heh Prezentyyyy
A dzis przyszly książeczki kontrastowe i bobas sie smial jak mu pokazywalam <3
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
no normalnie wariatki uzależnione z nas są
a chciałam wam napisać, że jak wasze dzieciaczki mają nierówne te fałdki tłuszczowe to się nie martwcie my mamy, a bioderka w porządku lekarz powiedział, że kiedyś to było wskazanie do usg, ale odkąd jest usg w standardzie to się na to nie patrzy tylko na wynik z usg właśnie
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Agatka ja jak byłam na usg bioderek z małym to rozmawiałam z lekarzem i zależy jjak dziecko ma rozwinięte bioderka w danym momencie, powiedział ze biodra się nie "cofaja" i jak jest ok to już będzie , tak jak Jurada napisała;) czasami zalecają po jjakimś czasie kontrolę kolejna a czasami nie. Wszystko zależy jakie dziecko ma bioderka
tak nam tłumaczył
Pesq , śliczny ten kojec bardzo fajny naprawdę!
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Juradka ja chyba dołączam do Ciebie, Agat wyje od 12.. teraz śpi w maxi cosi na ... balkonie serio nie było wyjścia...