BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 11 miesiąc temu #960670 przez 25malinka
Ja jestem zadowolona, co prawda prywatnie chodzę ale lekarz pracuje w szpitalu, jest miły i sympatyczny, przy przy porodzie i wogole odwiedzał mnie jak byłam w szpitalu przed porodem...

A wy prywatnie chodźcie czy na nfz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #960678 przez mysia5
Jurada, bardzo się ciesze kochana!!! :)
Wszystko będzie się dobrze układało!
Gratuluje!!! :)

Co do lekarza, ja Również chodzę prywatnie. To dopiero początek wiec coś więcej będę mogła powiedzieć po czasie ale na chwile obecna jestem zadowolona. Przyjął mnie bardzo mile :)

9 lata 11 miesiąc temu #960681 przez mysia5
Jurada mam pytanie kochana, bo wcześniej ( chyba tydzień temu ) pisałaś ze to 5 tydzień a teraz jednak się okazało Ze to jest 5.
Wcześniej lekarz tak powiedział czy sama liczylas ?
Chialabym wwiedzieć w którym jestem tygodniu, ale chyba obliczenia z pierwszym dniem ostatniej miesiączki nie zawsze się zgadzają :p

9 lata 11 miesiąc temu #960684 przez Sylwia-89
Jurada, gratuluję i bardzo się cieszę, ze widzialas swoje maleństwo :) A co do lekarzy, to naprawdę trzeba dobrze trafic. Gdyby inna osoba byla na Twoim miejscu i nie miala możliwości sprawdzenia na usg czy wszystko jest w porządku, to przez odstawienie Duphastonu moglaby poronic. Co za babsko wstrętne z tej kobiety. Az sie w glowie nie mieści, ze ktos taki pracuje i odpowiada za życie i zdrowie innych.

9 lata 11 miesiąc temu #960688 przez pesq
JURADA !!!!!!!!!!!!!!! TAK SIĘ CIESZE!!!!!!!!!!

A jednocześnie siedząc w pracy się popłakałam z Twojego powodu, z powodu tej okropnej baby "lekarki" jak tak można!!!!!!!! Jestem wściekła, jak mogła Ci zrobić taką krzywdę.

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #960711 przez Lidziun
Ja juz za "chwile" kończą 7 tydzień i będąc w piątek u lekarza powiedział ze na tak wczesnym etapie nie jest w stanie badając mnie stwierdzićczy jestem w cciąży bo szyjka macicy nie jest jeszcze rozpulchniona. Wiec pozostaje albo beta albo USG. Ja właśnie myślę nad prywatnym USG bo chodze państwowi wiec zanim mi lekarz da skierowanie to skwitne. Juranda cieszę się razem z toba ze wszystko jest ok. Szczerze to ja się boje plamien bo przy pierwszym miałam plemienia i niestety dziecko straciłam po jakimś tyg tylko ze byłam w takim szoku ze nawet nie pamietam który to był tydzien

9 lata 11 miesiąc temu #960714 przez sabina
juranda super gratuluje!!!!!!

ja w pierwszej ciazy chodzilam panstwowo nie bylo usg na kazdej wizycie co prawda nie bylo takiej troski o samopoczucie czy odwiedziny w szpitalu przez lekarza ale donosilam urodzilam i jest ok

teraz bd miala polozna ktora bd prowadzic moja ciaze jezeli wszystko bd ok to tylko ona jezeli bd cos nie tak razem z lekarzem

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #960715 przez pesq
Ja chodzę na nfz (właściwie byłam raz pod koniec 5 tygodnia) i zrobiła mi od razu cytologię + usg, na którym był pęcherzyk. Co prawda babka jest niezbyt miła ale jeżeli będzie robić badania itd. to chyba u niej zostane, bo nie stać mnie na lekarza prywatnie :(

9 lata 11 miesiąc temu #960724 przez sabina
pesq ale mozesz poszukac kogos innego panstwowo??ja tez jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to poszlam potwierdzic do szppitala panstwowo gosciu byl bardziej niz przykry w obejsciu i zmienilam rejestrujac sie do innej przychodni :)

9 lata 11 miesiąc temu #960738 przez jurada

mysia5 napisał: Jurada mam pytanie kochana, bo wcześniej ( chyba tydzień temu ) pisałaś ze to 5 tydzień a teraz jednak się okazało Ze to jest 5.
Wcześniej lekarz tak powiedział czy sama liczylas ?
Chialabym wwiedzieć w którym jestem tygodniu, ale chyba obliczenia z pierwszym dniem ostatniej miesiączki nie zawsze się zgadzają :p

Mysia 5 wg zarodka jest dzis a 7 wg. Ostatniej miesiączki....

Dzieki dziewczyny nawet nie wiecie jak ja sie cieszę... Czułam ze nie mogę się poddać, ze musze zawalczyć i oplacilo sie... Wydalam na usg 120 zl ale warto bylo wydać kase... Nawet i wiecej bym wydala... A to szczęście i płacz jak puscila mi serduszko...boze dziękuję Ci!!! Dlatego nie warto sie poddawac...
Chcecie zobaczyć mojego 4,5mm maluszka????

9 lata 11 miesiąc temu #960746 przez jurada

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 11 miesiąc temu #960755 przez pesq
JURADA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja miałam w środę dopiero pęcherzyk 5,5 mm bez zarodka, za tydzień w piątek usg czy jest serduszko (7,5 tygodnia) i tak się boje.. ale będzie jak u Ciebie, musi być prawda?

9 lata 11 miesiąc temu #960758 przez jurada

pesq napisał: JURADA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja miałam w środę dopiero pęcherzyk 5,5 mm bez zarodka, za tydzień w piątek usg czy jest serduszko (7,5 tygodnia) i tak się boje.. ale będzie jak u Ciebie, musi być prawda?

Oczywiście, ze będzie dobrze... Musi być... Bo jak nie my to kto!!!

9 lata 11 miesiąc temu #960783 przez mysia5
Piękny maluszek !!! :) :*
Dzięki Tobie mam nadzieje ze u mnie też będzie wszystko dobrze.

Bardzo się ciesze, ze Ci się udało :)) nie można się poddawać!

9 lata 11 miesiąc temu #960799 przez gatta
Jaruda tak sie ciesze!:)
Jeszcze trzy dni i wizyta... Nie umie sie doczekac:)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia