- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #123433 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
slowiczku Twoj wcale nie mniejszy hihi
JAk tak pisalyscie wczesnie , ze wasze brzucholki maja po 90 cm to tez postanowilam sie zmierzyc i nie ukrywam, ze zaskoczyl mnie wynik.
JAk tak pisalyscie wczesnie , ze wasze brzucholki maja po 90 cm to tez postanowilam sie zmierzyc i nie ukrywam, ze zaskoczyl mnie wynik.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 7 miesiąc temu #123448 przez Marta M
Brzuszki piekne
Tan maz Mysza zostal jej mezem tylko ze wzgledu na dziecko, byli para, dobrze im bylo w lozku, ale kolezanka mowila ze raczej nie ma tam milosci...no i widac nie bylo, bo przy pierwszej okazji sie zmyl...
Ja tez jakas leniwa dzis jestem, po co ja rano wyciagnelam mieso mielone z zamrazarki???
Tan maz Mysza zostal jej mezem tylko ze wzgledu na dziecko, byli para, dobrze im bylo w lozku, ale kolezanka mowila ze raczej nie ma tam milosci...no i widac nie bylo, bo przy pierwszej okazji sie zmyl...
Ja tez jakas leniwa dzis jestem, po co ja rano wyciagnelam mieso mielone z zamrazarki???
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123462 przez bewipo
Ale dzisiaj piszecie, nie nadązam...
Brzuszki super, musze się wreszcie zmobilizować i mój wstawić.
Marta z tym pokarmem to rzeczywiście masz przygody, ale taka twoja uroda.
Dziewczyny a ja ostatnio odczuwam swędzenie w intymnych częściach, pewno coś mnie dopadło, a do lekarza dopiero za 3 tyg. Macie jakieś "domowe sposoby"??
Brzuszki super, musze się wreszcie zmobilizować i mój wstawić.
Marta z tym pokarmem to rzeczywiście masz przygody, ale taka twoja uroda.
Dziewczyny a ja ostatnio odczuwam swędzenie w intymnych częściach, pewno coś mnie dopadło, a do lekarza dopiero za 3 tyg. Macie jakieś "domowe sposoby"??
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123465 przez Agusia83
Beti, ja tez wszedzie widze ciezarowki
Marta, na pewno powinnas pic duzo jogusrtow albo kefirow...a masz dodatkowe dolegliwosci? Myslisz, ze to grzybica? Jesli masz biale grudki, to wlasnie to moze byc....na Twoim miejscu poszlabym do apteki, moze oni cos poleca...nie wiem czy mozna zastosowac tantum rosa, a moze clotrimazolum?
Marta, na pewno powinnas pic duzo jogusrtow albo kefirow...a masz dodatkowe dolegliwosci? Myslisz, ze to grzybica? Jesli masz biale grudki, to wlasnie to moze byc....na Twoim miejscu poszlabym do apteki, moze oni cos poleca...nie wiem czy mozna zastosowac tantum rosa, a moze clotrimazolum?
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123473 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja wczoraj sie usmialam niemilosiernie w ikea na dziale dzieciecych mebelkow.Nawet moj M i kika innych kobitek nie wyrobilo.bo mniej wiecej na 1mkwadratowy przypadaly 3 mamuski z brzuszkiem hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123499 przez ewelinaa
Śliczne macie brzuski dziewczynki.
Ja niedawno wróciłam z wizyty, dostałam żelazo na poprawę wyników:)
U małej serduszko mocno bije, usg nie było Będzie dopiero 09.06. przy następnej wizycie.
Tez mi się wydaje, że gdzie nie spojrzę wszystkie kobiety są w ciąży
Widzę, że rozgorzała dyskusja na poważne tematy - ja stosowałam tabletki przez kilka lat, jak zdecydowaliśmy się na dziecko to odstawiłam. Nie jestem zbyt mocno religijna, więc nie miałam z tym problemów. Do spowiedzi chodzę, gdy muszę. Bóg jest w każdym miejscu, widzimy co zrobiłam i jeśli chcę z Nim porozmawiać nie muszę biec do Kościoła.
Zresztą ostatnio byłam u spowiedzi przed Wielkanocą, podeszłam do konfesjonału, przeżegnałam się i zaczęłam się spowiadać - ksiądz był tak zniecierpliwiony, że po chwili mi przerwał, zadał mi pokutę i już pukał, że koniec. Rozumiem, że ksiądz też człowiek, no, ale nie wiem czy taka spowiedź jest lepsza od mojej wewnętrznej rozmowy z Bogiem.
Szanuję ludzi, którzy mają inne zdanie na temat - w końcu człowiek ma wolną wolę i sam o sobie decyduje
Ja niedawno wróciłam z wizyty, dostałam żelazo na poprawę wyników:)
U małej serduszko mocno bije, usg nie było Będzie dopiero 09.06. przy następnej wizycie.
Tez mi się wydaje, że gdzie nie spojrzę wszystkie kobiety są w ciąży
Widzę, że rozgorzała dyskusja na poważne tematy - ja stosowałam tabletki przez kilka lat, jak zdecydowaliśmy się na dziecko to odstawiłam. Nie jestem zbyt mocno religijna, więc nie miałam z tym problemów. Do spowiedzi chodzę, gdy muszę. Bóg jest w każdym miejscu, widzimy co zrobiłam i jeśli chcę z Nim porozmawiać nie muszę biec do Kościoła.
Zresztą ostatnio byłam u spowiedzi przed Wielkanocą, podeszłam do konfesjonału, przeżegnałam się i zaczęłam się spowiadać - ksiądz był tak zniecierpliwiony, że po chwili mi przerwał, zadał mi pokutę i już pukał, że koniec. Rozumiem, że ksiądz też człowiek, no, ale nie wiem czy taka spowiedź jest lepsza od mojej wewnętrznej rozmowy z Bogiem.
Szanuję ludzi, którzy mają inne zdanie na temat - w końcu człowiek ma wolną wolę i sam o sobie decyduje
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona