BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #159910 przez pati-m
Dziewczyny ja też je zamówiłam. I to właśnie od tego sprzedawcy, tylko że ten rozmiar allegro.pl/2szt-bialy-czarny-stanik-do-k...cja-i1704957537.html
Powinny dotrzeć do mnie jutro, najpóźniej pojutrze więc również zdam relację czy sie rozciągają itp.

Agusia - już taki urok dużych piersi. Wiem coś o tym :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #159912 przez Agusia83
Monia moglabym Ci wyslac na priv moje wymiary biustowe i tak mniej wiecej bys sprawdzila czy me cycuszki sie zmieszcza? :silly:

Pati, no wlasnie duze piersi...niby wiele kobiet chcialo by miec takie...ale chyba bardziej sztuczne niz prawdziwe :blink:
13 lata 5 miesiąc temu #159915 przez pati-m
Chcą mieć, bo nie wiedzą co się z takim dużym rozmiarem wiąże. Koleżanki, które mają rozmiar C lub mniej bez problemu kupią sobie fajny komplet bielizny, a my "biuściaste babki" to się musimy nachodzić i naszukać żeby znaleźć coś ładnego.
A najbardziej wkurza mnie podejście producentów, którzy uważają, że jak masz duży biust D, E i więcej to na pewno jesteś grubą babą w rozmiarze 46. No i wtedy znalezienie stanika w obwodzie 75 lub 80 graniczy z cudem, a o majtkach do kompletu już nie wspominając :angry:

No, ponarzekałam i mi ulżyło :silly: Sorki dziewczynki za prywatę :)
13 lata 5 miesiąc temu #159918 przez monika1984lodz
Agusie jesli tylko chcesz :)
Ja sie ciesze, ze mi jakos speckjalnie cycuchy nie urosly, w sumie caly czas jestem przy swoim rozmiarku duzego D ale moja mama mowi, ze jeszcze zdaza urosnac.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #159919 przez Agusia83
Pati masz racje, wiesz ile sie musialam naszukac by znalezc bielizne do sukienki slubnej? Wlasnie wszyscy mi mowili, ze to graniczy z cudem...ze bardotek w takim rozmiarze juz nie robia...a jednak sie udalo :laugh: ...ale prawda, ze majty robia jakbym miala dupe szafe 3 plus przystawke...najgorzej bylo ze strojem kapielowym bo w kompletach nie mozna zamienic majtek....masakra...
13 lata 5 miesiąc temu #159920 przez pati-m
Agusia83 napisał:

Pati masz racje, wiesz ile sie musialam naszukac by znalezc bielizne do sukienki slubnej? Wlasnie wszyscy mi mowili, ze to graniczy z cudem...ze bardotek w takim rozmiarze juz nie robia...a jednak sie udalo :laugh: ...ale prawda, ze majty robia jakbym miala dupe szafe 3 plus przystawke...najgorzej bylo ze strojem kapielowym bo w kompletach nie mozna zamienic majtek....masakra...

Witam koleżanko z tymi samymi problemami co ja :lol: :kiss: W poszukiwaniu bardotki przed ślubem to mi się już płakać chciało, to samo było z kostiumem kąpielowym w tamtym roku. No ale po długim maratonie po sklepach, wreszcie się udało.
13 lata 5 miesiąc temu #159924 przez Agusia83
Mnie tez sie chcialo plakac...az sie okazalo, ze w salonie, gdzie kupilam suknie dostalam ulotke ze znizka w sklepie z bielizna i tam ostala sie bielizna dla mnie :laugh:
Ale marze o tym by moc kupic stanik gdziekolwiek...czasem nawet na placu sa sliczne za grosze...ale ja musze troche za nie placic w galeriach...a i tak nie we wszytskich sklepach sa...rozmiar rozmiarowi nierowny...dlatego teraz juz nie mam sil szukac stanikow do karmienia..
jak szukalismy garnitur dla meza do slub, to tez nikt na niego nie mial rozmiaru...ok, jest wysoki, ma 195cm...no, ale przeciez sa wyzsi...do tego ma troszke brzuszka, ale sa mezczyzni, ktorzy maja jeszcze wiekszy niz ja teraz...i co? i stwierdzilismy ostatnio, ze ja to chyba mam najwieksze piersi na swiecie... :silly: hahahah
13 lata 5 miesiąc temu #159938 przez megi2501
Dziewczyny, ale z takim biustem mężowie są chyba w wniebowzięci... :laugh:
Tylko pozazdrościć.

Dziś mam kiepski dzień. Do tego Julcia słabo dzisiaj się rusza. Może jej też tak gorąco :(
13 lata 5 miesiąc temu #159944 przez Pyśkaaaa
na szczęście ja nie mam problemu z kupieniem stanika chodź jestem bardzo wymagająca dla mnie musi mieć usztywniane miseczki...

głowa mnie rozbolała...
13 lata 5 miesiąc temu #159949 przez bewipo
Pyska a do karmienia znalazłaś jakiś z usztywnianymi?? Ja bym wolała taki usztywniany, ale nie wiem czy istnieją takie...
13 lata 5 miesiąc temu #159952 przez Pyśkaaaa
no właśnie nie... jak znajde dam Ci na pewno znac :) i poowiem Ci szczerze że jak nie znjadę to chyba sobie daruję ja nie potrzfię nosić innych a poza tym moja przyjaciołka mówiła że kupiła takie do karmienia i jej nie pasowały bo nie były usztywniane i wróciła do swoich i dała radę... najwyżej jak mi jeszcze cycuchy urosną kupię wieksze :D
13 lata 5 miesiąc temu #159954 przez monika1984lodz
dziewuszki moze taki bedzie wam sie stanik podobal, mi sie podoba baaardzo

www.kontri.pl/pl-PL/produkt/22816/108/Sp...Gaia_210_Mama/lp/160

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #159969 przez Agusia83
Monia, moim zdaniem bardzo ladne i w przystepnej cenie :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #159977 przez monika1984lodz
no i nawet rozmiar f maja :) kurcze chyba sobie jeden taki ladny kupie :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #159978 przez Pyśkaaaa
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby