- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159910 przez pati-m
Dziewczyny ja też je zamówiłam. I to właśnie od tego sprzedawcy, tylko że ten rozmiar
allegro.pl/2szt-bialy-czarny-stanik-do-k...cja-i1704957537.html
Powinny dotrzeć do mnie jutro, najpóźniej pojutrze więc również zdam relację czy sie rozciągają itp.
Agusia - już taki urok dużych piersi. Wiem coś o tym
Powinny dotrzeć do mnie jutro, najpóźniej pojutrze więc również zdam relację czy sie rozciągają itp.
Agusia - już taki urok dużych piersi. Wiem coś o tym
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #159912 przez Agusia83
Monia moglabym Ci wyslac na priv moje wymiary biustowe i tak mniej wiecej bys sprawdzila czy me cycuszki sie zmieszcza?
Pati, no wlasnie duze piersi...niby wiele kobiet chcialo by miec takie...ale chyba bardziej sztuczne niz prawdziwe
Pati, no wlasnie duze piersi...niby wiele kobiet chcialo by miec takie...ale chyba bardziej sztuczne niz prawdziwe
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159915 przez pati-m
Chcą mieć, bo nie wiedzą co się z takim dużym rozmiarem wiąże. Koleżanki, które mają rozmiar C lub mniej bez problemu kupią sobie fajny komplet bielizny, a my "biuściaste babki" to się musimy nachodzić i naszukać żeby znaleźć coś ładnego.
A najbardziej wkurza mnie podejście producentów, którzy uważają, że jak masz duży biust D, E i więcej to na pewno jesteś grubą babą w rozmiarze 46. No i wtedy znalezienie stanika w obwodzie 75 lub 80 graniczy z cudem, a o majtkach do kompletu już nie wspominając
No, ponarzekałam i mi ulżyło Sorki dziewczynki za prywatę
A najbardziej wkurza mnie podejście producentów, którzy uważają, że jak masz duży biust D, E i więcej to na pewno jesteś grubą babą w rozmiarze 46. No i wtedy znalezienie stanika w obwodzie 75 lub 80 graniczy z cudem, a o majtkach do kompletu już nie wspominając
No, ponarzekałam i mi ulżyło Sorki dziewczynki za prywatę
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159918 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusie jesli tylko chcesz
Ja sie ciesze, ze mi jakos speckjalnie cycuchy nie urosly, w sumie caly czas jestem przy swoim rozmiarku duzego D ale moja mama mowi, ze jeszcze zdaza urosnac.
Ja sie ciesze, ze mi jakos speckjalnie cycuchy nie urosly, w sumie caly czas jestem przy swoim rozmiarku duzego D ale moja mama mowi, ze jeszcze zdaza urosnac.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159919 przez Agusia83
Pati masz racje, wiesz ile sie musialam naszukac by znalezc bielizne do sukienki slubnej? Wlasnie wszyscy mi mowili, ze to graniczy z cudem...ze bardotek w takim rozmiarze juz nie robia...a jednak sie udalo ...ale prawda, ze majty robia jakbym miala dupe szafe 3 plus przystawke...najgorzej bylo ze strojem kapielowym bo w kompletach nie mozna zamienic majtek....masakra...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159920 przez pati-m
Agusia83 napisał:
Witam koleżanko z tymi samymi problemami co ja W poszukiwaniu bardotki przed ślubem to mi się już płakać chciało, to samo było z kostiumem kąpielowym w tamtym roku. No ale po długim maratonie po sklepach, wreszcie się udało.
Pati masz racje, wiesz ile sie musialam naszukac by znalezc bielizne do sukienki slubnej? Wlasnie wszyscy mi mowili, ze to graniczy z cudem...ze bardotek w takim rozmiarze juz nie robia...a jednak sie udalo ...ale prawda, ze majty robia jakbym miala dupe szafe 3 plus przystawke...najgorzej bylo ze strojem kapielowym bo w kompletach nie mozna zamienic majtek....masakra...
Witam koleżanko z tymi samymi problemami co ja W poszukiwaniu bardotki przed ślubem to mi się już płakać chciało, to samo było z kostiumem kąpielowym w tamtym roku. No ale po długim maratonie po sklepach, wreszcie się udało.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159924 przez Agusia83
Mnie tez sie chcialo plakac...az sie okazalo, ze w salonie, gdzie kupilam suknie dostalam ulotke ze znizka w sklepie z bielizna i tam ostala sie bielizna dla mnie
Ale marze o tym by moc kupic stanik gdziekolwiek...czasem nawet na placu sa sliczne za grosze...ale ja musze troche za nie placic w galeriach...a i tak nie we wszytskich sklepach sa...rozmiar rozmiarowi nierowny...dlatego teraz juz nie mam sil szukac stanikow do karmienia..
jak szukalismy garnitur dla meza do slub, to tez nikt na niego nie mial rozmiaru...ok, jest wysoki, ma 195cm...no, ale przeciez sa wyzsi...do tego ma troszke brzuszka, ale sa mezczyzni, ktorzy maja jeszcze wiekszy niz ja teraz...i co? i stwierdzilismy ostatnio, ze ja to chyba mam najwieksze piersi na swiecie... hahahah
Ale marze o tym by moc kupic stanik gdziekolwiek...czasem nawet na placu sa sliczne za grosze...ale ja musze troche za nie placic w galeriach...a i tak nie we wszytskich sklepach sa...rozmiar rozmiarowi nierowny...dlatego teraz juz nie mam sil szukac stanikow do karmienia..
jak szukalismy garnitur dla meza do slub, to tez nikt na niego nie mial rozmiaru...ok, jest wysoki, ma 195cm...no, ale przeciez sa wyzsi...do tego ma troszke brzuszka, ale sa mezczyzni, ktorzy maja jeszcze wiekszy niz ja teraz...i co? i stwierdzilismy ostatnio, ze ja to chyba mam najwieksze piersi na swiecie... hahahah
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159952 przez Pyśkaaaa
no właśnie nie... jak znajde dam Ci na pewno znac i poowiem Ci szczerze że jak nie znjadę to chyba sobie daruję ja nie potrzfię nosić innych a poza tym moja przyjaciołka mówiła że kupiła takie do karmienia i jej nie pasowały bo nie były usztywniane i wróciła do swoich i dała radę... najwyżej jak mi jeszcze cycuchy urosną kupię wieksze
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159954 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewuszki moze taki bedzie wam sie stanik podobal, mi sie podoba baaardzo
www.kontri.pl/pl-PL/produkt/22816/108/Sp...Gaia_210_Mama/lp/160
www.kontri.pl/pl-PL/produkt/22816/108/Sp...Gaia_210_Mama/lp/160
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159977 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]