- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170624 przez Mała
Gosia Kuba słodziak, pewnie niech broni coby obcy faceci jego dziewczyn nie zaczepiali
Mysza dopytaj gina, bo net nie jest dobrym źródłem wiedzy. Ja tam też zawsze najtragiczniejszą wersję wybieram i się nakręcam i niepotrzebnie stresuję.
A dostajecie takie raporty z usg, tam są wszystkie normy BPD HC AC PL, każde z każdym porównane i obok podane normy prawidłowe?
Mysza dopytaj gina, bo net nie jest dobrym źródłem wiedzy. Ja tam też zawsze najtragiczniejszą wersję wybieram i się nakręcam i niepotrzebnie stresuję.
A dostajecie takie raporty z usg, tam są wszystkie normy BPD HC AC PL, każde z każdym porównane i obok podane normy prawidłowe?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Mała.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #170626 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
moj lekarz mi nie daje i kurcze nie wiem dlaczego.nawet w szpitalu powiedzieli , ze powinien je dawac po kazdej wizycie.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #170637 przez megi2501
Dziewczyny nie nakręcajcie się. Dajcie czas maluszkom. Jedzcie, odpoczywajcie i na wizytach o wszystko pytajcie. Musi być dobrze!
Sama mało tyje i ta cukrzyca, więc też mam dużo obaw. Ale przestałam czytać na necie, bo można naprawdę popaść w depresję. A to ostatnia rzecz, jaka jest nam teraz potrzebna i naszym dzieciom!
Sama mało tyje i ta cukrzyca, więc też mam dużo obaw. Ale przestałam czytać na necie, bo można naprawdę popaść w depresję. A to ostatnia rzecz, jaka jest nam teraz potrzebna i naszym dzieciom!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170638 przez Mała
megi2501 napisał:
Święta prawda!
Dziewczyny nie nakręcajcie się. Dajcie czas maluszkom. Jedzcie, odpoczywajcie i na wizytach o wszystko pytajcie. Musi być dobrze!
Święta prawda!
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170656 przez kasia79
Dziewczynki główki do góry, wy też jesteście szczuplutkie to w wasze dzieci nie będą olbrzymami to wszystko jest zapisane w genach, Myszka jak by było coś nie tak to nie wypuścili by cię ze szpitala na bank więc nic się nie martw i głowa do góry.
Ja w ostatnich dniach czuję się fatalnie aż jestem zła na siebie bo nic nie robię a ciągle jestem zmęczona i na wszystkich furczę ;(
Ja w ostatnich dniach czuję się fatalnie aż jestem zła na siebie bo nic nie robię a ciągle jestem zmęczona i na wszystkich furczę ;(
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170678 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dziewuszki padam na twarz normalnie , zrobil sie taki upal, ze nie idzie wyrobic, ponad godzine zakupy robilam.
Mam pytanko czy tez tak macie.JAk chodze to mnie czasami taki bol zlapie jakby mi ktos miliony szpilek w pochwe wciskal i w szyjke.dzisiaj mnie z 5 razy na tych zakupach zlapalo buuu
Mam pytanko czy tez tak macie.JAk chodze to mnie czasami taki bol zlapie jakby mi ktos miliony szpilek w pochwe wciskal i w szyjke.dzisiaj mnie z 5 razy na tych zakupach zlapalo buuu
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170686 przez Agusia83
Monia, ja tez tak mam....to normalne,czasem to mnie lapia takie dziwne bole w boku na dole brzucha i wowczas nie moge sie wyprostowac...raz mnie tak zlapalo jak bylam na zakupach...nie wiedzialam co mam zrobic, musialam zlamac sie w pol i masowac brzuch...na szczescie przeszlo, a juz myslalam, ze bede musiala dzwonic po meza...
Mala, jak sie urodzilam wazylam 3250g mama mowila, ze bylam najmniejszym dzieckiem na oddziale...ale za to mialam 57cm wzrostu:) i piekne dlugie czarne wloski, pielegniarki krecily mi loczki na glowie
No i w ogole moje wyprawy na zakupy sa czasochlonne bo chodze jak kaczka i chyba tiptopkami
Mala, jak sie urodzilam wazylam 3250g mama mowila, ze bylam najmniejszym dzieckiem na oddziale...ale za to mialam 57cm wzrostu:) i piekne dlugie czarne wloski, pielegniarki krecily mi loczki na glowie
No i w ogole moje wyprawy na zakupy sa czasochlonne bo chodze jak kaczka i chyba tiptopkami
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170693 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
kurde ale to takie nie mile uczucie buuu juz kilka razy tak mialam i nie chce wiecej.Powiem szczerze, ze mam juz pomalu dosyc tej ciazy eh....
kurcze ja nie wiem jak ja na tym weselu wytrzymam ...
kurcze ja nie wiem jak ja na tym weselu wytrzymam ...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170702 przez fanka
Monika- to już chyba ten etap, że zaczyna nas wszystko męczyć i wkurzać. Mnie mój M powiedział ostatnio, niby żartem, że jak całą ciążę latałam jak gdyby nigdy nic, zawsze dobrze się czułam itd to teraz chyba nadrabiam bo tylko chodzę i narzekam!!ale dużo w tym prawdy bo nie dość, że ciężko coraz bardziej to tu coś szczyka, tam kłuje itd jak ja to mówię: "emeryci i renciści na start" :-)a dziś czytałam sierpniówki i widzę, że tam też nastroje już bojowe, psychika pomału nie wytrzymuje więc i nam powoli się taki schiz włącza.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170706 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka masz racje - psychika siada pomalu...
i jeszcze troche pomaruze... mam normalnie jakis nalot muszek owocowek w mieszkaniu!!!Zjadlam juz wszytskie owoce a warzywa wsadzilam do lodowki i dalej lataja, juz nawet w chlebaku siedza- jak sie pozdyc tego cholerstwa!!!????
i jeszcze troche pomaruze... mam normalnie jakis nalot muszek owocowek w mieszkaniu!!!Zjadlam juz wszytskie owoce a warzywa wsadzilam do lodowki i dalej lataja, juz nawet w chlebaku siedza- jak sie pozdyc tego cholerstwa!!!????
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170712 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
smieci dzisiaj rano M wywalil, ja wszystkie odpadki organiczne laduje w dodatkowa foliowke i zawiazuje .. eh chyba sie poloze do pozniej dziewuszki buziak :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170722 przez gosia2324
A ja właśnie wróciłam od fryzjera, praktykantka robiła mi masaż glowy i prawie zasnęłam
Gorąco sie zrobiło.
Dziewczyny a z tym pokractwem pod koniec ciąży to ja tez tak mam ...
Tu mnie coś boli, tu strzyka, mąż patrzy na mnie z politowaniem jak kuśtykam z kuchni do pokoju ....
I wiecie co ?
Od kilku dni mam jedno marzenie włożyć swoje kochane biodrówki !!!!!
Ale teraz to nawet noga mi sie w nie nie zmiesci
Gorąco sie zrobiło.
Dziewczyny a z tym pokractwem pod koniec ciąży to ja tez tak mam ...
Tu mnie coś boli, tu strzyka, mąż patrzy na mnie z politowaniem jak kuśtykam z kuchni do pokoju ....
I wiecie co ?
Od kilku dni mam jedno marzenie włożyć swoje kochane biodrówki !!!!!
Ale teraz to nawet noga mi sie w nie nie zmiesci
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
Moderatorzy: ilona