- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak zwykle weekendowa cisza Ja sie wczoraj i dzis odzywam czesciej,ale to dlatego,ze tesciowa w szpitalu i jak Bruno spi to mi jakos tak dziwnie samej w domu.... Kasia buziaczki dla Oliwierka,oby jak najszybciej wyzdrowial I gratuluje zaliczonej sesji A Twoj Synek tak dorosle wyglada w tej spacerowce,slodziak Chasiami dzis juz zimno,wiatr 90km/h Wlasnie jak Bruno wstanie wybieramy sie na spacer i dzis kombinezon,spiwor i folia i nie za dlugo bo mama przemarznie Ale nie chce mi sie siedziec samej w domu,chlopaki pojechali do tesciowej do szpitala,my pojedziemy dopiero jutro,bo nie chce tak dziecka codziennie wozic.Jakby nie bylo to ponad 50km w jedna strone.A w pon. tez musimy jechac,bo mamy do dermatologa w sprawie tych naczyniakow u Malego,zobaczymy co powiedza
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ptysiulek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas Mały dziś jakiś marudny , może dlatego, że budził się co 1.5 h w nocy i się bidelek nie wyspał. O mamie to już nie wspomnę .
Gratulacje zaliczonej sesji. Ehh chętnie bym wróciła na studia.
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Aganio chłopaki super nie zazdroszczę tak dwóch naraz dźwigać
czajusiątko ja na szczęście do końca lutego mam spokój ze szkołą.
Mam pytanie - jak radzicie sobie z plamami z marchewki? Ja za nic nie mogę się pozbyć, na wszystkim są Piorę w Loveli i nic. Jak dodałam innego proszku do białego, to Oli straszną wysypkę dostał.
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ptysiulek
- Wylogowany
- gaworzenie
ja używam do zapierania zwykłego szarego mydła "Biały Jeleń", daje radę z takim plamami, a potem biorę normalnie w Loveli.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja miałam ciężki tydzień bo u mnie się dopiero sesja zaczyna... a ten co będzie tydzień to wcale nie lepszy będzie,bo w weekend egzamin i 3 zaliczenia...oby do końca sesji...masakra.
a dziś przyjechała moja mama ma do nas 80km, pilnowała małego bo nie miałam go z kim zostawić,a Grześ był taki grzeczniutki,jak aniołek i jeszcze na koniec jak odjeżdzała jakieś 20 min temu to uspała mi małego
w czwartek byliśmy na szczepieniu i Grześ waży 7650g na wcześniejszym szczepieniu ważył 7200g więc nie dużo przybrał na wadze, niby lekarka mówi że po prostu widocznie w nocy nie dojada jak zasypia przy cycu...ale jakoś to do mnie nie przemawia...nie wiem czy to normalne.
W piątek pierwszy raz dałam Małemu jabłuszko, całkiem ładnie jadł ciekawe jak będzie z marchewką
Ja Grzesia ubranka piorę w Vizirze i jest wszystko ok, mam w pralce program do prania dla dzieci i tam jest podwójne płukanie i żadnej wysypki nie ma.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Jutro w końcu idziemy na zajęcia z pływania z Jerzolem. Już miesiąc temu mieliśmy iść ale się przeziębił. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądało.
A teraz PRZESTROGA !!
Moje dziecko do tej pory zasypiało z pieluszką przy buzi i tak całą noc ją miał. A jakieś 10 min temu usłyszałam wrzask ze sypialni, pobiegłam zobaczyć co się stało a Mały tak się zaplątał tą pieluchą, że sobie szyjkę podduszał Leżął na pieluszce, rączką przycisnął z drugej strony i tak jakoś mu wyszło. Strach. Już pieluszki do spania nie dostanie !!
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Makrelcia ja też się tego boję, dlatego mały śpi z zabawką-kocykiem, a pieluchy tetrowe do wycieranie buzi używam
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Ja dalej chora, leje mi sie z nosa jak z kranu, skrzypie jak stare wrota i ogolni,e czuje síe do d**y
Maz tez chory, dobrze ze chociaz mala zdrowa i mam nadzieje ze tak pozostanie
Wlasnie pije kawke i jem ciastka :-D
No dobra ale niech ta choroba sobie juz idzie, bo we wtorek juz do pracy ide...
Jutro mam tylko szkolenie bhp, wtorek druga zmiana i tak do konca tygodnia...
Miłego dnia
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Koncze,bo Bruno sie obudzil i bedziemy sie szykowac do wyjazdu do szpitala Dzis spedzimy caly dzien w Saragossie.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
co do przybierania na wadze to Mati jak miał szczepienie to ważył 7100 a jak za dwa tyg bylismy znowu u pediatry w sprawie napiecia w nóżkach to ważył 7300 wiec niby przez dwa tyg przytył tylko 200 g...wiec chyba rzeczywiscie ważą mniej maleństwa...
z dobrych wiadomości wczoraj zjadłam 2 ciasteczka i mojemu małemu na razie nic nie wyskoczyło, po kawałku torcika wedlowskiego tez nic a jadłam go 3 dni temu..a ma przeciez w składzie mleko w proszku, kakao...wiec moze juz nidługo bede mogła wiecej jesc:)bo na razie to raczej sie oszczedzałam chociaz jem baaaardzo duzo bo ciagle jestem głodna a dzis jak weszłam na wage to patrze a tu waze tylko 49,5 kg!!ale brzuchol nadal wystajacy i obwisły:)
wczoraj bylismy zapraszac na chrzciny rodzinkę męża wiec mieliśmy dużo odwiedzin, na sczescie matek był kochaniutki...chrzciny mamy 3 marca a 27 lutego przylatuje z Anglii moja siostra bliźniaczka z córeczka która bedzie miała tez chrzciny:)nie widziałysmy sie 1,5 roku, ona nawet nie była na moim slubie bo była w 8 miesiacu ciąży wtedy i nie mogła już latać a ja nie widziałam jeszcze jej córeczki....wiec nie mogę się już doczekać....ale sie rozpisałam:)spokojnej niedzieli dla wszystkich:)