- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
A co do psa i butów to już wiemy ostatnio podziurkował moje crocsy nawet dzieciaki chowają swoje buty. I jeszcze zabawek Oliwiera musimy pilnować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
ja jeszcze nie daje niczego w kawałku no chyba że jabłuszko i ciasteczko z hippa ale przez tą siateczkę inaczej się boję
agnesssa ja ostatnio zauważyłam że tyję co u mnie jest raczej niespotykane bo zawsze wazyłam ok 50 kg i mogłam jeść wszystko co chciałam a tu wczoraj patrzę 52,5:)
Mati wczoraj był sam z tata na szczepieniu i pierwszy raz w ogóle nie płakał jak go szczepili:) dzisiaj miał lekki stan podgorączkowy ale poza tym wszystko ok...
ja za to po pracy miałam wychodne z koleżankami i było super a po powrocie mąż zrobił mi niespodziankę...czekały na mnie truskawki z szampanem i świece:)nie wiem kiedy on miał na to czas bo cały czas się małym opiekował i zabiegany był na maksa:)
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziś w domu robimy imprezkę z okazji 37 roczicy ślubu rodziców i wszystko na mojej głowie bo rodzice w pracy. Coś tam upiekłam i próbuję zrobić obiad ale mi jakaćprzylepa nie pozwala. Poszłam do piwnicy po nosidełko takie na plecy-brzuch żeby w nim małą podzwigać ale skubana za bardzo się kręci i przeszkadzają mi te jej łapeczki
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Nie mam czasu pisać ale podczytuje na bierzaco
Julcia juz super siedzi sama, ale stawać jeszcze nie staje
Zębów dalej nie mamy, ale jemy juz duze kawałki Julcia potrafi dziąsełkami rozdrobnic jedzenie i połknąć
Wczoraj jadła ugotowane na parze brokuły z marcheweczką, ziemniaczkami i mieskiem, wcinała aż jej sie uszy trzęsły
Co do wagi to ja mam 7kg więcej niż przed ciążą i stoi w miejscu
Nie mam czasu na ćwiczenia, w pracy się dość naćwicze, bo pracuję na produkcji
We wtorek mam urodzinki i juz dziewczyny w pracy mnie męczą żeby ciasto przynieść
Kończę, bo mam kupę prasowania heh
Buziaki dla wszystkich maluszków
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Ja nie nadążam już za wami chobym chciała tylko w weekendy coś tam was poczytam
Wczoraj byłam na spotkaniu klasowym z gimnazjum Wypiłam niecałe 3 piwa i było bardzo ciekawie (bo na codzień nie pije alkoholu to to była dla mnie normalnie masakra )
Mąż pilnował Alicje Było ekstra miałam w klasie dużo koleżanek co powpadały w wieku 17-18 lat więc jak sie zaczeło o porodach to skonczyłyśmy na karmieniu Koledzy się z nas śmiali
Co do wagi to mam -5 kg niż przed ciążą a to wina pracy bo jem śniadanie w pracy drugie śniadanie a jak wracam do domu to ok 16 obiad jem a kolacji już nie chce mi się jeśc bo jestem zapchana obiadem Do tego robię tylko 20 brzuszków codziennie Ale dziewczyny mówię wam systematycznośc to podstawa Brzuszek normalnie mam rewelka
Co do Alusi To tak jak mówiłam raczkowac ona nie będzie, bo teraz moge już powiedziec ze rewelacyjnie siedzi, ale przez to że siedzi to cały czas staje na nóżki.
Zębów brak mimo że prawie za niedługo będzie 9 miesiąc miała (21 maja w naszą 2 rocznicę ślubu tak więc mamy podwóje świętowanie)
Przepraszam ze nic wam nie odpiszę dziewczynki ale mama woła mnie na obiad a Alicja musi iśc do spania
Trzymajcie się cieplutko
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszego solenizanta!!!
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
www.willa-olenka.pl/cennik.php
A jeżeli w drugą stronę wybrzeża to często jeździliśmy do Grzybowa i też za niewielkie pieniądze, ale tam nie byłam już dawno więc nie wiem ile teraz wołają
MadziaNo właśnie Maks nie umie pić z tych kubków i się zastanawiałam czy może mam zły kupiony, ale skoro mówisz, że to nie najlepsze dla naszych pociech to chyba nie będę na razie kupować, tym bardziej że z butli Maks ciągnie ładnie
Kasia To trzymam kciuki za pracę żeby już była zaakceptowana Z pieskiem faktycznie można mieć cyrk Maks też się już wszędzie wspina Puszcza się czasami i próbuję utrzymać równowagę, po czym upada na tyłek Dziękuję za komplement Ale wiadomo, że na FB wrzuca się wybrane zdjęcia
Oli jaki słodziak I szuka czterolistnej koniczynki dla mamusi
Patys dwa kg to mi w ciągu cały czas się bujają raz w górę raz w dół więc to jeszcze nie problem Mati jaki dzielny chłopak
PolaL Mam podobnie z warzywami i owocami, nie mam ochoty jak sobie pomyślę że to jedna wielka chemia
Jussstyś Ty byłaś taka chudzinka, że te 7kg to pewnie nawet nie widać
Chasiami Gratuluje wagi i brzuszka
Ja niby też mam 6 kg mniej niż przed ciążą, ale wg wskaźnika mam wielką nadwagę, a przed ciążą byłam otyła Jem regularnie małe posiłki i ćwiczę, więc u mnie to nie skutkuje Ale może faktycznie to jakie posiłki zjadam ma wpływ No zobaczymy czy coś się zmieni jak zaczęłam za radą Makrelci nie lączyć niektórych produktów
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Możesz jeszcze jeść więcej białka to daje lepsze efekty ale raz, że niezdrowe a dwa jak karmisz to zabraniam
Od dizisiaj tez zaczęłam się trochę ograniczać może jakoś pomału ale pójdzie w dół waga
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Haniasmam nadzieję, że faktycznie wyjdzie ten ząbek
Ja zupełnie zapomniałam o tym, co Madzia pisała kiedyś o tych kubkach i kilka dni temu kupiłam Oliwce kubeczek treningowy. Bardzo ładnie z niego pije, więc mimo wszystko na razie z niego nie będziemy rezygnować a za jakiś czas pewnie pomyślimy o nauce picia ze słomki.
Oliwia od 2 dni bardzo usprawniła się w raczkowaniu i już jej wszędzie pełno. Próbuje też stawać na nogi ale jeszcze się bardzo chwieje No i ostatnio nauczyłam ją, że jak się jej pytam jak fruwają ptaszki to macha rączkami, ale to musi mieć humor żeby tak zrobić
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Waga na pewno wpływa na karmienie, podczas karmienia zurzywamy wiecej kalorii i więcej potrzebujemy jedzenia,ale bez przesady,a jak kończymy karmić, to już dieta musi być ścisła jak ktoś ma tendencje do tycia. Ja widzę po sobie, że jak wróciłam do pracy, to dwa kilo mi przybyło, bo mam siedzącą pracę,a przy młodym to praca raczej fizyczna
Patys ja ci nie pomogę, bo u nas nic nie było przy szczepieniu ani razu.Równie dobrze, może to być nie od szczepienia.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No właśnie mało nas tu ostatnio. A w wakacje pewnie jeszcze mniej nas będzie na forum
No ja właśnie szukam gdzie by tu pojechać i póki co znalazłam coś takiego www.helios.darlowko.pl/
Wygląda nieźle, zapewniają łóżeczko dla dziecka, wanienkę itp. a cena nie jest najgorsza. Dzwoniliśmy i chcą 120 za pokój.
Ale szukam jeszcze dalej bo w Darłówku już byliśmy a może gdzieś też coś ciekawego znajdę Teraz przeglądam Mrzeżyno
Kasiu - Oli jest śliczny
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
my też stale na spacerkach, choć teraz na krótszych, a częstszych, bo coś NAtalka nie chce spać na polu, ostatnio coś też w nocy budzi się i nie może zasnąć i trwa to z godz. m-dz 1 a 2 mniej więcej, a potem jeszcze jedna lub dwie pobudki, za to w dzień ładnie odsypia w domu i mogę trochę ogarnąć mieszkanie i coś ugotować. A na spacerze oglądamy świat, kamimy gołębie, huśtamy się i spotykamy z koleżankami, Natalka mi załatwiła znajomości - ona ma koleżankę 8-miesięczną MAję, a ja z jej mamą gadam;) Jeszcze ma 2 koleżanki: Wiktorię i Basię, ale rzadziej je widzimy.
Patys ja też nie doradzę nic z tą wysypką, najlepiej jakby to lekarz obejrzał.
U mnie 2-3 kg na plusie niż przed ciążą, ale nie ma się co dziwić jak stale wcinam coś słodkiego.
Kasia piękne te zdjęcia Oliwierka w kwiatuszkach.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Hanias ja właśnie do Darłówka jeżdżę zawsze od wielu lat. Przynajmniej wiem, gdzie warto zjeść nie wiem tylko, gdzie bawić się będziemy, bo nasza ulubiona knajpa się spaliła w zeszłym roku. Bardzo podobały mi się Gąski, mało ludzi i spokój na plaży, tylko nie wiem, jak tam z kwaterami jest. Byłam te jeden dzień w Sabinowie, też spokojna okolica, ale przerażają mnie stare Niemki (70+)rozwalone na plaży Mielno odradzam, drogo i pełno ludzi.
Madzia u nas też gorzej ze spaniem, w wózku na spacerze ok, ale w łóżeczku to masakra. Prawie już śpi, a jeszcze wstaje i łazi po łóżeczku. Ostatnio mi zasłonkę z okna zerwał
Patys u nas nic nie pojawiało się po szczepieniu.
Czajusiatko ja też kupiłam kubek treningowy z Lovi, ale Oli woli z butelki pić.