- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli jednak stało się i pod twoim sercem narodziło się życie, nie załamuj się , chociaż już Cię Madziunia trochę poznałam i wiem jaki masz charakter i predyspozycje do zamartwiania się, ale mimo wszytko będzie dobrze .
Ja mimo, że świadomie zaszłam w drugą ciążę, nie raz na początku miewałam chwilę zwątpienia, bo mogłabym teraz już pracować lub iść w tym kierunku. Z drugiej strony, okres pieluszek, kaszek i kupek będę miała szybciej z głowy, a nie ukrywam, że mi na tym zależy. Ja jednak wolę dzieci już trochę odchowane i bardziej samodzielne.
Finanse to sprawa nabywa. Jesteście z mężem młodzi, zdrowi i zaradni. Może czasem trzeba będzie z czegoś zrezygnować lub coś odłożyć na później ale to nie tragedia. Z czasem wszystko się nabędzie. Dzieciom , jak sama wiesz, najważniejsza jest nie fajna butelka, zabawka lub inny pierdół, który dla nas dorosłych wydaje sie czasem nawet NIEZBĘDNY ( tu piszę o sobie, bo tak na początku miałam ), tylko obecność rodziców, ich uśmiech, delikatna dłoń, czułe słowo, miłość w oczach. A dzieci będą miały małą różnice i większą więź. Madzia, szukaj pozytywów każdej sytuacji, nie skupiaj się na negatywach, wtedy łatwiej się żyje .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Na dodatek dziś jestem bez męża bo jest w delegacji, a Oliwka zaczęła bardzo wymiotować. Tak z niej chlusnęło, że cała podłoga była brudna, a ja przerażona bo pierwszy raz tak jej się zrobiło... trochę ją pomęczyło, a teraz już śpi. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna
Dobrej nocki mamusie
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzięki Anulka Gdy tak rozważałam cały dzień to właśnie ten Twój argument miałam w głowie o przejściu okresu "kaszkowania i pieluszkowania, chociaż ja lubię chyba ten okres... tzn. uwielbiam to, jaka teraz jest i jaka była od urodzenia Natalka:)
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia jakby co to dasz radę przecież
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzinia przede wszystkim "nie dzielmy skóry na niedźwiedziu". Póki jeszcze nic nie wiadomo, spokojnie żyj i nie martw się. A jak już, to Kasia ma racje w 100% dasz radę, bo jak Ty nie dasz rady, to kto ?? . Jesteś u nas dzielna i wspaniała .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ajjj dziewczyny, żebym tylko mogła się z Wami podzielić entuzjazmem który u mnie zagościł od wczoraj Chętnie wszystkim bym oddała po trochu
A mój dobry humor wynika z tego, że na wątku o staraczkach gdzie spędziłam sporo czasu zanim udało się z Maksiem, moja forumowa koleżanka w końcu ujrzała dwie kreseczki... ciesze się, jak by moja siostra zaszła w ciążę Na samym forum starała się 3,5 roku więc radość tym większa
Siteczko Wielkie gratki dla Tymcia
Anulka Ty jesteś śliczna kobietka i pewnie ciąża Ci jeszcze więcej uroku daje, więc nie dziwie się, że mąż jest zawsze na TAK No i koniecznie pochwal się brzuszkiem
Ania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzia Ty jesteś taka zorganizowana, że na pewno dasz radę, a jak już się oswoisz z myślą o drugim dzieciątku to na pewno i radość będzie wielka Ale najpierw teścior Koniecznie nas informuj
Czajusiątko Duuużoi zdrówka dla Oliwci Niestety zazwyczaj tak bywa, że nasze oczekiwania się nie spełniają, ale jak Anulka mówi, zawsze trezba widzieć pozytywy Zobacz jaką macie cudowną córeczkę
Kasia Masz super domek i super sobie dajesz z nim radę, dzielna kobieta jesteś i nie dołuj się proszę
Makrelcia To chyba zazwyczaj jest tak, że jak się w domu siedzi z chorym dzieckiem to szybciej energię się traci, nawet niż w pracy Ale mam nadzieję, że dziś będzie lepiej
Mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej się poczujecie
Maks mnie wczoraj zaskoczył Wieczorem koło 19 znalazł smoczka, włożył do buziaka i poszedł do swojego pokoju po czym przyniósł swoją piżamkę i mi ją wręczył i pokazał że mamy iść do niego... jak już poszłam go przebrać w tą pizame to mi na łóżeczko pokazywał, włożyłam go do łóżeczka a on się od razu położył i czekał na mleczko
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnessa Maksiu mały mądrala U nas w sobotę były urodziny teścia i siedzieliśmy wszyscy na dole, Oliwka wszystkich zabawiała, ale jak przyszła godzina jej kąpania, to zrobiła wszystkim papa, mnie złapała za rękę i ciągnęła na górę
Kasia jak mąż wróci to koniecznie trochę przystopu, może zrzuć na niego trochę obowiązków,a sama wyjdź gdzieś z koleżankami. Na pewno dobrze by Ci to zrobiło
Ania
Anulka ja tam jestem pewna,że w oczach Twojego męża ciążowy brzuszek dodaje Ci tylko seksapilu
Madzia informuj nas kochana na bieżąco, wiesz, że co by nie było to jesteśmy z Tobą a pytałam Cię kiedyś jakie kredeczki masz dla Natalki ale chyba nie zauważyłaś mojego pytania
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
a ja mam plan i muszę go wcielić w życie. Mianowicie potrzebuje chwilę odsapnąć i mieć czas dla siebie. Zapisze się na jakiś fitnes lub barem i raz w tygodniu będę zostawiała młodego z tata w domu na 2 godz. Ja się odstresuje oni pobędą razem. Może to na dobre wszystkim wyjdzie zaczynam od dziś
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
agnessa jak ja wygłaszam monolog, to mój chłop mnie nie słucha. A do rozmowy jest bardzo ciężki, bo mimo pytań otwartych odpowiada półsłówkami jak nie ma argumentów.
czajusiątko może to jakiś mały rotawirus?
agnessacieszę się z twoją koleżanką
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Siteczko gratki i buziaki dla Tymka
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Czajusiątko Jaka mądra dziewczynka z Oliwci Mam nadzieję, że już nie będzie się nic działo
Ania Własnie, że tu jest miejscie gdzie możesz pisać o swoich problemach, a my chociaż nie będziemy umiały znaleźć wyjąscia to na pewno "wysłuchamy" Jak mam być szczera to Twój maż takim egoistą się wydaje Na pocieszenie powiem, że mój też nie od razy słucha a już na pewno nie od razu dociera do niego o co chodzi Ale uważam, że trzeba im tak długo gadać aż zrozumieją, bo nie może tak zostać jak jest Nie dziwie się, że masz dość. Nie chce żeby wyszło tak, że się wymądrzam, bo daleko mi do tego po prostu nie mogę pojąć, że można tak olewać swoją drugą połówkę A może terapa wstrząsowa jakaś Na prawdę mam nadzieję, że sobie wyjaśnicie wszystko i się polepszy
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2