- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
A Gabi, to zdjęta skóra z taty

Makrelcia mnie też dopadała deprecha,ale za namową Anulki zaczęłam tą witaminę D jeść, może coś pomogło, a moze to, że u mnie w robocie ruszyło, mam trochę klientów i jakoś inaczej na świat patrzę, kwestia nastawienia, ale spróbuj z tą witaminą. Poza tym sama gadam więcej do chłopa, więc i on jakoś trochę inny dla mnie....

Agnessa ja myślałam, że ta majówka, to będzie idealny termin, bo ani wakacje, ani święta, ani urodziny naszych dzieci i prawie wszyscy mają więcej wolnego,a tak nie wiem, zaproponujcie coś innego, jak są chętne oczywiście.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Co do nieobecności na forum to ja mam alibi, bo wczoraj byłam z bratem w Katowicach, bo musieliśmy zrobić tomografię. Oliwka była z tatą w domu, bo akurat miał wolne, więc jak wróciłam to wygoniłam ich na dół i wzięłam się za mycie okien, ale to raczej nie ze względu na zbliżające się święta, tylko dlatego, że w końcu brat męża pozabierał graty z pokoju i mogliśmy się nareszcie wprowadzić, a okno było tak czarne, że wstyd od ludzi

Polal śliczną masz tą podróżniczkę

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

PolaL jejku, ja Cię bardzo dobrze rozumiem i mnie zawsze wkurzało w mężczyzna takie egoistyczne nastawienie : Robimy coś u nas, ale robić wszytko będziesz TY ( Kochana). No i czasem kobiety godzą się na to, zapieprzają aż dym im z uszu wychodzi, wszytko szykują a facet tylko przychodzi, tyłkiem siada w krześle i czuje się jak król. Są i tacy co jeszcze skrytykować potrafią, że to nie tak i to mu się nie podobało. Dla tego ja swojemu odrazu mówię tak jak Ty, stawiam sprawę jasno, asertywnie.
Moja mama, gdy ostatnio jej w sobotę powiedziała, że nie chce mi się nic dziś robić, nie mam ochoty sprzątać, powiedziała mi na to: NO to nie sprzątaj dziś. Jak będziesz miała ochotę, to zrobisz co trzeba. Bo praca powinna być dla nas, a nie ma dla pracy. Takie nastawienie jest zdrowe. Bycie hedonistą nie ma niczego złego w sobie, trzeba mieć wszytko w granicach normy i siebie kochać. Ja od kiedy jestem w domu, zrozumiałam, że takie gonienie donikąd nie prowadzi. Człowiek, wtedy jest zmęczony, sfrustrowany i nie zadowolony z życia. Dziecko nie ucierpi, gdy ja przez 15 - 30 min zrobię coś dla siebie, nawet wypicie małej kawy z kawałkiem ciasta w spokoju daje mnóstwo radości, a dy czuję radość mam siły i chęć do wszystkiego.
Ja w tym roku wielkiego sprzątania nie planuję, zaraz zaczynam 6 miesiąc, więc świat się nie zawali, jak będzie posprzątanie na tyle na ile będę mogła.
Mam nadzieję, że nam się uda pojechać do Siedlec i spędzimy święta z moją rodziną.
Udało nam wybrać imię, gdyby rzeczywiście był drugi synek

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anulka co do imion, często bywa dylemat, u nas dziewczynka miała być Alicja, tu byliśny zgodni,ale chłopak, to nie mogliśmy się dogadać, ja chciałam Tomka, Szymka i Kazika, a on jakiegoś Olka, Tytusa, aż powiedział Filip i poczułam, to co ty przy Kajtku, więc jak czujesz to, to niech zostanie

- Ummi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Anulka swietnie, ze imie juz wybrane! to juz na 100% ? my zastanawialismy sie z imieniem do samego konca (ostatecznie zostalismy przy trzech) i uznalismy, ze wybierzemy jak zobaczymy synka - jakie bedzie do niego pasowalo - do jego zachowania, wygladu, placzu, temperamentu

Mam nadzieje, ze spotkanie dojdzie do skutku i bedziecie sie fajnie bawic- ja niestety mieszkam daleko, no i w sumie malo sie tez tu udzielam, ale fajnie tu z Wami

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ummi do maja jeszcze trochę czasu jest, więc zdążysz dojechać do nas na spotkanie

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Pola Gabi prześliczna, a mi się jednak wydaje, że do ciebie podobna

Byłam dzisiaj w żłobku, chociaż z tego co się podpytałam, to marne szanse, żeby znalazło się miejsce

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Co do Gabi to są różne zdania. Ja myślę że do mnie bardziej a Mój że do niego

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ummi udzielaj się, bo piszesz mądrze.

PolaL ja Ciebie widziałam, a męża kojarzę z widzenia, więc dla mnie to tatuś, choć pewnie z Ciebie też coś ma. Jak Madzia była mała, to ja też słyszałam cały tata, a teraz mówią, że ja, a dzieci, po prostu się mieszają, a każdy widzi co widzi....z Filipem, też różnie mówią
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Co do ciążowych smaków to ja nie miałam żadnych zachcianek wiec raczej sie nie wypowiadam. Mówiono mi że chyba będzie drugi syn bo wyglądałam praktycznie tak samo jak przy Szymku. A tu niespodzianka córcia

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Zajadałam wszystko co słodkie a i tak jest chłopaczek.
Kolejny też mógłby być tej samej płci. Byle był

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pozdrawiam Was serdecznie i caluje dzieciaczki

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A FIlip od kilku dni jest bardzo marudny i zle spi w nocy. Stawiamy na zeby. Bo dodatkowo grzebie w buzi. Z przodu juz ma 1 i 2, a z tylu nie widać.
Sandra- jestesmy z toba

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Przepraszam ale kompletnie nie mam czasu, duzo się dzieje u mnie ostatnio. Nie wiem czy Wam pisałam ale moj teściu byl niedawno w szpitalu, bo dostal drgawek, okazalo się ze ma bardzo zaawansowana padaczkę, do tego przeszedł zawał o którym nikomu nie powiedzial

U nas nawal zębów

Przepraszam ze mało síe odzywam, ale nie mam po prostu czasu

A co do spotkania u Kasi to ja jestem za