- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
ja dopiero za tydzień wybieram się na większe zakupy ciuszków ciążowych, marze juz o wygodnych spodniach z gumą...
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
mala2809 ja mam już 4 pary ciążowych spodni , ale wszystkie za szerokie i muszę jeszcze jedna parę kupić na teraz bo przed ciążowe-zwykle za ciasne , a ciążowe za szerokie w udach i biodrach Na wielkie ciążowe zakupy pójdę przed wylotem do Polski
Ja dzisiaj mam bardzo zły dzień , Lusce i mężowi oznajmiłam od razu żeby mnie nie denerwowali bo wybucham szybko no nie wiem K*rwica mnie dziś jakaś bierze ( przepraszam za słownictwo ) i nie wiem dlaczego I od tego boli mnie podbrzusze no ale nie mogę się uspokoić , nawet oddychanie nie pomaga , ale teraz już i tak lepiej , rano to było straszne
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzisiaj mam spokojny dzień, za to wczoraj miałam łzy na końcu nosa.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
kasia7775 no mi tez nie maja się na czym trzymać , ale jeansy i sztruksy mam z gumowymi zaszewkami . Kupiłam rozmiar normalny czyli taki jak używałam przed ciąża a tu wiszą może ciążowe są większe rozmiary
Ja najbardziej ciesze się ze w takim okresie jestem w ciąży , nie trzeba kupywac zimowych kurtek itp. Mam nadzieje ze lato będzie tutaj cieplutkie i ze wiosna powita na dobre bo dzisiaj rano było 5 stopni
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ja mam dwie pary spodni ciążowych jeszcze z poprzedniej ciąży (tzn w tedy nie doczekały się noszenia) i są super, normalnie je uwielbiam, jeansy na tyłku się trzymają, a w brzuszek nie uwierają, a drugie to dresiki wygodne ale też z allegro sobie zamówiłam kolejne dwie pary i się doczekać nie mogę kiedy dotrą edne już dotarły, ale są 3/4 n cieplejsze dni i też są super ja moje kupiłam, jedne za 16zł drugie za 10 no i plus przesyła,ale ja dużo rzeczy kupiłam wraz z moją mamą więc przesyła się rozmyła
Dzisiaj znowu brzusio boli Leżę drugi dzień, mam nadzieję, że to nic groźnego w przyszłym tygodniu zadzwonię do ginki jak nie minie
- Stokrotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Witajcie nowe mamuśki
Patys oczywiście, że dyr. znów ponowiła prośbę. Jutro idę do niej z wczorajszym USG i pogadam znowu. Może się przekona jak zobaczy jak ciągle choruję. Dziś już lepiej. Wczoraj by łam podłamana, tak mnie męczył katar i kaszel. Jest szansa, że jednak jutro nie wezmę antybiotyku. Ten film jest popularny w akcji "Randka małżeńska". Trafiłam na taką do kina z mężem niedługo po ślubie. Pomogło nam bardzo.
Kamila fajnie, że jesteś Dobrze, że u Ciebie dobrze. Martwiłam się czy nie stało się coś złego. Nie wiadomo jeszcze tylko co dzieje się z Majsterką. Dłuuugo jej nie było. Zniknęła w te duże mrozy.
Anulka zdrówka Mam nadzieję, że nie będzie Ciebie trzymać tak długo jak mnie, kaszel już dwa tygodnie. Z inhalacjami to uważaj, bo mogą pobudzać kaszel. Tak powiedziała mi internistka. Fajna awatarka
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
A pogoda też nas rozpieszcza, dzisiaj już bez kurtki biegałam.
Stokrotka wracaj do zdrowia
Agnessa jak tylko możesz to leż, mi też lylko to pomaga. Chociaż o dziwo od poniedziałku ciągle w biegu jestem i nie jest tak źle z bólami.
No i najważniejsze, że czuję jak maleństwo szleje
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
Kamila wkońcu sie odezwałaś już sie niepokoiłśmy ale super że w miare dobrze u Ciebie...
faktycznie majsterko gdzie jesteś????
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
A spodni ciazowych to mam pod dostatkiem bo aż 5 par ale co spodnie to rozmiar wieksze ale kupiłam sobie jedne beżowe na allegro takie eleganckie - 50 zl i to juz 6 para jest a pozatym mam tez legginsy ciązowe
makrelcia no ja tez sie ciesze ze zima sie skocznyczła, bo ja mam bardziej problem z powody biustu ;p nie dopinam sie w biuscie w płaszczykach
A jak tam wasze bobaski? ruszają wam sie juz w brzuszku? Bo ja czuje coraz bardziej takiego motylka, który chciał by sie tam trzepotac a miejsca coraz mniej
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19