BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu #334338 przez patys
a ja byłam na spacerze i tak mnie buty nowe obtarły że nie miałam siły do domu wrócic :( zawsze tak mam z nowymi butami:( ale na poprawę humoru kupiłam sobie pączka z jabłkiem :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334692 przez mala2809
Ja mam tak od 3 dni dość dużo energii szczególnie jak co rano budzi mnie promyczkami słoneczko :) ale niestety jak zjem cokolwiek to zaraz straszne mdłości trzymają mnie aż do momentu kiedy nie połoze się spać :( lekarz zmartwił mnie, że mogę tak mieć nawet do 16 tygodnia a każdego dnia jest gorzej :(

12 lata 9 miesiąc temu #334749 przez patys
mala współczuję tych mdłości :( mnie na szczęście ominęły...podobnie jak ty budzę się z ogromem energii jak tylko widzę że jest taka ładna pogoda...a zaraz jadę do teściów na wieś odpoczywać więc życzę wam wszystkim miłego weekendu :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #335302 przez agnesssa
OOO ale cisza przez weekend :silly: Chyba wszystkie na spacery w taką ładną pogodę uciekły :lol: Ja już dzisiaj jestem w pracy i na razie brzuszek nie boli więc mam nadzieję, że już nie będzie, za to wczoraj było takie wiatrzysko u nas, że mi szyję przewiało i coś mi wlazło :huh: Mam szyje i kark sztywne strasznie i boli cholerstwo, nie wiem jak się ratować, spałam z wełnianym szalikiem robiłam gorące okłady i przez chwilę było lepiej, ale jak tylko okład zdjęłam to ból powrócił :ohmy: A do tego mi prawdopodobnie dysk padł wczoraj w lapku :dry: :angry: :angry: Masakryczny wieczór, a dzień był tak miły :huh:

Mała ja jestem w 16 tygodniu i mdłości nadal mnie męczą, więc to nie powiedziane kiedy w końcu sobie odpuszczą :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #335318 przez makrelcia
A ja mam dzisiaj gwoździa i zastanawiam się od rana jak dziecku dać na imię :) Ale mnie wzięło :) Może jeszcze wymyślę coś przez te 5 m-c :)

12 lata 9 miesiąc temu #335329 przez mala2809
Ja juz nie moge doczekac sie jak bede znala plec mojego Malenstwa :) :) :)
Moim marzeniem jest dziewczynka, ale jak mi lekarz powie, ze to chlopiec to nie bede sie zalamywac, postaramy sie o dziewczynke nastepnym razem :)
Najblizsza wizyte mam za tydzien w poniedzialek i lekarz dal mi cień nadziei, że może uda mu sie podglądnąc to cudo... :laugh: trzymajcie kciuki :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #335337 przez agnesssa
OO Mała ja też mam wizytę w przyszły poniedziałek :woohoo: I tez marzę o pierwszej dziewczynce, ale jak na razie wstępnie widzieliśmy chłopaka :woohoo: Myślę, że jak maluszek się ładnie pokarze to już coś więcej będziemy wiedzieli :woohoo: Albo będzie widać siusiaka, albo będę dalej miała nadzieje na córeczkę :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #335342 przez 26joanna
Cześć :)
U nas wiosna zawitała , wczoraj z Lusia cały dzień byliśmy w parku , było 24 stopnie :ohmy: :lol: i mamy już pierwsze opalenizny :side:
Postanowiłam ze po świętach idę do ginekologa prywatnie . Nawet nie chodzi o USG ( chociaż to tez)ale nie wiem czy nie nabawiłam się jakiejś infekcji. Podczas przytulanek z mężem boli mnie :( i przez to chyba nawet nie mam ochoty :( nigdy mnie nie bolało :(

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335417 przez aganio87
Agnesssa faktycznie wszystkie byłyśmy chyba na spacerach ja wczoraj z mężem jak poszliśmy po 11 to wróciliśmy o 17 a o 19 padłam jak dziecko za dużo świeżego powietrza :)

Mała i Agnesssa współczuje mdłości mi w sobote chciało sie kapusty kiszonej poszłam po 30 dkg i jak zjadłam to tak źle sie czułam i po ok 30 min wszystko wyrzygałam jak na początku mogłam tylko kiszone tak teraz nie moge zjeść nawet jak mam ochote :( i jak na początku nie mogłam patrzeć na słodkie tak teraz moge jeść tabliczke czeolady dziennie :) więc ja już nie wiem co wyjdzie z tych moich dzieci.... :P małe potworki :P hehehe ale nie ukrywam że po cichu licze na pareczke :)

ja ide w czwartek na ostatnie prenatalne usg i TP - przewidyawany termin porodu :) i później 3 kwietnia ide do mojego gina z wynikami wszystkimi więc już nie moge sie doczekać by zobaczyć moje maleństwa :)

Joanna
ja mam takie sny erotyczne że filmy sie chowają :P heheheh a na czułości nadal nie mam ochoty może teraz w tym trymestrze to minie :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #335441 przez kamila85
hejka wszystkim w weekend rzeczywiście było tu puściutko
My w sobote z mężem i mała poszliśmy na spacerek było tak fajnie cieplutko wczoraj było chłodnawo przez wiatr.
Czekam właśnie na rozmowe z włąścicielem mieszkania które wynajmujemy chcemy się wyprowadzić bo dla nas jest za drogo co innego było kiedy mieszkaliśmy w kilka osób a teraz zostaliśmy sami ehh stresuje się troszke
Małą i Agnessa współczuje mdłości mi kilka dni temu ustąpiły
Makrelcia my dla dziewczynki mamy imię już Zuzia a dla chłopca chciałabym dać na imię Adam albo Kubuś a mężowi marzy się druga dziewczynka:)
Ja następną wizytę mam 17 kwietnia mase czasu jeszcze na ostatniej wizycie nie zrobił usg i mam nadzieję że dzidziol ma się dobrze.
Dziewczyny mówię Wam ale mam stres przed rozmową z właścicielem

12 lata 9 miesiąc temu #335514 przez agnesssa
Kamila nie denerwuj się, nie ma czym w końcu to Ty jesteś klientem i rezygnujesz, więc to nie Ty się musisz stresować :kiss: :kiss:

Joanna to idź koniecznie, bo infekcja to nic fajnego, pewnie dostaniesz globulki :kiss:

Aganio może we wtorek też uda Ci się podejrzeć, kogo nosisz pod serduszkiem :woohoo:

12 lata 9 miesiąc temu #335560 przez kamila85
My już po rozmowie z właścicielką do środy dadzą nam odpowiedz odnośnie naszej propozycji zobaczymy jeśli się zgodzą to w pierwszą sobotę po świętach byśmy się wyprowadzali
Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy na każdej wizycie macie badanie ginekologiczne i macie robione usg?

12 lata 9 miesiąc temu #335565 przez kasia7775
Super dziewczyny, ze weekend się udał :laugh: u mnie tez słonecznie, ale niezbyt ciepło.

Kamila ja mam na każdej wizycie USG, ostatnio nie miałam badania.

12 lata 9 miesiąc temu #335577 przez mala2809
Ja mam na kazdej wizycie robioe badanie i usg :) ale może dlatego, że chodzę prywatnie :)

12 lata 9 miesiąc temu #335656 przez aganio87
Ja jak mała chodze prywatnie więc mam....

[*] 6.11.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka