- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
witam nowe wrześnióweczki i gratuluje dzidziolków.
Ja byłam na badaniach prenatalnych i na szczęście wyniki są zadowalające bo nic złego nie wykryło, jeszcze ide na kontrolne usg 29 marca i już niemoge sie doczekać by zobaczyć moje dzidziolki
miłego dzionka kochane życze wam
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
Malajak u ciebie z tymi plamieniami...może nawet jak przeszły to lepiej pójść do lekarza na wszelki wypadek??
A mnie dziś mąż z okazji pierwszego dnia wiosny zabiera na zakupy(muszę buty sobie kupić) a potem na obiad:)więc już się nie mogę doczekać jak wróci o 14 z pracy:)
- kamila85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Witam wszystkie nowe mamusie:)
U nas wszystko ok od kilku dni czuję takie jakby smyranie od środka:)
Miałam wczoraj wizytę jestem troszkę zawiedziona bo myślałam że zrobi mi usg zmierzył mi tylko ciśnienie,zobaczył wyniki badań i wszystkie ok nastepna wizyta 17 kwietnia
Jakiś czas wogóle nie mogłam wejść na forum:(
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Mała jak masz plamienia to koniecznie do lekarza, mam nadzieję, że wszystko się unormuje
Aganio super, że wyniki są ok jestem cieka czy Twoje maluszki pokażą mamusi swoją płeć. Koniecznie daj znaka
Kasiu to razem czekamy na znak od naszych maluszków U mnie ochota na przytulanko jest, ale rzadko się zdarza, bo jak już się kładziemy do łóżeczka to zasypiam od razu
Patys fajnego masz męża Powodzenia na zakupach
Kamila myślałam sobie o Tobie w tym tygodniu To dobrze, że wszystko jest ok Fajnie, że ruchy już czujesz, ale bez zdjęcia brzusia się nie obejdzie
Zostałam dzisiaj w domku, a brzusio mniej boli Chyba muszę zacząć zmieniać priorytety, bo nie powinnam mieć wyrzutów sumienia, że nie poszłam do pracy, bo maluszek jest najważniejszy, i odrobina odpoczynku chyba mi się należy I też mam kipć w głowie, bo pod koniec miesiąca powinnam jechać do Warszawy na konferencje, ale to oznacza wyjazd o 4 rano, jazda samochodem 5h, siedzenie w sali konferencyjnej 8h i ponownie 5h w samochodzie, i wydaje mi się, że to za duże obciążenie dla mnie w tej chwili ( nie mogłam wysiedzieć 2 godzin w samochodzie w ten weekend jak jechaliśmy do rodziców ) Ale z drugiej strony mam wyrzuty sumienia, że nie chce jechać
Makrelcia super, że maluszek fikał i zdrowy no i gratuluje synka Ale co to znaczy, że mężowy się małżeństwo odwidziało, jeżeli nie masz ochoty nie musisz odpowiadać, ale czy to znaczy, że teraz jak spodziewacie się dzidziolka to chce Was zostawić? Normalnie wierzyć mi się nie chce Przytulam mocno
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
makrelcia nie przejmuj się . Mojemu tez coś odwala raz na jakiś czas ( tak ze ja chce pakować się i uciekać z dziećmi )Ale to tylko faceci , przed ciąża oni byli najważniejsi teraz nasze dzieci Poczekaj zacznie dziecko kopać tak ze i on poczuje małego to rozmiękczy jego serducho , a jak dzidziolek się urodzi to już wogole oszaleje ( mam taka nadzieje i tego życzę Tobie )
Ja na przytulanki dalej nie mam ochoty a jak już do czegoś dojdzie to mnie boli i piecze w życiu nie miałam takich problemów i może dlatego podświadomie unikam przytulanek....
Ja czasami mam wrażenie ze czuje ruchy ale wiem ze to jeszcze za wcześnie , ale milo sobie wyobrazić ze to moje dzieciątko się rusza
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
agnesssa nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia bo nie robisz nic złego nie jadąc na konferencję czy nie idąc do pracy...wręcz przeciwnie robisz coś dobrego dla swojego maleństwa...ja jak byłam w pracy w 8 tygodniu przez 12 godzin przy czym ostanie 4 godz siedziałam na radzie bez ruchu to miałam plamienie bo tak mnie to wykończyło.... i od tego czasu nie chodzę do pracy i nie mam wyrzutów sumienia bo wiem, że mnie też się coś należy i dziecku...
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
26Joanna ja jeszcze nic nie czuje, ale też sobie czasami myślę o tym jak ja kruszynka się rusza w brzuszku, i że jak przykładam rączkę to się przytula
Patys no właśnie, mam nadzieję, że ludzie z pracy też to zrozumieją
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Gin poleciła mi połówkowe badanie prenatalne, a słyszałam ze jest to dosyc drogie? Nie orientujecie się ile kosztują?
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Rano czułam sie nawet dobrze ale teraz jestem bardzo słaba. Oby z moja dzidzią było wszystko w porzadku
Aganio a Ty chodzisz do gina prywatnie czy państwowo, bo ja prywatnie i lekarz nie chce mi dawac skierowania na żadne badania i za wszystko musze płacic:(