- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Makrelcia czemu masz kiepski humor Mam nadzieję, że nic się nie stało, że to tylko z powodu hormonów
Jenyyyyyyyyy dziewczyny na prawdę zaraz zasnę, nic nie pomaga nawet spacer, zastanawiam się czy się wcześniej do domu nie wyrwać Po za tym się cieszyłam bo od poniedziałku mnie nie męczyły mdłości i wymioty, ale wczoraj z powrotem wróciły i ciągle mi nie dobrze
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Makrelcia jutro humorek wróci , zobaczysz. Po prostu musiał się trochę przespać, aby nabrać sił
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
Anulka ja się powoli zaczynam zastanawiać jak będzie mi ciężko wchodzić na 4 piętro w 8 miesiącu, teraz czasami jak szybko wejdę to się lekko zmęczę:)a w weekend zamierzam spacerować, bo trzeba wykorzystać tą piękną pogodę, więc pewnie pojedziemy sobie z mężem do lasu:)
- Stokrotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W poniedziałek, po moich wizytach u internisty i ginekolog, wydarzyła się jeszcze jedna rzecz. Zadzwoniłam oczywiście do pracy i poinformowałam, że mnie nie będzie kolejny tydzień, bo nadal jestem chora. Każdy w rozmowie ze mną mógł się zorientować jak bardzo, po mojej chrypie i koszmarnym kaszlu. Potem zadzwoniła do mnie dyr. i poprosiła, żebym poszła już do końca na zwolnienie skoro tak choruję, że tak będzie lepiej organizacyjnie. Powiedziałam, że porozmawiam z ginekolog. Dziś byłam na kontroli u internisty. Nadal mam siedzieć w domu i leczyć się, jeżeli chodzi o infekcję. I stwierdziła, że to za wczesna ciąża, żeby iść już na długie zwolnienie. Potem wizyta u ginekolog. Z badaniami krwi i moczu wszystko w porządku. Ciąża bardzo ładnie się rozwija. Mam leczyć infekcje i zobaczymy dalej, ale też nie widzi powodu bym szła na zwolnienie. Za wczesna ciąża. Do środy mam się leczyć i przyjść na kontrolę do internisty. Mam małego doła. Męczy mnie ta sytuacja. Mam poczucie winy, którego nie powinnam mieć. To nie moja wina, że najpierw poroniłam/2tyg.zwolnienia/, potem pękła mi torbiel i byłam w szpitalu/3dni zw./, potem rozchorowałam się tydzień przed świętami i właściwie, jeszcze chodziłam przeziębiona po Nowy Roku,potem po feriach rozchorowałam się na poważną grypę z zapaleniem kratni/2tyg. zw./, i teraz znowu paskudny wirus męczy mnie drugi tydzień /2tyg. zw. + jeszcz co najmniej trzy dni/. Internistka pocieszyła mnie,że trafiłam na taki okres. To nie moja wina. Dbam o siebie. Naprawdę miałam szczere chęci i zapał by chodzić do pracy. Myślałam "wiosna to w końcu skończy się to chorowanie", a tu taki telefon z taką prośbą, której nie ma gwarancji spełnienia. Źle mi z tym okropnie. Nie lubię czuć się nie chciana i jak nawet wrócę do pracy, to bedę się źle czuć. A to na pewno nie będzie dobrze wpływało na mnie i dzidziusia.
- Stokrotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W którym jesteś tygodniu ciąży, bo sformułowania przy suwaczkach są trochę mylące. Mój dzidziuś ma 15 tyg. i 4 dni, tydzień ciąży 16-snasty.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też brałam luteinę czyli w sumie progesteron po tym małym plamieniu ale chyba po jakiś 3 tygodniach kazała mi gin odstawić skoro jest lepiej...niektórzy lekarze każą dłużej brać, ale to chyba niepotrzebnie po co brac jak jest poprawa:)
- Stokrotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Stokrotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa