- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
kamila ja na każdej wizycie mam badanie ginekologiczne ale usg miałam dopiero 1 raz bo chodzę gdzie indziej i teraz będę miała dopiero w 22 tc drugie usg...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
My również z mężem spacerowo spędziliśmy weekend Jeszcze super ciepła nie ma, ale już czuć wiosnę
- kamila85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeżeli wszystko pójdzie tak jak chcemy to w połowie kwietnia wyprowadzimy się do Warszawy i będę musiała poszukać sobie chyba innego lekarza bo do obecnego będeę ,miała za daleko.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Mam pytanie czy zwykłe leginsy ucickają was w brzuch? Bo nie wiem czy kupić zwykłe czy na ciążowe się zdecydować :/
I prośba ktoś deklarował, że się za nas pomodli... módlcie się dalej jeśli możecie bo może i to pomaga ....
teraz tak spojrzałam. Leci mi już 18 tc Teraz ten czas szybko leci nie jak na początku
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Makrelcia no mi też ucieka szybciej Lada chwila połowa ciąży zacznie nam wybijać
Więc sobie myślę, że czas na nowe fotki brzusia Bo na pewno macie już większe
A leginsy ja sobie kupiłam 3/4 na lato zwykłe, tylko rozmiar większe
A co tu się tak cicho zrobiło, czyżby moje wrześnióweczki kochane drzemały cały dzionek
Wiecie zaczyna mi się marzyć szykowanie pokoiku, już bym chciała wiedzieć czy chłopczyk czy dziewczynka. Już bym pokoik pomalowała i mebelki kupiła, tzn kanapę i komodę bo łóżeczko pewnie dopiero później będę myśleć. A w ogóle kiedy tak powinno się zacząć wyprawkę szykować
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
A łózeczko pewnie stanie na krótko przed porodem dopiero :)Czyli za jakieś 5 m-c
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A tak wogole dziewczyny wybieracie się na jakieś małe wakacje w tym roku czy raczej boicie sie w ciąży?
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
mala ja z wakacjami w tym roku chyba dam sobie spokój bo z kaską licho i muszę troszkę przyoszczędzić...ale na szczęście moi teściowie mieszkają na wsi z dala od ulicy blisko lasku więc tam będę wypoczywać, a może na kilka dni pojadę ze znajomymi nad jeziorko aż mi się zapragnęło wakacji jak zaczęłam o tym pisać
co do szykowania pokoiku to ja jakiś zmian większych w sumie nie robię...dziecko będzie z nami w sypialni na razie miało łóżeczko a potem się pomyśli...
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Mała ja to bym się wybrała na wakacje, ale nie wiem jak mi wyjdzie Nigdy nie planujemy jak już to pakujemy się w samochód i jedziemy Ale ja to nad morze uwielbiam jeździć Chcieliśmy do Londynu lecieć do mojej kuzynki, ale stwierdziliśmy, że kasiory za dużo pochłonie taki wyjazd. Zobaczymy
Patys to wrzucaj zdjęcie brzuszka
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tylko jeszcze nie wiem co na to mój lekarz...
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
dawnoooo mnie tutaj nie było. Robiłam badania prenatalne- usg wyszło że z dzidzia jest zdrowa, ale wczoraj odebrałam wyniki z krwi i coś jest nie tak, że zwiększyło sie ryzyko urodzenia z zespołem Downa mam zastanowić się nad inwazyjnymi badaniami mojej lekarki jak na złosc dzis nie ma by mi dokładnie objaśniła badania. od może 1,5 tydz czuję juz dzidziusia a wy kochane?? czujecie już coś ??
pozdrawiam Miłego dzionka
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja od wczoraj wpadłam w szal sprzątania , mamy bardzo cieplutko bo już ponad 20 stopni ( a rano 5 ) słońce i bezchmurne niebo Moj mąż ma pomyć okna i zawieszać firanki
Ja specjalnie dla Juniora nie robię dziecięcego pokoju bo i tak będzie z nami spal ( jest tak wygodniej ) ale planuje zrobić w Lusi pokoju mala rewolucje ( bo kiedyś będą się dzielić ) i przykleić na ścianie fototapetę ( coś takiego allegro.pl/fototapety-disney-fototapeta-...eta-i2224335452.html ).
Nim dowiedziałam się ze jestem w ciąży mieliśmy jechać na wczasy na Kanary , ale jednak odwołaliśmy . W maju lecimy do Polski wiec prawie jak wakacje Juz nie mogę się doczekać
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
andra mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, ja jutro idę odebrać wyniki krwi, pierwsze miałam ok, zobaczymy jak teraz...
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Andra, nie stresuj się na zapas. Słyszałąm, ze te testy wcale nie są nieomylne. To tylko ryzyko, a nie fakt. Ja dlatego nie zdecydowałam się na badania prenatalne, bo mogły mnie tylko bardziej zestresować.
Jak na razie nie mam jeszcze nic dla dzidzi, planuję tak od czerwca zacząć. Najpierw musze jakiś kącik wykombinować, bo z miejscem krucho u mnie.
Mamy zamiar wybrać się na majówkę w góry ze znajomymi, ale wszystko zależy od tego, jak się będę czuła, bo ode mnie w góry kawał drogi. Jezioro mam na miejscu, w każdej chwili mogę skoczyć nawet na cały dzień, a nad morze 2 godzinki jazdy, to też mogę rano jechać i wieczorem wrócić.