- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Mój też leniwy i nie chce się okręcać na plecki/brzuch.
Za to "pływanie" idzie mu coraz lepeij. Tym razem poszliśmy sami na basen. Ćwiczyliśmy podobnie jak na poprzednich zajęciach a dodatkowo podejrzałam na youtub zajęcia z pływania dla niemowlaków i wdrożyłam kilka innych ćwiczeń Efekt taki, że już jest radość z wejścia do basenu i na pleckach sam utrzymuje się na wodzie Normalnie umie pływać
MADZIA7 ja mam bardzo często wrażenie, że zatraca nabyte umiejętności Tak jakby cofał się do tyłu Ale to minie
Moje dziecko wczoraj zostało z 6 letnią chrześniaczką dosłownie na 3 min ( ja byłam w kuchni ) w efekcie czego Jerzol skorzystał z okazji i Maja dała mu gwiazdorka z czekolady do jedzenia z głowy gwiazdorka niewiele zostało bo był cały wycyckany a moje dzicko szczęśliwe jak nigdy. Takim oto sposobem zjadł pierszą w swoim życiu czekolade. Jakieś pół kostki czekolady by z tego wyszło. Póki co nic mu nie jest.
Pochwale się
ulubione zajęcie... kopanie psa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Chasiami super włoski ma Twoja mała
Makrelcia zazdroszczę tego basenu. Musi być super frajda... a Jerzyk już taki duży chłop
U nas dziś druga noc bez przerw na jedzenie
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
U nas tez czestsze pobudki w nocy, czasem karmienie co godzine, ale nie ma co sie dziwic – szkraby rosna tak szybko to i zapotrzebowanie na mleko wieksze jeszcze chwilka i bedziemy za tym tesknic (za tym malym cialkiem do nas wtulonym, za wstawaniem niekoniecznie;))
Chasiami sliczny smieszek i jakie wloski dlugie!
Makrelcia – ale Twoj chlopak odwazny – plywac umie i wielkiego psa sie nie boi super fotka
Toska ja tez sie ostatnio zdziwilam jak moje dziecko na wizycie nie tylko bylo super rozgadane i wesole (i to mimo,ze prawie nikogo nie znal), ale nawet samo zasnelo na kocyku
Patka gratuluje zakonczonej sesji. Ze spacerowka nie pomoge – my mamy wozek 3w1 i w gondola jeszcze sie miescimy choc juz raczej nie za dlugo.
Patys co do sloiczkow to mysle, ze Ania ma racje – wazna zawartosc jak najmniej skladnikow na poczatek, zadnych przypraw, soli i cukru (takze tego ukrytego pod innymi nazwami). Mateuszkowi zyzczymy smacznego i czekamy na relacje jak zareagowal i jak smakowalo.
Madzia co do akcji w kosciele – mialam podobna jak bylismy u kolezanki, ale wydaje mi sie ze bylo to spowodowane zmeczeniem i ciezko tez bylo Yasinkowi zasnac w nowym miejscu… jak tylko wyszlismy na powietrze to zasnal w ciagu minuty… ale prawda jest, ze nigdy nie mozemy byc pewne jak sie dzieci beda zachowywac i ciagle beda nas zaskakiwac.
Hanias u nas na zabka dziaselko popuchlo moze 3 dni wczesniej, a inny objaw (wtedy tego nie skojarzylam mimo, ze polozna mowila, ze moze tak byc) to byly takie “kwasne” kupki…
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Baby zaglądaj częściej
Aniu spokojnie mogą stać w lodówce do 48 godzin.
Makrelcia zdjęcia super, normalnie wiosnę poczułam gdzie taka piękna zieleń?
Agnessa nie pomyślałam o środkach do demakijażu pewnie gdybym na świeżo zrobiła to by zeszło. Wczoraj dwóch różnych użyłam i nic. A wcześniej jeszcze szare mydło i ariel odplamiacz.
Patys nie martw się, ćwiczenia pomogą na pewno
Chasiami śliczna śmieszka Ja w szpitalu musiałam się napatrzeć na pobieranie, wkłuwanie wenflonu, a potem 4 zastrzyki dziennie
Sandra przykro mi Jak teściowa dostanie terapię, to pewnie tak szybko jej nie wypiszą?
A ja chyba kojec muszę kupić, bo mata już za mała się zrobiła a i tak na kołdrze leży Oliwier kula się na wszystkie strony i co jakiś czas na podłodze ląduje
A co do marudzenia to chyba zęby z góry już mu się szykują
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Oliwer wcina chrupkę na zdjęciu ?
Mamy macie może jakieś przepisy na obiadki dla maluchów ? Bo kompletnie nie wiem co gotować. Wzystko wydaje mi się takie samo Mało tych składników żeby kombinować...
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Muszę się rozejrzeć za jakimś fajnym kocem żeby jej rozłożyć na dywanie bo mata już nie wystarcza. Do tej pory przekręcała się tylko z plecków na brzuszek, a dziś zaczęła też z brzuszka na plecy i dzięki temu tak się przemieszcza, że ląduje obok maty. Dziś jak ją położyłam na macie i odwróciłam się tylko do szafki żeby wyjąć jej spodnie to przeturlała się na gołe panele, a drugim razem jak ją zostawiłam i poszłam umyć butelkę to przeturlała się do ławy i przytuliła do nogi
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ania - u moich bratanków słoiczki były po 48 h w lodówce tylko nie "grzebało się" w nich obślinioną łyżeczką- tzn czystą łyżeczką porcyjkę do miseczki a słoik do lodówki.Nic nikomu sie nie stało
U nas ząbki już od ponad miesiąc dajaą znać- tzn są i takie "kwasne kupki" i grudeczki na dziąsełka i żadnego nadal nie widać. Nocki za to takie że nawet nie wiem ile razy się budzę bo chyba zaczełam funkcjonować jak zombie-w półśnie.
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
chasiami - czyżbym przyuważyła jakieś loczki na główce Alicji???
Makrecia - zdjęcie z piesiem - rewelacja!!!
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
kasia śliczny Oliwierek. W Jakim programie robisz tę kombinacje zdjęć?
Nan oczywiście, że dziecko rzadko samo wcześniej usiądzie. jak je posadzimy i podeprzemy, to usiądzie i trzy miesięczne, bo trzyma już samo głowę.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Ja obiadki ze słoiczków daję, tam też mało urozmaicone składniki. A jak do tej pory to najlepiej pasują nam te z Rossmana, tańsze i większe
czajusiątko rozłożyłam dzisiaj łóżeczko turystyczne i tam matę włożyłam, przynajmniej mam pewność, że Oli pod stołem nie wyląduje
Nan pewnie, że nie ma co dzieci porównywać, ale jak nasze się szybciej rozwijają to super
Ania dziękuję używam Picasa, darmowy, prosty i fajny program. Taki kolaż zrobiłam ze zdjęć babci od młodości do starości i dałam wywołać w dużym formacie. Wszystkim w rodzinie się podobał
hanias przy staniu to chyba jeszcze normalne, poza tym nie ma co za dużo myśleć
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Tak jakby ktoś miał informacje na temat tego mleka to chodzi mi o NAN PRO HA teraz już 2 nam jest potrzebna
Aganio nie ma na allegro właśnie już patrzyłam, a jak było to 40 zł za puszke nie wiem skąd ludzie biorą te ceny?!