- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Patys przeczytałam i odpisałam!
Siteczko ale Cię dawno nie było, chyba z tydzień! Super, że u Tymonka wszystko ok, my musieliśmy odwołać szczepienie, bo przychodnia zdrowia nieczynna (lekarze chorzy) i Natalka się zaziębiła do tego.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
- dzastina
- Wylogowany
- gaworzenie
PS.mama 5 miesięcznego(22.09)Antosia
- Ptysiulek
- Wylogowany
- gaworzenie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
co do ucha, to jak dotyka się to raczej nie boli. Nie ma też tam żadnych zmian skórnych, zaczerwienień? jeśli nic nie ma to znaczy, że Antoś odktył uszka i bardzo mu sie to podoba
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas nocka była potworna i dzień też kiepski i to chyba przez ten katar Cały dzień to noszenie na rekach aż mnie bolą. I z tego wszystkiego to Hania już zasnęła i nie wiem czy też się nie położyć bo jak nocka będzie taka jak poprzednia to ja nie wiem jak jutro będę wyglądać!!!
I ta pogoda beznadziejna
Ale mam dzisiaj humorek....hmmm
Buziaki dziewczyny. Dobrej (przespanej) nocki i miłego weekendu.
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Hanias współczuję tych nocek, ja mam jedynie problem ze wstawaniem o 5 rano, bo o tej porze Natalka jest wyspana:) Jutro będzie lepiej:)
Witaj Dżastin Słyszałam też, że dzieci trą się czasem po uszkach jak śpiące są, choć moja córcia trze się po oczkach:) Miło że się ujawniłaś
dobrej nocki:)
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Dżastin witamy Napisz jaki miałaś poród Urodziłaś w terminie?
Ania nie chce się chwalic ale my jeszcze bliżej gór jesteśmy I uwielbiamy góry bo nawet mężuś mi się oświadczył w górach zawsze co roku jedziemy w góry, na wakacje albo na ferie W tym roku pierwszy raz jedziemy na mazury Ciekawe jak będzie
Wczoraj świętowaliśmy pół roczku Jak przyszłam z pracy to mama nawet taki prosty torcik zrobiła Przyszła ciocia z kuzynką co w sąsiedztwie mieszkają i świętowaliśmy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hanias my mieliśmy już 3 razy początki kataru, ale dzięki nebulizatorowi 2-3 dni max i po katarze nie ma ani śladu, a co najważniejsze nie trzeba ją faszerowac lekarstwami
Alicja i mamusia chciały podziekowac za życzenia
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
chasiami wszystkiego najlepszego dla półrocznej Alusi
Ja juz mam w koncu weekend, dzisiaj Julcia trochę marudziła w dzien, ale nie pamiętam kiedy ostatnio marudziła, więc trafiło nam się grzeczne dzieciątko a i dzisiaj zauważyłam ze zaczęła brać nóżki do buzi komicznie to wyglądało, bo na poczatku , siłowala sie zeby sięgnąć do buzi ale cos jej nie wychodziło i się denerwowała ale w koncu się udało i nóżki wylądowały w buzi
Julcia leżąc na brzuszku podnosi do gory pupę, zgina kolanka i odpycha się raczkami w górę, wczoraj udało jej się usiąść ale od razu upadła na plecki, a jaką miala radochę z tego
Jemy juz prawie wszystkie obiadki po 5 miesiacu, prócz ziemniaczków ze szpinakiem bo pluje dalej niz widzi :-D
Miłego wieczoru
- dzastina
- Wylogowany
- gaworzenie
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Chasiami sliczna solenizantka – wyglada na zaskoczona czyli torcikowa niespodzianka sie udala
Mam pytanie do dziewczyn uzywajacach chust – czy nadal czesto ich uzywacie ? Bo mialam wczoraj mozliwosc wyprobowania chusty i mi sie spodobalo, tylko nie wiem czy teraz juz nie za pozno na taki zakup ? czy dziecko nie nudzi sie bedac odwrocone brzuszkiem do mamy a nie do swiata?
A co do wypiekow – ja upieklam wczoraj (juz chyba 3 raz) takie ciasto – tylko sie nie przerazajcie – wyglada na czaso- i pracochlonne a wystarczy umiec upiec biszkopt, a ladnie wyglada i jest pyszne – polecam! www.mojewypieki.com/przepis/kremowe-cias...-roladzie-z-bananami
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
my dziś skończyliśmy 5 miesięcy:D dziś cały dzień w rozjazdach a mały się wyspał w aucie i teraz szaleje:D a jaki był roześmiany u babci i prababci od ucha do ucha i gada do nich rękami macha coś tłumaczy, ubaw miałam po pachy. On teraz ma mnóstwo energii a ja padam z nóg, a pomyśleć że jeszcze 1,5 roku temu jeździłam co piątek i poniedziałek po 300km i każdego innego dnia po minimum 50km i nie byłam tak zmęczona a teraz 80km w jedną stronę i 80km w drugą i już zmęczona jestem.;/
dzastina witaj!! widzę że urodziłaś tego samego dnia co ja i jak tam się maluszek chowa?
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie