BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

9 lata 11 miesiąc temu #954705 przez makrelcia
Ania czekanie najgorsze. Ale już niedługo przytulisz wnuczka :) Kurcze fajna różnica wieku między dziećmi i wnukami :D Trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #954709 przez PolaL
Aniu strasznie drogo za 3 dni :whistle: u mnie jest prywatne przedszkole przedszkole-gryfino.pl/ jakbyś chciała dowozić do Gryfina.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

9 lata 11 miesiąc temu #954730 przez kasia7775
Makrelcia to będziesz miała co robić :) ja już kombinuję, co zmienić w wystroju, bo mi się znudziło. Ponad rok tak samo to za długo :P

Czajusiątko super, ze jest wszystko dobrze. A fasolka duża :)

Ania trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :) Fakt, dopiero co dzieci były malutkie a tu już wnuki. Ja też się trochę boję, wczoraj córka mi zameldowała, ze przyjedzie ze swoim chłopakiem, bo on chce nas poznać :P I że na noc zostaną. Nie wyobrażam sobie, żeby razem spali :blink: przecież ja go nawet nie znam :P Chyba jej implanta zasponsoruję, będę spokojnie spać :

Agnessa ja to bym nart nawet nie założyła :P

9 lata 11 miesiąc temu #954771 przez Ania14.09
kochane jestem babcią, dziś o 9,45 przyszedł na świat mój wnuk, waga 3800 długość 59. Wszystko ok. Magda miała cc. resztę wstawię później, bo strasznie mi się płakać chce

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

9 lata 11 miesiąc temu #954789 przez makrelcia
Babciu Aniu Ogromne gratulacje !! Aż mi się łezka zakręciła :) Duży chłopak :) No to babciu w tym roku dodatkowe święto masz :)
Podziękowania: Ania14.09

9 lata 11 miesiąc temu #954832 przez czajusiątko
Aniu kochana serdeczne gratulacje :kiss: duzy chlopczyk, niech zdrowo rosnie, a Madzi zycze szybkiego powrotu do sil :kiss: napewno bedziesz rewelacyjna babcia, a Filipek opiekunczym wujkiem :)

9 lata 11 miesiąc temu #954901 przez kasia7775
Aniu gratulacje :)świeżo upieczonej mamusi również przekaż powinszowania :) Całkiem duży chłopiec jak na pierwsze dziecko :) Niech się chowa zdrowo :)

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #955000 przez agnesssa
Aniu Ogromne gratulacje dla Twojej córki i dla Ciebie :kiss: A maluszka witamy po tej stronie świata :cheer:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

9 lata 11 miesiąc temu #955031 przez PolaL
Aniu gratuluję wnuczka :kiss: spory chłopczyk mam nadzieję że Magda juz się lepiej czuje :kiss: ślemy uściski dla babci, mamusi i wnuczka no oczywiście dla pozostałych chłopaków również :laugh: A jak maluszek będzie miał na imię ?

9 lata 11 miesiąc temu #955061 przez makrelcia
PolaL z tego co kojarzę to miał być Olek :)

9 lata 11 miesiąc temu #955110 przez PolaL
Makrelciu widocznie gdzieś mi ten wątek umknął :blush:

Od wczoraj Gabi zostaje w żłobku już na cały dzień. Jakoś sobie radzi gorzej ze mną bo myślami jestem z moim "szakalem", w sumie godzinę tylko dłużej niz normalnie. Ale ta godzina daje mi dużo do myślenia :woohoo:

9 lata 11 miesiąc temu #955271 przez czajusiątko
Ania jak córa i wnuk?? bo my tu jak na szpilkach czekamy na info i zdjęcia :)

Polal o cały dzień to już poważna sprawa :)

Ja prawdopodobnie będę pracowała tylko do końca stycznia. Myślałam, że uda się jeszcze ze 2 miesiące przeciągnąć, ale z drugiej strony cieszę się, że będę w domu z Oliwką i znowu będziemy mogły wychodzić na spacerki, bo tak to cały dzień w domu siedzi...

9 lata 11 miesiąc temu #955317 przez makrelcia
PolaL Ja całe 2 tyg siedziałam z Młodym w domu i teraz jak jest w żłobku to jakoś mi tęskno do niego :) Muszę się znowu przyzwyczaić. A rano to horror!! Nie da się go z łóżka wyciągnąć. Ryk i krzyk ! Ale tak jest jak dziecko spało do 10 a teraz o 6 każą wstawać :)

czajusiątko będziesz miała czas odpoczywać i czas dla Oliwki :) Spokojnie, kasa nie jest najważniejsza :)
A na kiedy masz termin ?

9 lata 11 miesiąc temu #955326 przez PolaL
Czajusiątko właśnie naciesz się czasem który będziesz miała bo potem czeka harówka przy dwójce :laugh: oczywiście żartuję :blush: ale potem już będzie inaczej.

9 lata 11 miesiąc temu #955379 przez Ania14.09
więc bardzzzzzooooooooooooo dziękuję za gratulację :laugh: mój wnusio ma na imię Artur, zmiana zdania niemal w ostatniej chwili. Jest przeuroczy, przepiękny. Kocham go jak moje własne dzieci,ale bardziej beztrosko, jakoś nie czuję już się taka odpowiedzialna jak za swoje dzieci. Więc rozumiem jak dziadki rozpieszczają :) oczywiście jak nie ma w tym przesady. Bardzo bym chciała wstawić fotkę, ale rodzice nie pozwolili. Uważają, że niech będzie w internecie jak sam będzie mógł zdecydować, o tym , mam nadzieję, że zmieniązdanie :unsure: Co do Magdy, to trochę ją przetrzymali, bo akacji porodowej nie miała, a wyniki coraz gorsze, w końcu zaczęło jej się kręcić w głowie i dostała drgawek, ( to jak ja przy pierwszym porodzie), wtedy szybko na stół, dzisiaj jej przetaczą krew, bo anemia straszna.U nas to rodzinne, że w ciąży chorujemy :dry:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka