- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Ania początki są często trudne. Skoro faktycznie wcale nie widywał się z dziećmi to nie dziwne, że się z nimi nie bawi, ale to napewno tylko kwestia czasu a zobaczysz jak się osucha wśród dzieci to dopiero zacznie nawijać jak papużka
Kasia no z parasolką to faktycznie jedną ręką ciężko ale u nas parasolka się sprawdziła, chociaż ja nią głównie u nas po wsi do sklepu, to chociaż mam jak na rączce torbę zawiesić
Makrelcia to dla nas wszystkich będą długie dwa tygodnie a ogólnie jak się czujesz??
Agnessa Maksiu jest rewelacyjny, uśmialiśmy się z niego razem z Sebastianem a Oliwia się dosłownie zawstydziła jak zobaczyła te kocie ruchy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Kasia my chcieliśmy kupić spacerówkę Quinny bo się super lekko prowadzi, ale tanie nie są a Maks praktycznie od pół roku w wózku nie jeździł, przydaje się tylko czasami jak na dłuższe zakupy jedziemy i nie mam już siły za nim biegać, bo on lubi chodzić swoimi ścieżkami.
Ania Filipek to już całkiem duży chłopczyk więc pewnie trudniej mu się przystosować do zmian, niż takim rocznym maluchom, ale na pewno w końcu mu się spodoba towarzystwo rówieśników i będzie dobrze A jak się Filipkowi podoba mały Arturek?
Czajusiątko To Oliwcię da się zawstydzić A Ty jak się czujesz, możesz już jeść ?
A jeżeli o ciąży mowa, to my się już na poważnie zaczęliśmy starać więc trzymajcie za nas kciuki No i oczywiście mam w głowie tylko jedno, na prawdę nie mogę myśleć o niczym innym, sama na siebie się złoszczę, ale pewnie to dlatego, że zastanawiam się czy lepiej się przebadać zawczasu niż po pół roku ma się okazać, że znowu moje hormony niedomagają Tak czy siak, mam nadzieję, że w tym roku się uda
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Czajusiątko czuję się średnio. Nie mam pojęcia skąd ale mam już od tygodnia mdłości. Nie wiedziałam, że tak wcześnie mogą być. No i zmęczona jestem. Spać mi się nie chce ale normalnie nie mam siły. A cycki chce mi rozsadzić
Do pracy chodzę bo tam to siedzę 8 godzin i dużo roboty nie mam więc się obijam. zobaczę co z tym wszystkim będzie i przyjdzie czas na decyzje czy iść na zwolnienie czy nie.
Ja to bez spacerówki nie umiem funkcjonować. Na każde zakupy pakujemy się w wózek i jest spokój. Bo moje dziecko z mężem pójdzie za rękę. Ze mną nie ma mowy. Szarpie się i wyrywa, że on sam.
Mój syn ma przyjaciela w żłobku :d Ciągle słyszę tylko, że Kuba był. Że razem się bawili, że lubi Kubę. Wszystko tylko Kuba. Z Kubą to nawet razem w gacie sikają. Zawsze się śmiejemy, że tyle samo par osikanych spodni mają więc chyba wspólnie to robią
Czajusiątko ostatnio tak gwarno było jak Ty powiedziałaś nam o ciąży
Kasia u nas tak niechętnie wypisują recepty. Jakoś postaram się załatwić refundowaną receptę. Damy radę.
Ania daj Filipkowi czas. Też musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Nauczy się bawić z rówieśnikami i będzie go to cieszyło.
PolaL tak jak piszesz, sami szpiedzy tutaj
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
makrelcia rozumiem cię w 100% sama po stracie mateuszka, już w każdej ciąży żyłam w wielkiej trwodze, jak na bombie zegarowej, ale skoro raz już ci się udało i masz cudownego synka, to teraz też się uda
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Ania to pewnie tęsknisz za maluszkiem a daleko od ciebie mieszkają?
Makrelcia ja na szcześci pod tym względem to mam super rodzinna. Pisze, co potrzebuję L4, recepty, skierowania. Dlatego jeżdżę do miasta, gdzie predtem mieszkałam do niej, ok 40 km.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Już za tydzień zobaczysz kruszynkę i będziesz spokojniejsza. Ja mam nadzieję też
A my wisimy z naszym kredytem. Akt podpisany, w sądzie też już dokumenty dotyczące hipoteki a nam bank pieniędzy nie wypłaca. Musieliśmy złożyć wniosek o wydanie zaświadczenia odnośnie poprzedniego kredytu na który termin oczekiwania to 14 dni. Do tego reklamacja w BIK u 31 dni. Koszt zaświadczenia 200zł. Właściciele nas chyba zabiją. Do tego najemcy nam zrezygnowali bo nie będą czekać. Zarąbiście...
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
makrelcia to nie są rzeczy nie do rozwiązania, więc nie przejmuj się, zawsze jest wyjście, skup się na sobie i fasolce, alby jej nie zaszkodzić a reszta się ułoży
u nas przedszkole cd.Filip płacze,ale mniej, trochę oczywiście się przeziębił,ale wygląda mi to na wirusa, bo niby ma katar,a nie ma czasami kaszlnie, miał parę razy za luźne kupy,ale wszyscy mówią, że to stres.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa