- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
kasia-to się masz. Ja bym nie dała rady. Jak nie mogę go uśpić, to gaszę w domu wszystko i kładziemy się razem
makrelcia- takie mdłości, to dobry znak
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Kasia Twój Oli tgo jest dobry agent
Ania to szybko się Filipek zaklimatyzował, oby tylko nie chorował
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Czajusiątko ty chociaż w ciązy jesteś, to najwyżej wyglądasz na parę miesięcy do przodu A ja przez moje problemy z żołądkiem wyglądam jakbym w 9 miesiącu była to jest dopiero załamka
Ania jak Oliwier budzi się z płaczem w nocy, to wiadomo, ze będzie chory i już go coś męczy.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Sandra nic złego nie robisz. Po prostu Bruno więcej z tobą przebywa i wie że może Ci zaufać. U mnie jest to samo, jak się Szymek obraża to zaczyna brzydko odnosić sie do taty, potem się uspokaja. Pogadamy i idzie przeprosić i jest sielanka. Jak ma żale to mam jest najlepsza do wypłakania, bo tata zawsze niby słucha ale zawsze jest zajęty. Tak że w sumie i tak dzieciaki do mnie przychodzą.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Efekty nudy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Kamień spadł mi serca, bo wszystko z dzieciątkiem ok. Na początku badania przestraszyłam się bo maleństwo się nie ruszało, a ono się po prostu odwróciło do nas plecami i smacznie spało ale świetnie było później je widać jak machało rączkami i nóżkami. Przezierność ok, kość nosowa widoczna, także ryzyko chorób genetycznych bardzo małe. Ponadto pani dr mówiła, że narządy płciowe jeszcze nie do końca ukształtowane, ale raczej chłopczyk. Jestem szczęśliwa i zakochana w moim maleństwie
Może jutro zrobię zdjęcia to Wam pokażę, bo teraz po ciemku nie ładne wychodzą, ale na jednym fajnie widać buźkę
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
napiszę tak ogólnie z tym spaniem.
dzisiejsza nocka była lepsza,ale Filip raczej na chorego nie wygląda. U nas problem polega na tym, że on ciągnie cycka w nocy i tak naprawdę zrobił sobie smoka, popitke? ja już mu drugą butlę szykuję na noc, ale on wypija i tak jeszcze przytulić się do cycka lubi. jakoś nie mam siły na to, żeby go odzwyczaić, bo to wymagało by nie przespania kilku nocy, a ja zwyczajnie nie mam na to siły. I tak mu pozwalam pastwić się na sobie. Są noce,że przesypia, prawie całe sam, a są takie, że śpię z nim.
kasia to są uroki pracy w domu, naprawdę szacun, bo ja bym zwariowała,
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Czajusiątko no i super że wszystko w porządku. jeszcze tylko 9 miesięcy i juz masz z głowy. No w sumie to nie 9 tylko 7,5 chyba
A ja siedzą w pracy ja na szpilkach. Szymek wczoraj zaczął mi gorączkować, dzisiaj poszła moja mama z nim do lekarza i dostał antybiotyki. Ja jestem przeciwna antybiotykom i pewnie bym nie dała. Ale że poszłam babcia... Do tego sama jakaś jestem porozbijana a coś jestem "wypluta i znerwicowana".
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
czajusiątkoswietnie ze dzidzius zdrowo rosnie.Ty tyle stresu mialas ostatnio, dobrze ze nic sie nie stalo Oliwce i mezowi no a z dolka finansowego jakos powoli wybrniecie.No i ciekawe czy sie potwierdzi ze to chlopczyk.
Makrelciapo cichutku gratuluje, teraz musi byc dobrze nie ma innej opcji, oby krwiak sie wchlonal i dzidzia rosla zdrowo, odpoczywaj ile sie da.Czyli po raz drugi wrzesniowa mamusia (no chociaz Jerzol sierpniowy jest)?
PolaLPodziwiam za determinacje w zmianie odzywiania i cwiczenie.Zdrowka dla Szymka, oby szybko przeszlo no i mam nadzieje ze przez weekend odpoczniesz troche i humor wroci.
Agnessano mysle ze ty tez nam wkrotce obwiescisz dobra nowine, trzymam kciuki.Maksiu to profesjonalny tancerz chyba bedzie, super tanczy.No i dobrze ze choroby w koncu go omijaja oby nie wrocily.
chasiamipiekna z was rodzinka i ty wygladasz kwoitnaco.oby te kolki szybko przeszly, biedna Paulinka.
Sandranic zle nie robisz Bruno wiecej czasu spedza z toba wiec pewnie dlatego tak.U nas tez jest bardziej mama, bo maz pozniej z pracy wraca, ale czasem ma takie dni ze nie idzie do pracy albo wraca wczesniej i go odbiera ze zlobka to potem jest tylko tata i tata.
kasia7775Oli slodki z tymi loczkami jest.Dobrze ze angina szyko przeszla, no wiadomo ze w domu dzieci sie nudza
Pobyt w Polsce bardzo fajnie tylko ze sniegu nie mielismyi troche szkoda bo myslalam ze balwan i sanki beda a tu nici, no nic moze innym razem.Dominik nawet nie byl taki oniesmielony jak myslalam ze bedzie tylko troche na poczatku ale to normalne bo nowi ludzie i nowe miejsce.I pierwsza noc jak go kladlismy spac to nie chcial i wolal jedziemy do domu ale potem juz bylo ok.Mial tam kuzyna 6 latek i kuzynke 3 latka i bardziej wolal sie bawic z tym kuzynem mimo ze starszy.Oby ze swoim braciszkiem tez tak mial A ja sobie rosne i co chwila przeziebienie mnie bieze co sie wykuruje to znowu i przez to tez chyba ciagle zmeczona jestem.No i wczoraj bylam u endokrynologa po wyniki z tarczycy i sa ok i co mnie zaskoczylo wyniki z krzywej cukrowej tez mam w normie a przy Dominiku mialam cukrzyce wiec przynajmniej dieta i klucie mnie omijaja
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Meldują się poweekendowo no i humor może nie na 100% happy ale już lepiej. Szymek powoli się kuruje, w sumie to jak dla mnie poszedłby do przedszkola no ale że bierze antybiotyk (Zła jestem że w ogóle mama mu go podała bo ja jak pisałam nie podałabym mu go. A lekarka przewrażliwiona że Szymek kiedyś miał te drgawki gorączkowe to teraz jest pod specjalnym nadzorem - u niej - a jest to nowa lekarka) to musi być w domu. Jakos inna lekarka leczyła go bez antybiotyków i było ok - no ale ...
U nas popadało trochę śniegu tak że w sumie był ostatni dzień ferii dla dzieci i miały go na biało
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Pola u nas teraz córka ma ferie i się śniegiem zaczeły Jak córce skończy się laba, to syn bedzie miał wolne. Dobrze, ze nie planujemy wyjazdów, bo trudno by było termin dogodny znaleźć
Oliwier już poszedł dzisiaj do żłobka, ale nie był zbyt szczęśliwy, ze musiał rano wstać. Wieczorem nie chciał zasnąć, 1,5 godziny z nim leżałam i zasnał dopiero po 22. Z płaczem został na sali. A w tygodniu ciągle się pytał, czy jedziemy do dzieci.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam do was pytanie może któraś używa/zna się na osuszaczu powietrza w mieszkaniu. Zamierzam kupić ale nie mogę sie zdecydować? Jakieś porady ? - mile widziane
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Tak Maksiu był zdrowy dłuży czas, ale chyba wykrakałam bo od zeszłego wtorku jest chory Jakiś paskudny wirus panuje bo w żłobku z 12 osobowej grupy raptem trójka dzieci została
Czajusiątko czekam na zdjęcie maleństwa
Toska zdrówka Ci życzę, dobrze, ze tej cukrzycy nie masz bo to nic fajnego
PolaL My kiedyś dostaliśmy w prezencie ale oddaliśmy bo tak hałasował, że nie szło normalnie funkcjonować w domu Ale niestety nie pamiętam co to za firma była
Kasia Maks też po nieobecności w żłobku na początku płacze ale po 2 dniach już jest ok
Nie pamiętam co tam jeszcze miałam napisać Głowa mnie dziś tak napitala, że się na niczym skupić nie mogę