BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

10 lata 2 miesiąc temu #957094 przez makrelcia
Agnessa Jurek ze żłobka przyniósł tekst " Matko kochana" Długi czas tak powtarzał. Też nie wiedzieliśmy skąd to ,dopiero po jakimś czasie film ze żłobka zdradził tą tajemnicę :)

Oj potrzebuję w sporych ilościach :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #957118 przez agnesssa
Makrelcia To co Ty tak cichutko siedzisz :P Czy mogę Ci pogratulować, też tak po cichutku :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

10 lata 2 miesiąc temu #957120 przez czajusiątko
No az musialam wejsc na szybko :woohoo: Makrelcia czy to to o czym myslimy?

10 lata 2 miesiąc temu #957122 przez makrelcia
oj ja pytam tylko o Luteinę a Wy zaraz śledztwo :D
Póki co ciiiii........Jeszcze nic nie wiadomo. Narazie tylko pęcherzyk bez serduszka. Z OM powinien być 7 tc a wielkościowo odpowiada 5 tc także wielka niewiadoma. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Póki co wkurza mnie bank. Mieli przelać pieniądze a teraz okazuje się, że w biku jest podana zła kwota kredytu. Wściekłam się. Jeszcze tego mi brakowało !! Masakra !!

10 lata 2 miesiąc temu #957127 przez czajusiątko
Makrelcia zaciskam mocno kciuki, moze po prostu owu mialas przesunieta. Ja z Oliwka ciaze z USG mialam tydzien mlodsza niz wg OM ;)

10 lata 2 miesiąc temu #957139 przez agnesssa
Makrelcia A widzisz, za dużo z luteina miałam do czynienia żeby nie wiedzieć z czym to się wiąże ;) Trzymam z całych sił kciuki, żebyś serduszko niedługo usłyszała :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: A ten bank to sobie w kulki leci :angry: Zawsze muszą coś schrzanić. Oby szybko naprawili co spiep..yli :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #957160 przez kasia7775
Makrelcia to ja tez po cichutku gratuluje i kciuki mocno trzymam :) Ja luteinę brałam od 3 tg do bodajże 20 tg. Ale nic mi nie zostało.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #957177 przez makrelcia
ja luteinę zdaje się będę brała całą ciążę. A mój lekarz nie wypisuje recepty z refundacją i zamiast 3,20 płacę 54,40. A opakowanie to mi na 2 tyg starcza. Ale spoko. to najmniejszy problem. Ważne żeby było wszystko ok.

Oj trzymajcie kciuki bo mam takiego stracha że szok !

10 lata 2 miesiąc temu #957183 przez czajusiątko
Makrelcia a kiedy idziesz do lekarza na nastepna wizyte sprawdzic czy jest serduszko? Ja obiecuje sie dzis za. Was pomodlic, musi byc dobrze :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #957190 przez czajusiątko
Kasia wozki tako owszem sa ciezkie, ale przy tym bardzo stabilne. Pamietam, ze siostrze jak urodzila sie druga corka to starsza hustala sie na racze, cuda wyprawiala, a wozek nawet nie drgnal. A ja i tak mieszkam w domu, wiec nie bede go musiala taszczyc po schodach, jedynie jest 5 schodkow przed gankiem, ale po nich mam juz opanowany wjazd :) a jak bylismy kupic Oliwii spacerowke u producenta w tako to tak mi sie spodobaly te wozki, ze obiecalam sobie, ze do drigiego dziecka napewno kupie z tej firmy B) ten mutsy tez sie fajnie prezentuje ;)

Agnessa ja pierdziele :laugh: fajnie to musi brzmiec z ust dwulatka :cheer:

U nas dzis pogoda fantastyczna, swieci slonce i w koncu nie wieje. Ohhhh jak mi sie juz chce wiosny...

10 lata 2 miesiąc temu #957199 przez agnesssa
Czajusiątko Ciężko będzie to nagrać ale jak się uda na pewno Ci pokażę ;)

U nas pogoda ciągle jesienno-zimowa, też już tęsknię za wiosną :dry:

A na poprawę nastroju pokażę Wam jak Maksiu w Sylwestra szalał :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #957204 przez makrelcia
czajusiątko za 2 tygodnie mam sprawdzić co i jak.

Agnessa Maksio wymiata !! Niezły tancerz !!

10 lata 2 miesiąc temu #957211 przez PolaL
Makrelciu no widzisz nic nie możesz trzymać w sekrecie bo i tak mamuśki powyciągają :laugh: cichutko GRATULUJEMY :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

10 lata 2 miesiąc temu #957213 przez kasia7775
Makrelcia niech ci lekarz rodzinny wypisze, jak powiesz, ze masz zalecenia od gina to powinien ci z refundacją wypisać :) przynajmniej moja tak robi. Zresztą rodzinna nawet anty tabsy mi pisze, nie muszę do gina latać :P

Agnessa Maksiu super tancerz :)

Czajusiatko dla mnie podstawa to duże kółka :) W lecie kupiłam dla Oliwiera trókołową spacerówkę Quinny i jedzie po każdym terenie. A parasolka mnie wykańczała, jedna ręką nie da rady :P Chociaż teraz to uż rzadko wózek używamy, ale w bagażniku jeździ w razie W :)

10 lata 2 miesiąc temu #957329 przez Ania14.09
tak czytam i czytam makrelcia kochana bardzo ci życzę, modlę się i ściskam.
agnessa Maks super seksy tańczy, :lol: a śmieszne musi być to gadanie, podobnie masz czajusiątko to prawdziwa kobitka ci rośnie

polal to pochwal się czy dotrzymałaś, postanowień, ja już się niczym nie katuję, Postanowiłam jakiś czas temu zmienić styl odżywiania i szczerze mówiąc mam powroty do starych nawyków, ale się nie poddaję

a co do przedszkola, to Filip płacze i jest gorzej. A dzisiaj nawet obudził się z lekko zatkanym nosem, rano zrobił trzy lekkie kupy, więc nie wiem czy coś się wykluwa czy to minie, czy jak? Z dziećmi się nie bawi, bo on nie widuje się z rówieśnikami, bo nikogo takiego nie znamy w okolicy poza PolaL. więc łazi cały czas za "ciociami", za to ciocie chwalą go, że pięknie je, bo zjada dwie miski zupy, a dzisiaj został na drugim daniu i też podobno pięknie zjadł pierogi.
Poza tym mój syn ostatnio bardzo nas zaskoczył. jak wiecie słabo mówi, tzn, coś tam mówi, ale bez szału. Ma w domu taką zabawkę grająco-gadającą z alfabetem. Tam są różne zadania i łamigłówki, podchodzi do nas i pokazuje prawidłowo wszystkie literki, nawet je powtarza, więc byliśmy w szoku.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka