- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Anulka tego mi dziś brakowało ubawiłam się słuchając tej dziewczynki
Co do baraszkowania, zdecydowanie mam ochotę i nawet codziennie, no chyba że jestem bardzo zmęczona to po prostu nie mam siły ale z kolei mąż za każdym razem pyta się czy na pewno nie zrobimy nic maluszkowi i się trochę przez to spina... mimo że uspakajam że maluszek jest tam bezpieczny.. ale i tak słodkie jest to jak się martwi codziennie mówi do brzuszka, przykłada ucho i rękę, a jak wychodzi do pracy to całuje mnie a później zawsze brzuszek w ciągu dnia się pyta czy kopał, jak ja się czuje, ogólnie jest bardzo troskliwy, ale zawsze taki był, teraz po prostu podwójnie, bo ma nas już dwoje
A ja niestety dzisiaj od rana jestem trochę smutna dość w nocy złapał mnie skurcz łydki, rano drugiej, a to tak bardzo bolało... to jeszcze od wczoraj popołudnia nie czuje maluszka, a do tej pory co jakiś czas w ciągu dnia czy w nocy dawał o sobie znać... może trochę ma więcej miejsca, bo brzuszek się powiększył, dlatego nie czuje tak częstych ruchów jak wcześniej lub nie wiem może to jest coś wspólnego z tym jaki mam humor... ponieważ od poniedziałku do środy też był tak mało ruchliwy, bo było mi smutno - mąż wyjechał w delegacje, zostałam sama, a przecież wcześniejszy cały tydzień miałam go 24h, a dziś zaraz po pracy też wyjeżdża i wróci najwcześniej w sobotę wieczorem lub w niedziele
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Siteczko- smutna jesteś , bo mąż wyjechał i nie ma kto cię dopieścić maluchy nie zawsze muszą być aktywne,a i zły nas nastrój też im się udziela.
Chciałam wam się pochwalić, że jestem po wizycie. Najpierw młoda niedoświadczona lekarka robiła mi długo usg i uznała, że mały nie chce za wiele pokazywać, tzn. siusiaka i jajka pokazał od razu,ale buzie chował i mąż skomentował, " nie jest medialny celebryta, ma to po mnie " Później przyszedł doświadczony lekarz i powiedział "zdrowy syn" Jesteśmy przeszczęśliwi
W załączeniu mój synuś
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
A co do wyjazdów męża, zawsze jak go długo nie ma to się martwię, po za tym wolę perspektywę, że wróci popołudniu do domu, mam dla kogo ugotować obiad i z kim go zjeść, do kogo się przytulić, porozmawiać, a tak to nawet nie chce mi się jeść, a co dopiero gotować :/ zmuszam się jedynie ze względu na maleństwo...
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Dzieciaki są świetne, zwłaszcza jak się wypowiadają na "ważne" tematy
Andra mi na zgagę polecono Gastrotuss i powiem Ci, że nawet pomaga
Siteczko tylko się nie denerwuj Też miałam taki moment, że dużo mniej czułam malucha, i wydawało mi się, że to właśnie dlatego, że brzuch mi urósł. Mam nadzieję, że jak to piszę to już się Twoje dzieciąko odezwało
Siteczko wcale Ci się nie dziwię, że Ci smutno, ja też nie lubię jak mam się rozstac z mężem
Ania Bardzo się cieszę, że zdrowy synuś jest Super zdjęcie, uwielbiam patrzeć na te nasze maluchy
Monia no takie czułe powitania są bardzo miłe, więc nic dziwnego, że cud z tego wyszedł
A już w Bydgoszczy Ale powiem Wam, że dzisiaj znowu doznałam szoku Wsiadłam do pociągu i nie było gdzie usiąść, stanęłam więc bo co tu zrobić... Wszyscy pasażerowie udawali, że nie patrzą w moją stronę odwracali wzrok, zeby tylko mi nie ustąpić miejsca, ale i tak wygrała dziewczyna przy której stałam normalnie jak bujało pociągiem to mój brzuch jej falował przed nosem, to wiecie co zrobiła... zaczęła udawać, ze zasnęła Nikt nie ustąpił mi miejsca!! Dobrze, że większość ludzi wysiadała w Tczewie i stamtąd do Bydgoszczy w zasadzie już miałam dużo miejsca No i zakupy też się udały Kupiłam dwie pary butów, jedne na przyjęcie, a drugie jak założyłam wydały się najbardziej wygodnymi butami jakie kiedykolwiek miałam na nogach więc musiałam je kupić Ale nie kosztowały majątku więc, mąż mnie nie przechrzci Teraz wszyscy się rozjechali do pracy więc mam czas tylko dla siebie, na lenistwo Poszłabym na spacer, ale jest taki upał, że po tych zakupach nie dam rady już chodzić, wyciągnę się na kanapie i będę leniuchować
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
co do waszego wcześniejszego tematu odnośnie chęci w ciąży:) to ja jak najbardziej:)na szczęście mi lekarz nie zalecał wstrzemięźliwości
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
A ja właśnie wróciłam ze spacerku, pięknie jest dziś na dworze
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ludzie na prawdę są paskudni Ale trudno Andra no własnie babulinka ustąpiła, a faceci nie, to juz jest chamstwo
Patys chociaż Ty trafiłaś na miłą osobę
Monia rozgrzej się, co byś chora nie była
U mnie też się pogoda spsuła Jutro mam to przyjęcie i ma padać, więc okropieństwo... muszę przez to kupić rajstopy pod sukienkę Nienawidzę nosić rajstop, a teraz musiałabym kupić ciążowe, bo zwykłe mi nie wejda na brzuszek! Na allegro widziałam, że są ale już nie mam czasu żeby zamówić, a w mieście wczoraj nigdzie nie mieli Został mi osiedlowy sklepik, jak tu nie będzie to będę musiała iść w spodniach, czego bardzo nie chciałam W ogóle jakaś nerwowa od rana jestem Może dlatego, że głowa mnie boli od rana
Mam nadzieję, że Wam się lepiej sobota rozpoczęła
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Mój mąż lubi wykorzystywac sytuacje ze jestem w ciązy i w sklepach kieruje sie do kolejki gdzie jest kasa pierwszeństwa, nawet na parkingu staje tam gdzie jest narysowana rodzinka i babka w ciaży
A własnie przyjechałam z jednego egzaminu, a ucze sie na drugi na jutro
Na szczesie praca napisana, tylko promotorka musi mi ja zatwierdzic i gotowe
agnesssa zrobiła mi smaka tym ciasteczkiem i chyba zaraz pójde cos upiec
Pozdrawiam
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Ja mam troszkę roboty od rana, ale już się uwinęłam ze wszystkim
A pogoda dzisiaj straszna, nic się nie chce, najchętniej to bym się położyła i leniuchowała cały dzień Jutro mam komunię, a pogoda nie bardzo dopisuje, może jutro będzie lepiej
Mój maluszek urządził sobie imprezę o 4 rano i spać mi nie dał
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dawno mnie nie było bo praca mnie po woli wykańcza. Ale już po rozliczeniach podatkowych i w końcu wydawałoby się że mogę się zrelaksować. Ale gdzie tam, koleżanka pojechała na urlop i nie mam jej 2 tygodnie i znów tyramy. Ale postanowiłam że już od 25.05 biorą zwolnienie i będę miała więcej czasu żeby sobie z wami popisać.
No i będę miała czas żeby nadrobić zaległości w czytaniu
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
O ile (tfu, tfu) uda mi się donosić bo mamy niestety komplikacje, nie z maleństwem tylko z pępowiną