- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier

Mi dzisiaj zlew w końcu dojechał. Ale uszkodzony lekko w transporcie, taki odprysk na rogu. Stwierdziłam, ze ujdzie, nie będę wymieniać, bo następny znów za miesiąc przyjdzie

A czy drugi przyjdzie cały to też gwarancji nie ma ... Kurier z UPS powiedział, ze jeszcze nie zdarzyło mu się całego dowieźć

andra88 teściową się nie przejmuj, co jej do tego? Kiedyś tak się mówiło, żeby nie zapeszyć, ale czasy są inne. Weź potem wszystko na hurra kupuj. Ja już nawet pampersy kupuję, bo ciuchów mam dość. A jeszcze od dwóch koleżanek mam dostać

Mój teść widzi mnie raz na ok. 2 tygodnie, a nawet nie zapyta się jak się czuję. Tylko wiecznie płacze, że kasy nie ma. Sam jest a emerytury ma prawie 3 tys.

A z płaczem to już tak mamy, hormony nam szaleją

Aganio super domek wam rośnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madeleine
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Synuś już na świecie! :))
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do tych wezwań to muszę się stawić bo dzwoniłam i się pytałam ciotki mojej kuzynki, która pracuje w drogówce, a jej mąż w kryminalnej, jeżeli się nie stawię nie będę miała żadnego usprawiedliwienia (tylko i wyłącznie tolerują zwolnienia ze szpitala, jeżeli coś zagraża życiu mojemu lub dziecka) to będą wyciągane konsekwencje pieniężne, i to bardzo wysokie.
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- madeleine
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*

Nie przejmuję się teściową, na szczęście nie marudzi a że krzywo patrzy to jakoś zniosę

Ja też dziś kupiłam pampersy, chusteczki nawilżane.
Mąż się śmiał że mały ani razu na dupkę ich nie założy (kupiłam pampersy dla noworodków od 2-5 kg) , bo mały będzie pewnie ważył przeszło 5 kg- bo lekarka gada że maluszek już jest bardzo duży a co dopiero będzie po urodzeniu

No tak hormony

- madeleine
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mój brat miał 5400g jak się urodził i miał 56 cm

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Kasia no w końcu ten zlew przyszedł, ale masakra że uszkodzony

Andra ja tam nie słucham takiego biadulenia że za szybko kupuję, moja mama na początku mi tak gadała, ale teraz już się przekonała, że nie ma co zwlekać i zakładać, że się coś złego może wydarzyć

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ale sobie fajną sałatkę zrobiłam

Teraz idę zrobić sobie małe SPA

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja dziewczyny jeszcze nic nie mam kupionego:)jedyne co mam to ubranka od znajomych no i wózek, ale jeszcze go nie mam w domu:)
dziś od rana byłam na pobraniu krwi bo miałam ostatnio trochę mało żelaza no i powtórka toksoplazmowy...zobaczymy jak będzie teraz...
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
Córka się pytała, czy wystarczy mi taka paczka na miesiąc

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Patys no materac jest super, mój mąż gada do brzuszka, że mały będzie miał lepszy od nas hehe, a do tego jeszcze przewijak jest więc zestaw jest super, no zobaczymy jak to się rozwiąże

Właśnie oglądałam na tvp1 taki program o wydolnosci Ronaldo i zakochałam się w jego nogach hehe a mój mąż na to a widziałaś jego klatę i brzuch, no to faktycznie musiałam mu przyznać rację ma piękne ciało ten zawodnik

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja zamówiłam pieluszki Bella Happy - 17,49 za 42 szt, są tańsze ale wcale nie gorsze od pampersów - nawet w szpitalu jak zawiozłam pampersy pielęgniarki mówiły żeby lepiej kupować te bella, i tez kupiłam 4 paczki 2-5kg czyli najmniejsze, kolejne kupię już większe
A od rana miałam nerwówkę - odwiedził mnie kolega z pracy, który miesiąc temu wyszedł z przymusowego odwyku alkoholowego i wszystko by było ok gdyby nie to, ze jak wysiadł z samochodu ledwo mógł na nogach ustać - był tak pijany i w dodatku przyjechał sam - zabrałam mu kluczyki bo nie toleruję takiego duetu: alkohol + samochód, zaczął się trochę stawiać - jak to pijany i się zdenerwowałam jak nie wiem, nawrzucałam mu i odwiozłam do domu, oddałam kluczyki jego bratowej i musiałam z buta wędrować dwa km do domu, zmęczyłam się tym spacerkiem ale na pocieszenie znalazłam dwie stówki - na pół łóżeczka już mam

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja jestem normalnie noga z pieczenia ;/ Jedyne ciacho co umiem upiec to murzynek

A najlepsze jest to, że jak robię murzynka z galaretką, to zawsze mi się wchłonie galaretka- nawet taka co stężała

Ja też takiego duetu nie toleruję, a teraz w ciąży mi sam widok pijanego albo wstawionego męża przeszkadza ;/ Jej bidulko to się nachodziłaś dziś, ale się opłaciło- 2stówki, super!