BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #405260 przez Sandra85
AGANIO GRATULACJE DLA NASZEJ PIERWSZEJ FORUMOWEJ MAMUSI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Pochwal sie chlopcami i napisz nam szybciutko co i jak,bo umieramy z ciekawosci :silly: Jeszcze raz buziaczki dla Ciebie i chlopcow i duzo zdrowka dla Waszej trojeczki :kiss: :kiss: :kiss:
Joannna wszystkiego najlepszego kochana!!!! :kiss: :kiss: :kiss: Spelnienia marzen i lekkiego i szybkiego porodu :kiss: To z tego samego roku jestesmy :)
Kasiu wspolczuje pobytu w szpitalu :dry: Oby Maluszek jeszcze wytrzymal te kilka dni,bo teraz kazdy dzien sie liczy :kiss: :kiss:
Agnessa ciesze sie,ze juz lepiej sie czujesz :kiss: :kiss:
Ania daj znac po wizycie,co i jak :)
MADZIA Ty dzis placzesz,bo Cie wszystko wzrusza,a ja wczoraj,bo mnie wszystko draznilo :silly: Nie umialam sobie poradzic,pol dnia przeryczalam,dzis troszke lepiej,ale tylko troszke,lzy pod powiekami szczypia :angry: Mam nadzieje,ze synus nie bedzie taka beksa jak mamusia :silly: Sorki dziewczynki,ze tak nie pokolei i nie wszystkim odpisuje,choc czytam na biezaco to nie pamietam co chcialam odpisac :dry: Ach ta moja skleroza ciazowa :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #405270 przez hanias
Joanna - STO LAT, STO LAT!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :kiss:

AGANIO GRATULACJE!!! Już masz swoje maleństwa przy sobie :laugh:

O matko!!! My jesteśmy wrześnióweczki a tu początek sierpnia i już pierwsza mamusia rozpakowana!!!
Z jednej strony nie mogę się doczekać kiedy będziemy tulić naszą niuńkę, a z drugiej jestem przerażona i chyba zaczynam się coraz bardziej bać tego porodu. hihihi

12 lata 8 miesiąc temu #405279 przez karolak25
AGANIO GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!

AZ SIE WIERZYC NIE CHCE ZE TO JUZ SIE ZACZELO I ZE TAKICH WIADOMOSCI W NAJBLIZSZYM CZASIE BEDZIE CORAZ WIECEJ:):)

12 lata 8 miesiąc temu #405282 przez 26joanna
DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZA ZYCZENIA JESZCZE RAZ :kiss:
agnesssa powiem Ci ze ja już staram się dlatego unikać przytulanek , bo chwila moment i coś zawadza , coś boli etc już nawet poduszki "nie pomagają" , najgorsze to chyba bóle pachwin i skurcze nóg :blink:
Juz nie mogę sie doczekać kiedy Aganio się odezwie i napisze co i jak :)

12 lata 8 miesiąc temu #405293 przez patys
AGANIO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejku to już przychodzi ten czas kiedy będziemy pomału dostawać takie wiadomości:)a pamiętam jak jeszcze niedawno aganio pisała po usg że okazało się że będą bliźniaki.....

joanna wszystkiego naj:)

ja dalej odpoczywam nad jeziorkiem, dziś chyba pierwszy raz była taka sytuacja żeby to mój mąż się opalał a ja siedziała w cieniu:) ale miałam wygodny leżaczek i książkę więc było ok:)
noce za to są dla mnie coraz trudniejsze, budze się i chce obrócić na drugi bok a tu się okazuje że na drugim boku niewygodnie, albo brzuch boli:( i tak kilkanaście razy :angry:
poza tym wkurzyłam się dzisiaj bo szukałam pubu gdzie mogłabym obejrzeć mecz siatki Polaków no i oczywiście było miejsce tylko gdzie usiadłam to zaraz ktoś zaczynał obok mnie palić....myślałam że padnę :angry: :angry: co z tym zakazem palenia w miejscach publicznych!!chyba w wakacje nieobowiązuje!!

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #405310 przez chasiami
Aganio Gratulacje! :)
Aż zazdroszczę! My wszystkie dalej w dwupaku, a ona już dzieciaczki przytula :)
Wzruszająca chwila :)

Joanna Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń! :)

12 lata 8 miesiąc temu #405335 przez chłopek
aganio gratulacje

12 lata 8 miesiąc temu #405360 przez baby_55
Aganio ogromniaste gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26joanna Sto Lat kochana :*

12 lata 8 miesiąc temu #405374 przez moniab26
AGANIO GRATULACJE!!! UCAŁUJ OD WSZYSTKICH FORUMOWYCH CIOĆ SWOE MALUSZKINie było mnie tylko kilka godzin dzisiaj a tu taka niespodzianka, aż się poryczałam, kurcze tak się z wami zżyłam,że mam wrazenie jak by urodziła moja siostra...

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 8 miesiąc temu #405377 przez moniab26
Joanna dużo zdrówka i szczęścia...
patys ja też mam tak samo w nocy, zanim ułożę się wygodnie kilka albo nawet kilkanaście razy muszę się obrócić - co nie jest takie proste, zasapię się przy tym jak lokomotywa :laugh: a kiedy wreszcie znajdę wygodną pozycję muszę wstawać do łazienki - i od nowa potem się układać
ehhh zazdroszczę aganio...

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 8 miesiąc temu #405395 przez Anulka
Witajcie Kochane :)
Ania, Agnesssa baaaaadzo bardzo dziękuje Wam za troskę :). Nie było mnie trochę, ponieważ modem mi sie popsuł i musiałam zaczekać na nowy ;). U mnie wszystko w miarę OK, jeśli nie liczyć tego, że już codziennie wstaję rano i wszystko mnie boli jakby ktoś w nocy mnie pałami pobił i jesteś opuchnę ta na nogach, rękach i twarzy jak balonik. No i już z chodzeniem coraz częściej mam problem, tzn. nie mogę już długo chodzić, muszę często odpoczywać, bo mnie szyjka zaczyna kłuć i czasem w krzyżu boli że aż się wyprostować nie mogę. No ale to są "uroki" końcówkowych miesięcy ciąży.

AGANIO, KOCHANA, G R A T U L A C J Ę !!!!!!!! :D NIECH CHŁOPCY BĘDĄ DLA WAS WIELKĄ RADOŚCIĄ I DUMĄ, ZDROWI I ŚLICZNI !!!!!

Ja byłam pewna na 99% że nasz Aganio będzie pierwsza, zresztą ona sama pisała że lekarz ją uprzedzał, że jest duża szansa że urodzi wcześniej :).
No to teraz Kochane wrześnióweczki uważam nasz "sezon" rozpakowań za rozpoczęty przez Aganio. Teraz to już nie są to przelewki i nigdy nic nie wiadomo :D.

12 lata 8 miesiąc temu #405396 przez Anulka
A ja od dziś zaczęłam odliczanie ostatnich 31 dni czyli ostatniego miesiąca. Tylko w takim tempie to nigdy nic nie wiadomo i ten miesiąc może zostać skrócony :D.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #405402 przez Ania14.09
Ja chwalę się wózkiem. W dali widać moją Madzię, bo coś stało mi się, ze skanerem i nie mogę wstawić jej zdjęcia jak się urodziła, a wiadomo, że kiedyś nie było zdjęć cyfrowych.
Wracając do wózka, to jest bardzo lekki i ma wiele funkcji. Wstawiam część z gondolą, bo spacerówkę i fotelik złożyliśmy.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 8 miesiąc temu #405403 przez Ania14.09

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 8 miesiąc temu #405433 przez andra88
Witam :)

Ania14.09 nie wkleiło się to zdjęcie :blink: poślij jeszcze raz :blink:
A dostałaś wiadomość odemnie na priv?

Na 12.30 idę do położnej :) Mały od wczoraj coś słabo się rusza, tzn nie wierci się już tak jak ostatnie dni :dry: Zaczynam się martwić :(
Idę obiadek zacząć gotować a później prasowanko...
Miłego dnia kochane!
Buziaki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka