- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Ania Dobrze, że już wracasz do domku, ale takie wysokie ciśnienie to masakra
Mój mąż złożył karuzelę dzisiaj żeby sprawdzić czy w ogóle jest cała (bo odkupiliśmy używaną od znajomych) nawet ją zamontował przy łóżeczku, ale mi się strasznie nie podoba jak to wisi I mały dostęp do łóżeczka jest Ściągnął od razu i chyba się na mnie obraził Ale jak go znam to zaraz mu przejdzie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Lui co do majtek to są raczej uniwersalne ja mam siateczkole L a nawet mogłabym powiedzieć że zrobiły się XL ale cały czas na noc je używam bo w dzień chodze w takich pantalonach by troche wciągnął się brzuch:)
Joanna już nie moge sie doczekać jutra!!!!!!! wypisy dzieci są po 14
A moje aniołeczki przybrały na wadze 100 gram w ciągu jednego dnia i Kajetan waży 2200 a Ksawery 2500:)))
zazdroszcze wam tych przytulanek i .... ja od początku ciąży nie miałam ochoty a teraz tym bardziej... (((
Buziaki odezwe się nie obiecuje że jutro bo nie wiem co i jak a tym bardziej w piątek bo jestem sama z chłopakami od rana do 14 ale być moe w weekend jak tata zajmie sie synami a nie bedzie pił za ich zdrowie to napewno się zamelduje....
A tak na prawde to współczuje wam bo ja już bym nie dała rady chodzić z brzucholem a tym bardziej że już wiem jak moje aniołki wyglądają i słodko rosną...
Buziaki dla wszystkich cioć od chłopaków
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja długo szukałam staniczka do karmienia, oj nigdzie nie mieli rozmiaru na mnie, pod piersiami normalnie mam 70, obecnie coś pod 75 podchodzi.. a duża miseczka i masakra, więc gdybym chciała, nie chciała nic taniego znaleźć nie mogłam bo nawet nie było (wszystko powyżej 50 zł) za ten 79,90 plus przesyłka.. mam nadzieje, że będzie dobry (aż się boję) maż wybierał, pokazałam mu kilka
aganio87 ślicznie rosną chłopcy a może pomyśl o gorsecie poporodowym ściągającym (koleżanka po cc używała ładnie jej pomógł)
- kasienka83
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzięki za dopisanie do listy wrześniowych mamusiek Ciekawe ile z nas wykluje się w terminie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Aniu zdrówka przede wszystkim
Wyciągnęłam moich chłopaków na spacer, muszę się trochę poruszać ale z nich to leniwce niestety, obeszliśmy tylko mini ZOO i do auta potem zachciało mi się lodów z McDonalda i pojechaliśmy do miasta obok. Jeszcze pizze po drodze zaliczyliśmy
Aganio jutro już blisko
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
A mnie właśnie mój mały podniósł ciśnienie i myślałam że zawału dostanę. Wyszła od nas babcia z "wizytacji" poszłam do dużego pokoju a mały do siebie. Zachodzę dosłownie za minutę do niego a on mi okno otwiera (chyba chciał babci pomachać) a mieszkamy na 4 piętrze. Jakbym nie weszła to ... (tfu, tfu, tfu...) Od razu zamówiłam klamki z zabezpieczeniem na okna. Normalnie w takim stresie chyba nie doczekam terminu. A dziś mi mija 8 miesiąc normalnie 1 dzień w domu a tu takie historie.
Idziemy zaraz odprowadzić moją mamę i tatę na dworzec PKP bo jadą do sanatorium na 3 tyg. już im zapowiedziałam że my sie przeprowadzamy na ten czas do nich ( zawsze to 1 piętro), bo mi coraz ciężej na 4-te. A teraz mam dodatkowy pretekst.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Anulka pozdrów od na Anię Siteczko też się nie odzywa, ale może ma znowu te projekty i dużo pracy, jakby się dłuzej nie odzywała, to napiszę smska.
Aganio cudownie że chłopaki wracają do domku, buziaki od jednej z cioć
Chasiami jak ten czop wygląda? Pewnie się stresujesz biedna, ale już blizutko, pewnie teraz Twoja kolej lub Kasi7775, trzymam za Was kciuki:)
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Witam nowe Mamusie
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale mam taki natłok pracy, że wczoraj myślałam że się popłacze, tak strasznie mnie bolał kręgosłup a zwłaszcza krzyże, że nie mogłam zasnąć, na żadnym boku nie dało rady, już nie wspomnę że położyłam się o 1, bo wtedy skończyłam projekt a dziś rano kończyłam i zbierałam się, bo przyjechaliśmy do teściów, a jutro jedziemy do moich rodziców, więc tak trochę objazdowo spędzimy czas do piątku. Ale postanowiliśmy w końcu wziąć się za przemeldowanie, bo czas najwyższy, więc jutro i pojutrze czeka nas latanie po urzędach a ja jestem tak padnięta
Nie wiem która co pisała, więc odpiszę ogólnie
Co do stanika też mam mega problem, nadal nie mam kupione i trochę to mnie martwi, bo w szpitalu wymagają, ale coś nie jestem przekonana do tych szmacianych, zawsze miałam i mam usztywniane, a te są drogie. W sumie w domu to już będę chodzić w takich jak mi są wygodne, tak więc jeszcze nie wiem jakie kupie...
Telefony mamy spisane do agnesssa i MADZIA7 więc jak będzie się coś działo na pewno dam znać bo jak pisałam wcześniej teraz jestem u teściów, później u rodziców a w niedziele wyjeżdżamy na 3 dni nad jezioro, aby trochę wypocząć oby tylko nie padało... tak więc pewnie podczytywać Was będę, ale nie wiem czy uda mi się coś napisać
Buziaki dla wszystkich
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Uciekam spać bo padam po intensywnym dniu z gośćmi a w sobotę dojeżdżają kolejni, no ale w niedzielę wszyscy wyjadą a ja mam nadzieję, że zbiorę się do porodu
Miłej nocki ( bez częstych wizyt w wc )
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Ja dopiero wróciłam do domku i jestem padnięta, półtorej godziny trwała msza w kościele, bo Biskup takie długie kazanie odprawiał później nastałam sie na cmentarzu, odwieźliśmy Teścia i posiedzieliśmy trochę, tesciowa nawet nosa nie wyłoniła ze swojej nory (z reszta nie mogłabym patrzec na nią bo mi na nerwy działa) i dopiero weszłam do domku, jestem padnieta, nogi mi spuchły jak balony i kręgosłup mnie strasznie boli, ogólnie tragedia
I oczywiście wszyscy z rodzinki mojego D. pytali kiedy w końcu sie rozsypię, gdy powiedziałam że za miesiąc, to się smiali, że pęknę do tego czasu
Lui bardzo ładny ten stanik, ja nie mam żadnego i raczej nie bedę kupowac, bo nie wiem jaki rozmiar będę nosić jak bedę karmić
Miłej nocki kochane
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Lui Ja podobnie jak Jussstyś nie mam żadnego i raczej nie będe kupowac.
Ide nynac
Dobrej nocki kochane