- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Zajrzę do was wieczorem
Witam nowe koleżanki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Chasiami w IRL nie obchodzi się takich świąt więc my mamy dzisiaj normalny dzień roboczy i sklepy czynne tyle, że chyba jednak dzisiaj nie pojedziemy... mała zmiana planów prawdopodobnie ale jeszcze zobaczymy
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj się pochwaliłam, że śpię w nocy bez problemów. No i przechwaliłam, bo dzisiaj się kręciłam przewracałam i latałam do WC
U nas dla odmiany zimno było, przykrywałam się po sama brodę (okno oczywiście na szeroko)
PolaL super, że wypoczęłaś Ja się w góry wybieram od kilku lat i nie mogę dotrzeć
26joanna ja miałam teściową super, dopóki z nią nie zamieszkałam. Potem to był koszmar Mieszaliśmy na 60 mkw i ostatnie 2 lata się do niej słowem nie odezwałam. Dopiero po rozwodzie jakoś zaczęła się normalnie odzywać. W sumie tylko ona jako tako wnukami się interesuje, bo tatuś wcale. Najlepiej zaskoczyła mnie telefonem, jak dowiedziała się, że w ciąży teraz jestem. Szczęka mi opadła normalnie taka szczęśliwa i tak mi gratulowała, jakby co najmniej babcią miała być heh
Teraz nie będę miała teściowej, jedynie teścia. Ale bynajmniej już nie dam sobie na głowę wejść, no i nigdy w życiu u teściów mieszkać
Nan witam serdecznie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie dziś zimno i ciągle pada od rana
Tyle się rozpisałyście, że trudno zapamiętać co komu odpisać....
Wczoraj wyprawiłam córkę z dziadkami nad morze więc trochę spokoju będzie.
Po tym szpitalu od leżenia już tak bolą mnie biodra, że ledwo wytrzymuję.... A tu jeszcze przynajmniej 1,5 tygodnia przede mną aby dotrzymać tego końca 36 tygodnia.
A po lekach czuję się fatalnie. Nogi mi drętwieją
Witam nowe mamusie
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
U mnie dzisiaj brzydko, cały czas pada Nie mam humoru przez to Wszystko mnie wqrza
Nan Kasieńka Dopisałam Was do naszej listy wrześniowych mamusiek, link nad moim suwaczkiem
Nie mam pomysłu co tu dzisiaj zrobić Mąż sprząta, ja poprasowałam trochę a teraz mi się nic nie chce
Miłego dnia
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pogoda mnie dzisiaj dobija, leje potwornie od rana, najchętniej to bym cały dzień w łóżku przeleżała, ale nie da się bo biad trzeba ugotować, coś poprasować, a na dodatek teść... już nawet nie chce mi sie na ten temat pisać...
chociaż Adi śpi więc chwila spokoju jest
26joanna myślę, że to wiercenie to na zmianę pogody, bo co jakaś większ zmiana to młoda mało mi nie wyskoczy
miałam sie dopytać o plan porodu ale zapomniałam, bo przez te bóle moje przez weekend to się skupiłam na tym czy coś się tam nie dzieje niepokojącego i w końcu mi z głowy wyleciało... zresztą z położną to mam tyle kontaktu co przy mierzeniu ciśnienia, potem już do lekarza, a jeszcze miałam dodatkowo pobieraną krew do badania i wysiedziałam sie w kolejce, bo ta babeczka to jakaś powolna była i na pogaduchy jej się z każdym zbierało
Polal zazdroszczę dawno w górach nie byłam, a mam ochotę się wybrać... moze jak bedziemy w Polsce w kwietniu to się wybierzemy do koleżanki w okolice Wisły i tam się skusimy na jakiś dłuższy spacer w góry byłoby fajnie Adi i córa kolezanki pospacerują, młodą wrzucę do chusty i bedzie ok
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Bardzo boje się porodu, ale jeszcze baaardziej bym chciała już miec malutką przy sobie, że jakby tak szło nacisnąc taki przycisk uruchamiający poród to już dawno bym go nacisneła
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
a ja się własnie szykuję, bo dzisiaj minął miesiąc od śmierci babci mojego męża i o 16 jest msza, a nie wypada nie jechać
Nadrobilam Was czytając, ale nie będę każdej odpisywać, za dużo czasu by mi to zajęło
Ja mam jutro wizytę u lekarza, więc zobaczymy co tam się dzieje
Ahh i zapomniałabym, Nan, Kasieńka witajcie
Jeszcze sie pochwalę, że u mne pogoda dzisiaj super, słoneczko świeci i 25 stopni więc w sam raz
Zbieram się, muszę mężowi koszulę wyprasować, bo jak on się za to zabierze, to pozagniata wszystko
Milego dzionka kochane, wieczorkiem się odezwę
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
Teściowa mieszka na szczęście na drugim końcu Warszawy,ale to i tak jakoś ostatnio za blisko-choć najlepiej podnosi mi ciśnienie przez telefon... A radami zasypuje takimi wprost od Pań w sklepie- darmowy przegląd reklamowy;)
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
Gdyby nie głodek pewnie jeszcze bym podziwiała piękno natury
Ostatnio kupiłam biustonosz do karmienia, jak pisałam i dostałam odpowiedz, że nie mają go na magazynie, zwrócili pieniążki.. i doszłam do wniosku, ze jak mam wszystko dla Dzidzi to zaszalałam na maksa.. w końcu chciałabym się czuć dobrze po wszystkim..
z tymi majteczkami jednorazowymi to może ja miałam jakieś felerne
kurde, sama już nie wiem ale z drugiej strony koleżanka co wychodziła nie dawno ze szpitala miała to samo
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Lui bardzo ładny ten biustonosz, nie taki zwykły babciowy z bawełny, ile cię kosztowało to szaleństwo ?
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
baby_55 co za bóle cie męczyły? Ja idę do midwife dopiero 27 sierpnia ,ale i tak nie będę robić tego planu porodu wiec chyba się nawet pytać nie będę. Moim "planem porodu " jest wejść , urodzić i wyjść z dzieckiem
Ja odespałam w ciągu dnia 2 godziny i czuje się jak nowo narodzona , tylko dalej mały wariuje , nawet kawy rano nie piłam Moze rzeczywiście odczuwa ze mną zmianę pogody
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
kasia775 mnie też coś męczy i też przeszło mi przez myśl, że coraz bliżej porodu. Ale to się zobaczy co się z tego rozwinie
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb