- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Oczywiście też mocno trzymam kciuki za chasiami i pozdrawiam wszystkie mamusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
- Otrzymane podziękowania: 0
czajusiątko witamy!!
moniab26 no to wygląda na to, że chyba będziesz jako czwarta bo poniedziałek już naprawdę niedaleko więc myślę, że nikt nie zdąży Cię wyprzedzić.
ale nigdy nic nie wiadomo
agnesssa a Ty uważaj na to ciśnienie bo jeszcze też dziś wylądujesz na porodówce
A mnie od jakichś 3 dni strasznie piersi bolą tak jak zawsze przed okresem albo jeszcze bardziej. Też tak macie?
- wiki714
- Wylogowany
- gaworzenie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
chasiami trzymamy kciuki!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- wiki714
- Wylogowany
- gaworzenie
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
U nas w szpitalu w Tczewie przez te 6 lat, kiedy rodziłam Oliwie, poszli do przodu Lewatywę robią na życzenie pacjentki a golą też zawsze w razie nacięcia. Smarują czymś krocze dla poślizgu zeby je chronić.. parafiną albo jakis zel jest nie pamietam nazwy. W szkole rodzenia połozna mówiła , ze faktycznie lepiej goi się pęknięcie, bo pęka zawsze w najcięńszym miejscu ... ale sa krocza krótkie i długie między pochwa a odbytem i tez od tego zalezy czy tną czy nie.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja chcę na wrzesień ja chcę na wrzesień- Malutka ciagle malutka, niestety fajerwerki typu powoli odchodzący czop i minimalne skurczyki-chętnie odstąpie...
Ledwo zyję z powodu wieczornej duchoty...ech...
- kasienka83
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak łapią was przepowiadacze to na dole, na górze czy na całym brzuchu?
Bo mi dziś tak w górnej części brzuszek po parę razy na godzinę się napina. Nie boli ale nie jest to komfortowe ;/
Wczoraj lekarka powiedziała, że szyjka miękką i krótka. Bobas może być na świecie za dwie godziny ale i za 3 tygodnie. Ehhh straszne to czekanie ;/
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Czajusiątko witam nową mamusię! Fajnie że dziewczynka, bo chłopców tam ci dostatek
chasiami pewnie może już tuli swoje maleństwo zazdroszczę i czekam na wieści
Ciekawe która następna może zostaną jakieś mamusie na wrzesień hehe ja to w sierpniu nie chce, czekam chośby na 1.09
Udało mi się Was nadrobić, ale wszystkim nie jestem wstanie odpisać, mimo wszystko trochę mnie nie było
Ja jak pisałam wcześniej czwartek, piątek miałam trochę urzędowy, bo musiałam się wymeldować i zameldować, mąż też.. ale najbardziej wyprowadziła mnie Pani z równowagi w piątek, gdy składałam papiery o wymianę dowodu osobistego... jako że jestem ciąży i może nie wyglądam najlepiej.. wzięłam zdjęcia które robiłam wcześniej do dokumentów.. 2 lata temu, jak zmieniłam nazwisko.. a babka w dowodach mi mówi że mi nie przyjmie! bo musi być aktualne maks sprzed 6 miesięcy... jak mnie wkurzyła, mówię czy ja się zmieniłam? a jak bym nie wymieniała dowodu z powodu zmiany adresu, miałabym to samo zdjęcie jeszcze 8 lat i to jest ok... nic do niej nie przemawiało nie może być takie zdjęcie i już zdenerwowałam się, bo tylko kolejny problem.. na szczęście w piątek byłam umówiona z moim fryzjerem na kolorek i podcięcie, więc od razu się poczułam lepiej i dziś zdjęcie zrobiłam.. ale po co mi były te nerwy.. głupia babka... i przepisy...
Po za tym od niedzieli do dziś byliśmy z mężem na wyjeździe, powiedziałam że zero komputera i pracy, bop musiałam w końcu odpocząć, bo ostatnio to na wysokich obrotach robiłam, jeszcze w niedziele przed wyjazdem miałam klientów przez 3h... jechałam ledwo żywa... ale wyjazd jak najbardziej udany, tylko te upały akurat się zrobiły.. i dziś wróciłam ze stopami jak balony a palce jak paróweczki miałam tak więc leże z nogami w górze i mąż robi mi zimne okłady, palce już są ok, jeszcze tylko kostki może jutro już będą całkiem ok
Ok na dziś koniec pisania, bo padam, tak mnie wszystko boli
Buziaki!
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Chasiami OGROMNIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE, ALICJA WITAMY NA ŚWIECIE I MOCNO BYZIAKUJEMY
Mi ciśnie spadło troszkę , ale teraz znowu jest wysokie Nie wiem co jest grane, ale zaczynam się denerwować tym ciśnieniem i jak już teraz nie spadnie to zostaje IP bo nie chcę zaszkodzić maluszkowi
Doczytam Was i odpiszę później bo idę się położyć
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
Mi napoczatku "stawiał się" cały brzuch i to podobno jest normalne- teraz różnie, najgorsze sa takie skurcze "od dołu"
Agnessa może rzeczywiście warto podjechać na IP i skontrolować - lepiej mieć pewność, że wszystko jest ok i o siebie też trzeba zadbać.
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa