- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
W końcu się ochłodzi, bo własnie nadeszła wielka chmura leje jak nie wiem i wiatr taki, że mogłoby mnie porwać normalnie koniec świata
CHASIAMI OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I ALICJI, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA PIERWSZEJ WRZESNIOWEJ KSIĘŻNICZKI!!!
Też bym chciała tak szybciutko urodzić i jaka duża i silna dziewczynka
Agnesssa jak się czujesz? odezwij się
Aganio ja bede musiała się dłużej namęczyć, żeby zrzucić kilogramy, bo mam 29(!) na plusie ale dobrze, że Ty już wracasz do formy i najważniejsze, że chłopaki są już w domku
czajusiątko witaj
makrelcia to może teraz Twoja kolej? ja też bym chciała już urodzić, bo czasami mam dość...
A ja miałam znowu koszmarną noc, co chwilę pobudka, nie dlatego, że chciało mi sie siusiu, ale dlatego, że duchota straszna... Ale teraz może się ochłodzi, poza tym strasznie bolał mnie brzuszek, ale to nie taki ból jak na okres, tylko taki, jaki odczuwam zawsze przy zatruciu pokarmowym, w dodatku jak wstałam, to tak mnie ciągnął w dół, że myslałam, że zaraz mi odpadnie nie wiem co to oznaczało, ale dalej mnie tak boli, ale już mniej i w dodatku plecki bolą, zaraz wezmę męża w obroty niech mnie masuje, a co!!
Miłego dzionka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
Mój Adaś też coś spokojny dziś
Jussstyś poślij troszkę chłodnego powietrza bo u nas dziś znów duchota A co do bólu brzuszka to ja miałam parę razy tak jak Ty, taki dziwny ból heh i też mnie tak ciągnęło- ale zaraz się położyłam i mnie to przeszło
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
agnesssa dobrze, że spadlo Ci to cisnienie, jakby coś się działo to jedź na IP, bo z ciśnieniem nie ma żartów i melduj od razu
To która nastepna??
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Andra Obiecuję
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
agnesssa to trzymamy za słowo
Ja też bym chciała już urodzić, zobaczyć wkońcu Naszego Adaśka- wczoraj aż się popłakałam mężowi że Wy macie już objawy zbliżającego się powoli porodu - albo czop odchodzi albo macie rozwarcie a ja NIC! Wiem że każdy dzień Adasia w brzuszku jest bardzo ważny dla Niego- ale ja bym już tak chciała żeby wkońcu się u mnie powoli coś ruszyło...
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
Wiem że doczekam się wkońcu tego pięknego dnia ahhh
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Agnessa super, że się uspokoiło
Siteczko koniecznie odpocznij i nie daj się takim babskom no i pochwal się nową fryzurką
współczuję upałów, przesyłam troche chłodku ode mnie, bo co prawda mamy sloneczko i ciepło ale upalnie nie jest, więc i nie mam problemów z puchnięciem itp
Andra spokojnie doczekamy się na swoją godzinę zero poza tym, moze być nagle bez objawów, niespodziewanie więc się nie stresuj przyjdzie i na nas czas
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dalej nie śpię w nocy Później padam chociaż na 15 minut w ciągu dnia i jestem jak nowo narodzona Mnie bol boli tylko w dole , podbrzusze i krocze .
A Kasienka się nie odzywa? Ona tez ma termin na początek
aganio87 zazdroszczę ze tyle Ci tylko zostało My tu większość "wielorybki" a Ty już laseczka
agnesssa to wypoczywaj dużo i w razie czego jedz i skontroluj to ciśnienie u lekarza
andra88 ja przed pierwszym porodem nie miałam żadnych objawów ze to już. Po prostu w tym samym dniu najpierw opadł brzuch , później czop razem z wodami i chwila moment Lusia była z nami
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
chasiami OGROMNIASTE GRATULACJE! WSZYSTKIEGO NAJ DLA CIEBIE I MAŁEJ
MADZIA7 tak wybieram się dziś do szkoły, ale szczerze nie mam kompletnie siły nie wiem jak to jest z tymi obecnościami... po za tym dostaniemy jakiś papier po skończeniu kursu? nie wiem, ja myślałam że te kursy są dobrowolne, hmm
Co do kobiety z urzędu coś mi się dzieję jak sobie o niej pomyśle... głupia baba... tak samo powiedziała na początku że będą potrzebne dwa odpisy aktu małżeństwa bo zarówno ja jak i mąż wyrabiamy dowody... no mówie chyba Pani żartuje... ja myślałam że to jest do wglądu, a nie żeby mi brała wszystkie odpisy, które dostaliśmy... mąż też później doszedł powiedział co o tym myśli i nagle można było zabrać tylko jeden odpis, mężowi zrobiła ksero i było ok! a wcześniej upierała się że muszą być dwa grrrrrrrrr ja babie mówiłam że jestem w ciąży, że widzi Pani jak ja wyglądam, i mam teraz zdjęcie robić... po za tym wiele się nie zmieniłam przez te dwa lata, ech nic nie pomogło
Jutro mąż ma mi zdjęcia odebrać i zawiezie do urzędu, ja nawet nie chce patrzeć na tą kobietę...
co do nocy, o dziwo przesypiam ostatnio praktycznie całe, raz wstaje do toalety.. dziś spałam nawet do 10 chociaż w nocy obudził mnie mocny ból jak na okres... ale przeczekałam leżąc i przeszło..
opuchlizna z kostek zeszła i z tego bardzo się cieszę
tylko że u nas kolejny dzień spore upały, więc pewnie jak wyjdę i trochę pochodzę to znowu będę mieć balony na wieczór :|
agnesssa dobrze że u Ciebie polepszyło się z tym ciśnieniem, ale uważaj na siebie! mnie też czasami to trzeba siłą abym poszła do lekarza, bo może nic się nie dzieje a ja tylko panikuję
ok Kochane, koniec tego dobrego, wracam do pracy... jak dobrze pójdzie jeszcze do soboty będzie intensywnie i zakończę wszystko i będę mogła myśleć tylko o synku, no i w końcu spakować torbę do szpitala
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
A właśnie mnie prócz sporadycznych bólów jak na okres, jak dziś w nocy, ale to bardzo rzadko, to prędzej mam takie jakby kłucie w pochwie :| no i od ponad tygodnia tak strasznie bolą obie pachwiny... a zwłaszcza po całym dniu... ale to chyba nic nie znaczy po za tym ja mimo że już bym chciała, to czekam na wrzesień, tak więc co najmniej 2 tygodnie, żeby nic się nie działo za bardzo hehe maluszek też musi nabrać trochę ciałka 30.07 ważył 1800g, ciekawe ile może teraz, bo na pewno 2000 już przekroczył no ale wizytę mam dopiero 27.08
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa co się w nocy obudziłam to myślałam o Tobie, jak tam to Twoje ciśnienie. Dziękuję za dopisanie do listy. A z tą naszą wpadką to było tak, że od 2 lat mieliśmy zaplanowany ślub i wesele na 04.08.2012, ale jak dowiedzieliśmy się o ciąży to postanowiliśmy przyspieszyć uroczystość, bo stwierdziliśmy, że całonocne własne wesele mogłoby być dla mnie i dla dzidziusia zbyt męczące w ósmym miesiącu ciąży Na szczęście wszystko co mieliśmy zarezerwowane czyli sala, zespół i kamerzysta mieli wolny termin w maju i od 5 maja jesteśmy już małżeństwem. A jak się teraz okazuje to bardzo dobrze się stało, że przełożyliśmy wesele bo właścicielowi sali na początku sierpnia zmarła żona i akurat 4 był jej pogrzeb
A w ogóle dziewczyny muszę się Wam przyznać, że ja podczytuję Was regularnie już od jakichś 4 miesięcy ale nigdy do tej pory nie zmotywowałam się, żeby też się odezwać. A swoją drogą to ciekawe ile jest jeszcze takich anonimowych mamuś, które tylko podczytują to forum
Chasiami ogromne gratulacje pewnie nie było łatwo urodzić taką kluseczkę, ale dobrze, że szybko poszło
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
ale jak by co to śmigiem do szpitala bo z tym nie ma żartów. A tak spokojnie i dużo wypoczywaj i uważaj na siebie Kochana
U mnie właśnie zerwał się wiatr!! Aż super się zrobiło:) Tak przyjemnie, nawet chyba cos grzmi więc sie powietrze troszkę oczyści...
andra88nie martw się doczekasz się jeszcze tylko troszkę
a czasem nie ma żadnych objawów. Mi po prostu nagle odeszły wody o 19, sama nie wiedziałam co się dzieje a rano mała była już u mojego boku .
aganio87normalnie zazdroszczę tak szybkiego powrotu do formy i ogromne buziaki dla Twoich łobuziaków
siteczko ja też mam takie sporadyczne bóle jak na okres a częściej takie kłucie w pochwie jakby mi coś naciskało na szyjkę od środka. I mamy podobny termin też bym chciała wytrzymać do września.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiecie, kilka dni temu, mój mąż tak rozmyślając powiedział, że jeśli maluszek urodziłby się na początku września to nie miałby za dobrze, bo we wrześniu szkoła zaczyna się i wtedy nie ma się takiej radości z urodzin, lepiej jakby urodził się w sierpniu . A ja nawet w takich kategoriach nigdy nie pomyślałam, no bo dla mnie szkołą aż tak przykrą się nigdy nie wydawała, wiadomo, że po wakacjach nie chciało się iść, no ale aż tak strasznie nie było .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb