- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- wiki714
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiki714
- Wylogowany
- gaworzenie
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
nie mają prawa zrobić ci lewatywy jeśli nie wyrazisz na to zgody, z goleniem jest podobnie, w końcu są pewne zasady które obowiązują juz od ponad roku i muszą tego przestrzegać łaski nie robią
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
Jak rodziłam 6 lat temu to na bloku poprosiła mnie położna o maszynkę i tyle bo w tym szpitalu cieli każdą jak leciało wiec każdą golili. I do tej pory sie nic nie zmieniło
baby_55 jednak nie wszędzie przestrzegają bo jak pytałam to mi położna powiedziała, że lepiej być naciętą niż pęknąć. Więc nie wszędzie podejście do tych spraw się zmieniło
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do zmiany relacji między mną i mężem...hmmm, no powiedzmy że nie buduję w swojej głowie wielkich oczekiwań. Po pierwsze mąż mój pracuje fizycznie i często bardzo długo, a ja opiekując się maluszkiem, szczególnie na początku pewnie będę padnięta. Później to wszystko może się zmienić, ale zobaczymy jak to będzie.
Agnesssa dołączam do twojego klubu "niewyspanych". Też obudziłam się o 2 i już do rana nie mogłam zasnąć i to już kolejną noc tak mam że budzę się o 2 lub 4 i koniec .
A Twój mąż to taki już zazdrośnik się robi , już stawia swoje warunki hi hi hi.
Kasia ja też od dwóch dni mam nogi i ręce non stop spuchnięte, wcześniej to opuchlizna mijała po nocy, a teraz już nie moja więc chodzę w domu na bosaka, bo kapcie są za ciasne
Wiki ja gole się TAM przed każdą wizytą u gina. On mi nic nie mówił, abym tego nie robiła, a ja bym nie ogolona nie poszłabym, bo głupio bym się czuła. Ale teraz od kilku miesięcy, gdy już mam brzuszek spory i przez niego nie widzę, mąż mi goli .
Lui ja biorę ciuszki dla dziecka tylko na wyjście. Zgadzam się z Tobą w 100%, że samopoczucie matki udziela się wszystkim . Sama wizyta czy to u fryzjera czy u kosmetyczki daje nam kobietom ogrom przyjemności, że ktoś się nami zajął, ja to po prostu uwielbiam .
Makrelcia czekamy na relacje
Aniu bardzo dziękuję za artykuł
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
co do nacinania, to czasem lepiej naciąć, niz pęknąć ale to wyjątkowe przypadki w pozostałych trzeba po prostu wiedzieć co i jak i owszem lekkie pękniecia się pewnie pojawią ale niewielkie i one szybciej się goją niż nacięcie, a nacinanie dla zasady to wymysły starych wrednych bab, które były nacicnane i teraz wszystkim tak robią bo im się nie chce dokształcić
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
dziewczyny pozostaje wydrukować to sobie i walczyć o szacunek dla siebie trzymam kciuki żeby się wszystkim udało wywalczyc godne traktowanie
EDIT: dodatkowo na stronie 18 jest informacja o niedokarmianiu noworodka karmionego piersią i nie dopajaniu glukozą itp bez wyraźnych wskazań medycznych
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Chasiami Zaciskamy z całych sił Za Ciebie, za Alicje i bezbolesny poród
Ja sobie spakowałam maszynkę jednorazową i w razie czego się ogolę jak mi będą kazali Ale generalnie robię to na czuja, bo z lusterkiem i tak nic nie widzę A mąż chciał mi pomóc ale ja się boję, że mnie poharata
No ja włosy już farbnęłam i też chcę iść do fryzjera w tym tygodniu podciąć włosy bo nie pamiętam kiedy byłam, a jak się ały urodzi to nie wiem czy będę chciała z domu wychodzić
Anulka no stawia warunki ten mój maż Ale powiem Ci, że to nawet miłe bo wiem że jest zakręcony na moim punkcie mimo tego jak ja wyglądam
Ciuszki dla małego też muszę zabrać, bo szpital nic nie daje, mam dwie torby spakowane, jedna dla mnie a druga dla małego. Nawet kosmetyki i ręcznik muszę zabrać dla Maksa
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chasiami, Kochana trzymamy mocno mocno kciuki za Ciebie i Alicję !!!!!
Agnesssa to baaaardzzo miłe, gdy dla męża jesteś nadal atrakcyjna mimo zaawansowanej ciąży . Ja dzięki Bogu, mam też takiego męża, ale jest jeden minus, ze względu na powracającą drożdżyce ( zawsze powracała po przytulankach z mężem, a smarowanie męża Clotrimazolum nic nie dawało) w końcu kilka dni temu musiała powiedzieć DOŚĆ do końca połogu. I wczoraj, tak mnie , pierwszy raz wkurzył, że nawrzeszczałam na niego, że nie rozumie, że ja cierpię przez jego te "zachcianki". No i zrozumiał w końcu, ale trochę mi go żal z drugiej strony , ale wytrzyma, MUSI .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Dziękuję Dziewczyny za życzenia!!! Właśnie czynię niezdarne przygotowania kulinarne, ale idzie mi to dzisiaj strasznie kiepsko, bo mam pewne dolegliwości, o których tutaj:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Ja już też chcę do fryzjera !! Ale 1,5 tyg bym musiała czekać bo kolejki a nie wiem czy wytrzymam jeszcze w dwupaku. Dlatego zostawiam sobie to na później w ramach relaksu Po porodzie zrobię się na pięknie
chasiami trzymamy kciuki !!
kasia775 znalazłaś jakiś sposób na opuchliznę ? Na mnie nic nie działa a na stopach mam już za mało skóry i mam wrażenie, że zaraz zacznie pekać tak popuchłam. Zapytam o to dzisiaj gina.
Śliczne kąciki macie dla maluchów. Ja się nie mogę doprosić o wywiercenie kilku dziur nalampke i moskitierę. Reszta już gotowa Właśnie wyszorowałam ścianę przy łózeczku bo mój pies wczoraj po deszcze wrócił cały mokry i spał jak zwykle przytulony do ściany i całą wybrudził
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
Chasiami trzymamy mocno kciuki za szybkie i pomyślne rozwiazanie!!!!!! Oby jak najmniej bólu
Teraz tylko patrzeć jak następne będą pisały o tym, że jadą na IP:)
Ciekawe ile z nas dotrwa do terminu albo która przenosi?
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
Nie dociera to do mnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przyjechał Mąż uciekam do Niego, potem wrócę