- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Od kilku dni Maks zaczął płakać podczas kąpieli i to tak dziwnie ze się najpierw cieszy a potem nagle okropny płacz ze aż mi serce pęka :/ Zastanawiam się czy może go boleć gulaj po szczepieniu na raczce

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

ja na szczęście nie muszę myśleć o powrocie do pracy, bo pracuję w domu i po porodzie miałam tylko 3 dni wolnego

Wieczorem po kąpieli kładę go do łóżeczka i sam mi ładnie zasypia, zresztą zauważyłam, ze jak jest śpiący to woli leżeć, niż być noszony.
Agnessa nie mam pojęcia, czy to może go boleć jeszcze?
patys Oli też się wtula we mnie jak jest śpiący
Madeleine ja też nie lubię monotonni z włosami

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

W piątek miałam wizytę fryzjera

A następna sprawa która mnie cieszy

Piszecie tu o problemach z katarkami... my mieliśmy na samym początku, ale przemywanie i zakrapianie solą fizjologiczną, oraz masaż kanalików pomogło, po 2-3 dniach katarka nie było

Zapomniałam powiedzieć, że w zeszłym tygodniu mieliśmy wizytę u ortopedy w związku z bioderkami i stopami... na szczęście wszystko jest w porządku, zdrowy chłopak

A co myślicie o zestawieniu maluszków te zdjęcia co już mam a obok zdjęcia w dniu skończenia 2 miesięcy?

A i strasznie ciekawa jestem Waszych kartek, kalendarzy itp. z chęcią zobaczę

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
kasia7775 a co to za praca w domu - jeśli możesz zdradzić? Ja do końca lutego siedzę w domku ale zastanawiam się czy jest sens wracać do starej pracy - porobiły się w niej jakies dziwe konszachty, układziki, mi to nie odpowiada więc muszę chyba zacząc się rozglądać za czymś innym.
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
Monia w skrócie: sprzedaję ogrodzenia przez internet, a jak ktoś chce z montażem to mój przyszły je montuje. Teraz jest już spokojny okres, sezon się kończy. Styczeń i luty praktycznie zero ruchu w interesie, a od marca szał się zaczyna

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Spokojnej nocki!
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier

Szukam sukienki do ślubu, co myślicie o tej?
allegro.pl/46-48-beze-czekol-8773-zaklad...per-i2819498587.html
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
My już po chrzniach:) Na szczęście wszystko się udało. Natalka wyglądała jak mała Śniezynka w płąszczyku z futerkiem i była spokojna w Kościele. W domu bardzo pomogła mi mama i teściowa. Właśnie pojechali od nas ostatni goście. I się strasznie cieszę, ze to już za nami i że wszystko się udało.
Jedynie co to niektórzy krzywo się patrzyli, że Mała stale śpi na mnie, a nie w łóżeczku... Wczoraj odkłądałam ją 6 razy po uspaniu do łóżeczka i stale się budziła. W sumie nie spała od 7 rano do 17, aż w końcu usnęła i udało się ją przenieść do łóżeczka. Siteczko napisz mi koniecznie jak nauczyłaś Tymonka spania, brawa dla Was! W sumie mnie by to tak nie przeszkadzało, że ona śpi na mnie, nawet jeśli to się komuś nie podoba, tylko boję się o jej kręgosłup, bo na mnie jest troch powyginana. Choć w ciągu dnia leży często w łóżeczku i na macie, tyle że wtedy sie bawi sama bądź ze mną. Wiecie co, jestem skandalicznie zakochana w mojej córci, zwłąszcza uwielbiam jak wstaje rano, przeciąga się, uśmiecha do mnie i sobie gadamy, bo jak do niej mówię, to ona rusza tymi swoimi słodkimi usteczkami, jakby próbowała powtórzyć i sobie gaworzy;)
Kasia bardzo elegancka sukienka, tylko ja bm wolała mnie zakładek, bo ona zdaje się poszerzają, miałam takie zakładki w sukni ślubnej, ale tylko na górze, bo tam mogą mnie powiększyć

Ja mam urlop macierzyński + zwykły do 22 kwietnia, ale chciałabym wrócić do pracy dopiero we wrześniu, ale jeszcze zobaczymy.
miłęgo dzionka, idę ogarnąć mieszkanie po gościach dopóki moje Słoneczko śpi:)
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

mąż dzisiaj tylko do 10 pracuje więc już niedługo wraca i beziemy razem się opiekować naszym maleństwem...
Madzia ty robiłaś chrzciny w domku? ja bym chyba się wykończyła:), poza tym u mnie nie ma warunków bo nie mamy nawet dużego stołu tylko małą ławę:)dobrze że wszystko się udało, a co do odkładania małej to ja jak bym w tej histerii i po uspokojeniu odkładała matiego z 10 razy to by chyba nie usnął:)kończy się bujaniem na rękach...a wczoraj już było dużo lepiej....
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Sukienka bardzo ładna, taka strojna

Siteczko Ja też sobie myślałam o takim zestawieniu ostatnio ale nie śmiałam Cię prosić, no uważam że to fajny pomysł

Madzia Fajnie, że chrzciny się udały, koniecznie proszę o zdjęcia Królewny

Jussstyś Mam nadzieję, że uda się z tym karmieniem, mi Maks też czasami wieczorek się tak wqrza ale jak go ponoszę chwilkę i znowu przystawiam to już ładnie je

W niedzielę, mój synuś pierwszy raz śmiał się w głos

Pokaże Wam moje pierwsze pomysły na kalendarz
- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

baby to kiedy umawiamy się na "namówiny"

MADZIA7 wbrew krążącym opinią dziecko łatwo i szybko przyzwyczaja się do różnych rzeczy. Jak często jest noszone na rękach to później nie chce być na płasko kładzione , jak jest kołysane do snu to trudniej zaśnie sam z siebie w łóżeczku , śpi z rodzicami to będzie się budził u siebie w łóżeczku. Wiem że większość się ze mną nie zgodzi i wiem jak cudownie śpi się z dzieckiem i kołysze do snu , ale ja po doświadczeniu z Luśka postawiałam sobie pewną linie z Jasiem. Wszystko można dziecko oduczyć ale ja jestem za słaba i jak słyszę płacz moich dzieci to ulegam , dlatego Jasia staram się kłaść w łóżeczku , oczywiście nad ranem biorę go do łóżka ale on już wie gdzie ma swoje miejsce.....