BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490121 przez aganio87
Aniu 100 lat dla Filipka z okazji 3 miesiaca :)

To faktycznie ładnie waży Filipek :) :) :)

moi chłopacy napewno już przekroczyli 6 kg Kajtek a Ksawery może i nawet ok 6.5- 7kg

a co do echsa to też sie zastanawiałam bo po urodzeniu jak było robione to było ok ale pediatra móiwł ż niby dla pewności każdy powinien po 6 miesiącach zrobić bo czasami po paru miesiącach może ciś wyjjś niepoządanego... wole zrobić i być spokojniejsza... aa i już do okulisty też po mału można rejstrować bo ponoć przed skończeniem pierwszego roku trzeba z maluszkiem do okulisty zjawić sie też.. Nie wiem ile w tym prawdy ale wole dmuchać na zimne..

Joanna może masz racje z tym mleczkiem bo u mnie nie było w sklepie niebieskich może dlatgo sie tak uparłam... :P :P co do kataru u męża to już śmierć prawie :P a ja z 39 st gorączki przy chłopakach musiałam robić bo sama byłam...

MY też bedziemy robić chrzciny już w nowym domku 2 tyg przed świętami wielkanocnymi liczyłam że ok 20 osób... a to tylko chrześni rodzice i dziadki....

[*] 6.11.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #490192 przez majka_166
dziewczyny czemu tak szybko zaczelyscie podawac te kaszki waszym maluchom?? z tego co wiem to dopiero zalecaja po ukonczeniu 4 mieciaca czy tam 5 to prawda??ktora z was czeka do czego czasu a ile mam podaje wczesniej?? 26justyss moze Twojego meza naprawde meczy tak mocno ten katar:):P
a teraz z zycia plotek:
rok temu bylam na slubie i wlasnie dowiedzialam sie ze ten chlopak uciekl z jakas inna zona , ktora miala 2 dzieci!!i zostawil swoja 22 letnia zonke dla 30 letniej, starszej od niego. i teraz ich wszyscy szukaja bo uciekli sobie golabeczki!!!niech on by sie dostal w moje raczki !!

12 lata 4 miesiąc temu #490195 przez majka_166
tylko czekac az bedziemy pisaly:
niedawno urodzilysmy a nasze dzieci maja juz rok , ten zaczal chodzic, a ten spiewac a tamten czy tamta to juz ma chlopka , dziewczyne i sie caluja heheh :) a my bedziemy siedzialy takie stare ruzie przed kompem !!;pp:)

12 lata 4 miesiąc temu #490350 przez Sandra85
My juz po wizycie,dr go osluchala,ale na szczescie na razie jest tylko katarek :) Ani gardelko,ani uszka go tez nie bola,takze jestem troszke spokojniejsza :) Ale kazala nie zblizac sie zadnym dzieciom do niego tak na wszelki wypadek.A i jeszcze nie wiadomo,bo moze dopiero sie jakas infekcja rozwijac,musimy obserwowac i w razie czego na pogotowie.Dostalismy tez skierowanie do dermatologa,wizyte mamy na 4 lutego z tym naczyniakiem,tzn. z dwoma,bo ma tez na pleckach,ale mniejszego niz na piersi.
Ania14.09 sto latek dla Filipka :kiss: :kiss: :kiss: Twoj synus dzis,a moj jutro konczy 3 miesiace :) Ale moj juz kolo 7kilo wazy,albo troszke ponad,to tez podwoil wage ur.,dzis go nie wazylismy niestety,ale wylecialo mi z glowy.A to Filipek spryciaz,ze juz chce pelzac,moj jeszcze nie,ale nozki tez podnosi jak lezy na brzuszku :silly: Aganio duzi juz Twoi chlopcy :) Justys no faceci juz tak maja,byle kichniecie i boja sie,ze umra :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #490355 przez MADZIA7
Majka witaminki wysłane priorytetem, powinny jutro być u Ciebie:)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490387 przez Ania14.09
Dziękuję dziewczyny za życzenia. :kiss:
Wiem, że jest mały mój chłopak,ale taki się urodził. Zresztą tacy "małysze" też są potrzebni :laugh: :P
Czajusiątko sto lat dla ciebie i małej , bo jest równo miesiąc młodsza od Filipa.

A to nasze zdjęcie z dziś.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #490391 przez Ania14.09
Nie wiem jak zrobić by zdjęcie widzieli tylko zarejestrowani?

12 lata 4 miesiąc temu #490411 przez makrelcia
Ania14.09 musisz kliknąć na te ludziki (jest podpisane :Ukryty tekst) :)

12 lata 4 miesiąc temu #490415 przez chasiami
Ja tylko na chwile, bo sporzątam przed swietami :)

Malutka była szczepiona o 13 i płakała strasznie a jak się uspokoiła to śpi do teraz. Musiało ją to bardzo bolec :( Płakac mi sie chciało razem z nią.

Odpiszę wam dziewczynki jak bede miała troszke więcej czasu.
Jak narazie całuję wszystkie mamuski! :) i dzieciaczki też :)

12 lata 4 miesiąc temu #490423 przez Ania14.09
Makrelcia-nie chcę zawracać głowę pierdołami,ale ja klikam, a zdjęcie i tak mam widoczne dla wszystkich. Może mam kliknąć przed wstawieniem zdjęcia?, bo chyba kliknęłam po :angry:

12 lata 4 miesiąc temu #490429 przez moniab26
Ania no właśnie musisz kliknąć na te ludziki u góry, jak pojawią się te nawiasy to między mimi musisz wkleić fotkę.A twój synuś wcale nie jest mały - jest taki jaki powinien być - urodził się mniejszy to normalne, że jest mniejszy od dzieciaczka, który urodził się duży - nadgoni wszystko i zrówna się z innymi dziećmi.Słodko wyglądacie razem :)
majka_166 tak to już jest, że do obcej baby Pan Bóg łyżkę miodu więcej dodał niż do swojej i głupieją faceci...mój pierwszy też chodził jak bezpański piesek - nawet teraz tyle czasu po rozwodzie coraz dowiaduję się o jego podbojach w średnim wieku
:)

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 4 miesiąc temu #490570 przez Jussstyś
Ania14.09 sliczne zdjecie :-) a co do karmienia to pomoglo :-)niunia wyssie rzadkie z jednej piersi i síe denerwuje, to daje
druga possie i albo odpycha raczka albo buzia w druga strone i síe cieszy :-) dzieki za rade kochana :kiss: a co do maluszkow to
moja tez wcale nie nalezy do duzych dzieci :-) urodzila sie z waga 3400 teraz ma 2,5miesiaca i wazy 5700 :P

12 lata 4 miesiąc temu #490652 przez makrelcia
Jussstyś Mój też miał być mały ;) Urodziła się 3070g a teraz ma 3 m-c i 6200 :D

12 lata 4 miesiąc temu #490666 przez majka_166
:)a moja niunia za to wazy 4800 ale jest bardzo duza bo urodzila ze 58 cm;)
madzia7 dziekuje za witaminki ale zwroce ci chociaz czesc bo na pewno zaplacilas troche za wysylke a mi brakuje doslowni 10 witaminek i szkoda kupowac 45 sztuk bo tyle tej mojej bylo w pudelku ..
oj nie wiem co ci faceci maja w tych glowach !!!
ania14.09 jestes podobna do mojej nauczycielki od biologii ;p a dostalam przez nia pierwsza 3 w liceum hehe :) ale na konie skonczylam z 6 !!:)) swietne zdjecie , jestescie bardzo fofogeniczni.
monia 26 nigdy sie nie wi na kogo czlowiek trafi niestety , ale i mu sie skonczy hulaj dusza jeszcze :) a kiecunie juz wybralas na slub??
cisza dzis gdzie baby i pati ??

12 lata 4 miesiąc temu #490691 przez patys
pati miała dziś ciężki dzień:)mati ciągle krzyczał i wrzeszczał przed zasypianiem na szczescie o 18 zasnał po cichutku i teraz też już śpi:)więc już znowu jest kochanym synkiem:)nie wiem tylko czemu teraz wieczorem nie chciał prawie nic jeść z piersi co trochę ją wypluwał...a jadł 3 godziny wcześniej...miłego wieczorku mamusie i przespanych nocek!!!!:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka