- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..

madziu dziekuje ci za witaminki jestes nie oceniona ale chociaz na jalas duza czekolade bym ci przelala $

baby sie odezwala do nas

patys wczoraj mi rozwniez chodzilo i ciebie ,ciesze sie ze z usypianiem lepiej .
macie racje jak czlowiek sie nie zna , nie widzidz to lawiej jest sie porozumiewac . Mi sie ciagle sni ze jade rodzic i sie boje tego. Wogole najbardziej to sie boje w zyciu kilku rzeczy : a)porodu ale to juz przezylam, b) wojny (mam nadzieje ze nie doczekam jednak) ;p c) i to juz tak calkiem powaznie ze kiedys uslysze o jakiejs niuleczalnej chorobie swojej lub bliskich

a co do humorow to ja calae zycie bylam humorzasta, jak bylam mlodsza to bilam siostre starsza pomagalo ;p
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)

a Tobie raczej chodzi o shar-peja

jak chodzi o mnie mi zostało +2/3 kg na plusie.. (62/63kg) ale przez pół roku gdy starałam się o Lilę brałam ciągle folik który u mnie powodował większy apetyt i nim zaszłam w ciąże przytyłam 5 kg więc łącznie mam 7/8 kg na plusie a jetsem nie wysoka

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
my już po szczepieniu - w taki dzień jak dzisiaj nie powinni dzieciom takich przykrości robić jak ukłucia, chociaż nakleiłam plaster Emla i Oskar nawet nie poczuł, nawet się uśmiechał do pielęgniarki bo cały czas do niego mówiła. Waży 6830 i ma 67 cm. Mamy ćwiczyć tak jak na filmie, który ktoś wrzucał tu na formum - rączki i nóżka razem i przewracać się na boczki bo pani doktor stwierdziła, że jest za sztywny w kręgosłupie. Więc po powrocie do domu trochę powyginaliśmy się i nawet się to małemu podobało a teraz leży i bawi się rączkami - odkrył, że da sie zaczepić palec za palec a jak sie przy tym cieszy ... aż miło popatrzeć jak jest taki radosny.
U nas ze spaniem nie ma problemów - jedna, dwie pobudki w ciągu nocy. Wczoraj nad ranem - o 4 mój S szykował sie do pracy i świeciła się lampka nocna a Oskarek się obudził i przez godzinę rozmawiał z pluszowym słoniem, ubawiłam się po pachy z jakim zaangażowaniem mu opowiadał o czymś.
majka_166 ja też kupuję przez internet o po prostu mam większy wybór a u siebie obejdę wszystkie sklepy i nic nie kupię, ostatnio chciałam kupić oskarkowi " męski " sweterek i d...a nie ma w żadnym sklepie ani na bazarku w jego rozmiarze, wszystkie od 80 w górę - podpalić i zrównać z ziemią - na allegro kupiłam bez problemu, tak samo jest i z ciuchami dla mnie.
A co do wagi... ja się nie wypowiadam bo nigdy nie robiło mi różnicy czy mam 5 na + czy na - .
No ale sie rozpisałam... teraz uciekam robić gołąbki na obiadek bo już za mna chodzą od kilku dni.
- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

Lui wiem, że serce boli, bo ja czasami też tak mam z moim,ale zostawienie malucha na 5 minut, nie zaszkodzi mu, jak nic nie pomaga. Nasze dzieci też mogą mieć czasami humorki, jak każdy

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

170cm tragedia! Gdybym zrzuciła jeszcze z 10 to byłoby akurat, przed ciążą ważyłam 55kg...
Acha!! Zapomnialam síe pochwalić!!

nam síe na drugi dzien świąt 26grudnia super!

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

Ja mam rozstępy na pupci

Kochane wiecie co? My z mężem idziemy na bal sylwestrowy

Alę zostawiam moim rodzicom, czyli piętro niżej

A i laktator muszę wziąśc ze sobą

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nie pamiętam wszystkich, ale wiem że pomiędzy nimi były chyba Andra, karolak, anette
Za 3 miesiące zblizają sie moje 24 urodzinki wszystko ok tylko przeraża mnie to, że znowu cała rodzina się zjedzie a ja mam połączony pokój ze sypialnią i moja kruszynka nie bedzie miała gdzie spac

Jak ja tego nie lubie

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
dziś o niebo lepiej z zasypianiem Matiego, nie powiem żeby płaczu nie było ale obyło sie bez bujania na rączkach w przeraźliwym krzyku:)teraz zasypia sam w łóżeczku, na początku musiałam go chyba ze 3 razy uspokajać i odkładać do łóżeczka aż w końcu się super wyciszył i teraz zasypia powoli:)
jak wam teraz cos napisze to pewnie pomyslicie że jestem walnięta:)dzis miałam troche czasu i postanowiłam zrobić mężowi i w sumie sobie też prezent na święta albo na 6 stycznia (wtedy dowiedzieliśmy się o tym że jestem w ciąży) a prezent polega na tym, że pokopiowałam prawie wszystkie swoje wpisy od poczatku jak się zalogowałam na położnej i wyszedł taki jakby pamiętnik

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

powiem, zeby to byl pechowy dzien dla mnie

mężem staraliśmy się 14miesięcy, bałam sie, ze cos z nami nie tak, a tu juz nasza kruszynka jest z nami

- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Justyś ja ważę prawie tyle samo co Ty a jestem niższa od Ciebie i to sporo , bo ja z tych "innych" góralek , niska i niecycata

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Patys no fajne wspomnienia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A propo łezki. To strasznie "miękka" się stałam po porodzie, często się rozklejam.
Ostatnio płakałam bo Alusi przypadkowo przy kąpieli do oczka mydełka naleciało i nie szło ją uspokoic.
Nawet zwykły film leci i becze jak głupia (a zawsze byłam uważana przez innych za twardą babkę)
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)

marudzi bo chce spać ale nie może zasnąć ... i mam nadzieje ze zaraz zaśnie bo ja z rana wstaję o 5 do pracy a z Lilą zostaje Teściowa na 5 godzin (potem Maz), mam nadzieję że da radę bo to jej drugi raz i oby Młoda nie była tak marudna jak mi dała popalić

chasiami z tym rozklejaniem mam to samo

majka śliczne zmarszczuchy

uciekam lulać Córcię , miłej nocki