- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Nie pojechałam do szkoły, zupełnie nie miałam ochoty. Raz nie zawsze
Za to byłam na basenie i stwierdziłam, że mam zerową kondycję. Muszę się na jakiś fitness zapisać, u nas na basenie jest 2 razy w tygodniu z trenerem.
A do południa byłam na giełdzie dla mam i kupiłam klika fajnych bluz (używanych), szczeniaczka uczniaczka za 20 zł (szkoda, ze po angielsku tylko)i krzesełko do karmienia Coneco Zodiac za 120 zł (nowe ok 380 zł kosztuje). Tak więc dzień udany
madeleine Wiktorek super wygląda
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
po południu posprzatałm trochę szafek w kuchni na święta a teraz piję sobie inkę i się relaksuje bo Mati już śpi- mąż uśpił go w foteliku oczywiście przez bujanie:)
a z gorszych wieści to Mati ma małą wysypkę i najgorsze że przez to że zjadłam wczoraj bułkę z makiem to nie wiem czy przez nią czy przez ser biały:)ale raczej przez ser bo zjadłam go 3 dni temu i już powoli coś tam się pojawiało...
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
My od 3 dni mamy problemy z wieczornym usypianiem. Mała płacze tak jakby ją coś bolało i śpi tylko na rękach a jak się ją odłoży do łóżeczka to płacze. Teraz uśpiłam ją na rękach, odłożyłam do łóżeczka i położyłam przy niej swoją koszulkę i póki co śpi. My dzisiaj nie wychodziłyśmy na spacer ale to tylko z tego względu, że po południu jechaliśmy do moich rodziców na mikołaja i mała i tak złapała trochę powietrza. Mój brat przebrał się za Mikołaja i wszyscy mieliśmy ubaw po pachy bo brał każdego na kolana nawet babcię Zrobiliśmy sobie też pierwsze rodzinne zdjęcie z Mikołajem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Przerąbane macie z ta alergią, współczuję.
Ja ostatnio się zastanawiałam nad kaszkami. Mlecznej nie będę mogła dawać, bo alergik. Ciekawe czy zje zrobioną na mleku modyfikowanym, bo samo mleko ma obrzydliwy smak. Chociaż skoro je pije normalnie, to i kaszkę będzie jadł?
czajusiątko fajne zdjęcie musiało być naprawdę wesoło
A jak tam przygotowania do chrzcin? Ja się jakoś ogarnąć nie mogę.
No właśnie dziewczyny, macie jakieś fajne pomysły na dania imprezowe?
Nie wiem czemu suwaczek mi się zaciął? Już raz zmieniałam i dalej stoi.
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
niech sie uczy po angielsku gadac maly od razu:)ale drogie te krzeslo nowe/11
zrobialam rogaliki bez masla!!!;pp dobranoc!!
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
A mnie cały dzień zasypuje śnieg. Pada i pada, mąż poszedł odkopać samochód i mówi że 20 cm napadało na niego. Jak tak dalej pójdzie to rano będę kopać tunel żeby wyjść na miasto. Ale za to Szymek ma radochę bo na sankach pojechał do babci.
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Mało się ostatnio odzywam, bo Natalka jest absorbująca, a mąż pracuje w ten weekend i znów jestem sama prawie cały dzionek, chociaż nie mogę tak narzekać, bo wczoraj wpadli do mnie rodzice, a dziś koleżanka.
CZajusiątko my nadal mamy problemy ze spaniem w łóżeczku, wczoraj 10 razy odkładałam Malutką i zazwyczaj się wybudzała i od jakiegoś czasu płącze gdy wychodzę z pokoju, więc od ciągłego noszenia znów kręgosłup zaczyna mi doskwierać
Patys z którą butelką Wam się udało, bo nam nawet medela nie pomogła i z wyjścia do teatru w piątek były nici:(
Majka nam położna tak zasugerowała, że od tych witamin może Małej coś być, bo bardzo wcześnie miała problemy z brzuszkiem, a niektóre dzieci tak reaguję na połączone wit.k+d, ale nie wszystkie, więc się nie przejmuj.
Kasia fajny ten fotelik, fajnie że się tak ruszyć możesz, bo ja praktycznie jestem uziemiona przy tym karmieniu co 2 godz.
Konczę już, bo mnie dopadły jesienno-zimowe smutki i za dużo bym tu zrzędziła, a dziś nawet w Kościółku nie byłyśmy, bo duży mróz.
dobrej nocki
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Wiecie co, kocham moja Kruszynkę najbardziej na świecie,ale dziś czuję sią jak wyrodna matka, bo jak nie spała od 9 do 18 to już sił nie miałam ani na usypianie ani na zabawę Ciągle mam wyrzuty sumienia, że za mało się z nią bawię, bo karmienie i usypianie zajmuje 3/4 dnia, a przecież też czasem obiad trzeba ugotować, czy mieszkanie ogarnąć... i na forum zajrzeć żeby odetchnąć
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
A jak odstawić dziecko od piersi ? Bez bólu dla dziecka i dlamatki :D:D
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Moja bratowa tak robila jak zdecydowała síe przestać karmić piersią
Moja Julcia dzis jadła kleik ryżowy na moim mleczku i bardzo jej smakowal zobaczymy czy síe nie zaklei po nim
Dzis bylismy u teściów i tam strasznie goraco bylo i niunia na krostki na brzuszku i klatce piersiowej. Podejrzewam ze to
potowki...
Milej nocki
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
U nas zima na całego a święta pewnie będą bez śniegu...
Madzia ja na szczęście wszędzie autem więc zdążę obrócić, bo mój głodomorek nawet na butli w dzień nie wytrzyma dłużej niż 3 godziny.
I przestań sobie ciągle wmawiać, że jesteś złą czy wyrodną matką. Dla swojej córki jesteś najlepsza na świecie i na pewno jest szczęśliwa A jak będzie miała nieszczęśliwą mamę, to sama taka będzie
A gdzie Anulka się podziewa???
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa