- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
miłej niedzieli:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
A ja dalej zakatarzona, nic mi nie chce przejść Poza tym przed chwilą ze szkoły wróciłam, jeszcze dwa zjazdy i święta
Aganio gratulacje z okazji 4 miesięcy
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Baby ja też wysyłam kartki na święta i też zawsze je sama robię, na te święta nie mam jeszcze pomysłu więc pochwal się koniecznie swoimi - może zgapię od ciebie.
No faktycznie minąl rok od ostatniej @ - za szybko jak dla mnie, mogłabym jeszcze z rok nie mieć @ - wcale nie tęskniłam.
kasia7775 może po prostu spróbuj sobie na katar zaaplikować wodę morską - mi ostatnio chyba pomogła ( albo katar sam minął bo już nie wiem )
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Dodam jeszcze ze w nocy je normalnie, sama juz nie wiem co mam robić...
- madeleine
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Synuś już na świecie! :))
Majka bylam blondynka i to dlugi okres czasu, od jakis 2 lat jestem brunetka ale niedawno zrobilam sobie blond pasemka wiec wracam do blondu. ciemny mi sie juz znudzil
dziewczyny moj Wiktor to istny terrorysta. Jak mu sie znudzi lezenie to tez sie sam probuje podniesc, a jak go zlapiemy za raczki to sie spina i podciaga do siedzenia. Malo tego, on juz sam chce siedziec!
Slini sie na potege, pcha raczki do buzki, grzechotki, gryzaki pieluszke tetrowa, wszystko laduje w usteczkach
Mielismy tez sam problem z ropiejacym oczkiem, nic nie pomagalo, przemywanie rumiankiem, masci, masowanie. Bylismy u lekarza powiedzial ze trzeba do okulisty, niestety wizyta 100 zl a krucho z kasa. Znajoma farmaceutka powiedziala zeby kupic roztwor soli fizjologicznej i przemywac albo zakrapiac oczko kilka razy dziennie. Kupilismy 5 kapsulek, na 5 dni, (koszt 1,50zl) bo po otwarciu kapsulke mozna stosowac dobe, ale tylko wtedy jak trzyma sie w lodowce. Oczko przestalo ropiec i jest spokoj. Sprobujcie moze i wam pomoze. My zaoszczedzielismy prawie 100 zl.
Aganio, ty jak karmisz swoich lobuzow kaszka to karmisz lyzeczka czy w dajesz butelce? Wiktor deserek owocowy zjada lyzeczka chociaz czesc wypluwa, jak mu dalam kaszke to tak perfidnie plunal ze cala twarz i dekolt mialam biala! Teraz podaje mu w butelce, robie taka rzadsza zeby splywala jak przechyle butelke, dziure w smoczku sama powiekszylam teraz zajada az mu sie uszy trzesa przynajmniej po kaszce mu sie nie ulewa
- madeleine
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Synuś już na świecie! :))
Kasia grutuluje decyzji o slubie!
nasz smyk tez nie lubi lezec na brzuszku, tez musi miec humorek a tu zdjecie jak sie zloscil jak lezal na brzuszku ( mam nadzieje ze sie zaladuje )
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
a do neurologa idziesz tak kontrolnie??
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas wyjątkowo spokojnie. W niedziele byliśmy u teściów na obiedzie, Hania była bardzo grzeczna, nie marudziła, cały czas uśmiech na buźce
Nasza Hania też jest niechętna do leżenia na brzuszku, chwilkę poleży i płacz. nasz mały nerwusek. hhihihi
Agnessa - mam to samo co ty!!! Płakać mi się chce jak sobie pomyślę, że mam małą zostawić i iść do pracy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a wy z kim zostawiacie swoje maleństwa? Ja jestem na etapie poszukiwań niani. Nie ukrywam, że chciałabym kogoś kogo znam lub z polecenia, bo do zupełnie obcej kobiety to nie bardzo mam zaufanie. Będzie ciężko
Niedawno przeglądałam zdjęcia i wpadły mi w ręce te z USG - niedawno cieszyłam się z "kropki" a teraz nasza maleńka już się uśmiecha, gaworzy! Ale ten czas ucieka!!!
Macie tą książkę "Język niemowąt" na kompie? Bo bym chciała przejrzeć?
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!!
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
madeleine moje chłopaki od poczatku łyzeczka jedli bo przyzwyczajeni do łyzeczki ( od wyjscia ze szpitala dawałam lekarstwa łyzeczka i teraz wit.D tez wic nie mam problemu tym) kaszke jedza bardzo gesta az łyzk stoi... od jutra zaczynam gotowac im zupki gestsze i im dawac... a co do wypluwania to nie wypluwaja mi nawet za pierwszym razem tez nie przypominam sobie
Patys jaki przystojniaczek ten Twój Mati
Hanias ja moge sie zająć bo i tak nie p ójde do pracy póki chłopaki nie skończą roku... szkoda że wszystkie tak daleko mieszkamy od siebie bo nawet byśmy mogły kiedyś jakieś spotkanko z maluchami zrobić
Co do leżenia na brzuszku to z chłopakami robiłam ćwiczenia kulanki to zaczynają sie przekonywać do leżenia... ja posłużyłam sie tym filmikiem:
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
a ja wracam do pracy do przedszkola 18 kwietnia już mam wyliczone....ale tylko na dwa miesiąe po od lipca wakacje:)na te dwa miesiace najprawdopodobniej zostanie z małym jego prababcia czyli moja babcia ona opiekuje się teraz siostry córeczką i daje sobie super radę mimo że ma 75 lat i raczej się nie boję go zostawiać bo mąż ma różne godziny pracy czasem pracuje 7 godzin a czasem ma tylko 3 godziny w szkole ja pracuje głównie po 5-6 w przedszkolu więc nie będzie musiała tak długo z nim zostawać, mam nadzieję że to wypali:)
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja tylko chciałam przypomnieć głosującym i nie głosującym o klikaniu, teraz to naprawdę widzę w tym sens bo Maja ma już drugie miejsce, walczymy zatem o pierwsze i pomagamy jej spełnić marzenie, klikamy raz dziennie do 15 grudnia, gorąco zachęcam i proszę o pomoc w jej imieniu
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
A tu ranking miejsc:
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Pozdrawiam Mamuśki!