- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
miłej niedzieli:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

A ja dalej zakatarzona, nic mi nie chce przejść

Aganio gratulacje z okazji 4 miesięcy

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Baby ja też wysyłam kartki na święta i też zawsze je sama robię, na te święta nie mam jeszcze pomysłu więc pochwal się koniecznie swoimi - może zgapię od ciebie.
No faktycznie minąl rok od ostatniej @ - za szybko jak dla mnie, mogłabym jeszcze z rok nie mieć @ - wcale nie tęskniłam.
kasia7775 może po prostu spróbuj sobie na katar zaaplikować wodę morską - mi ostatnio chyba pomogła ( albo katar sam minął bo już nie wiem )
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

Dodam jeszcze ze w nocy je normalnie, sama juz nie wiem co mam robić...

- madeleine
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Synuś już na świecie! :))

Majka bylam blondynka i to dlugi okres czasu, od jakis 2 lat jestem brunetka

dziewczyny moj Wiktor to istny terrorysta. Jak mu sie znudzi lezenie to tez sie sam probuje podniesc, a jak go zlapiemy za raczki to sie spina i podciaga do siedzenia. Malo tego, on juz sam chce siedziec!
Slini sie na potege, pcha raczki do buzki, grzechotki, gryzaki pieluszke tetrowa, wszystko laduje w usteczkach

Mielismy tez sam problem z ropiejacym oczkiem, nic nie pomagalo, przemywanie rumiankiem, masci, masowanie. Bylismy u lekarza powiedzial ze trzeba do okulisty, niestety wizyta 100 zl a krucho z kasa. Znajoma farmaceutka powiedziala zeby kupic roztwor soli fizjologicznej i przemywac albo zakrapiac oczko kilka razy dziennie. Kupilismy 5 kapsulek, na 5 dni, (koszt 1,50zl) bo po otwarciu kapsulke mozna stosowac dobe, ale tylko wtedy jak trzyma sie w lodowce. Oczko przestalo ropiec i jest spokoj. Sprobujcie moze i wam pomoze. My zaoszczedzielismy prawie 100 zl.
Aganio, ty jak karmisz swoich lobuzow kaszka to karmisz lyzeczka czy w dajesz butelce? Wiktor deserek owocowy zjada lyzeczka chociaz czesc wypluwa, jak mu dalam kaszke to tak perfidnie plunal ze cala twarz i dekolt mialam biala! Teraz podaje mu w butelce, robie taka rzadsza zeby splywala jak przechyle butelke, dziure w smoczku sama powiekszylam

- madeleine
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Synuś już na świecie! :))

Kasia grutuluje decyzji o slubie!
nasz smyk tez nie lubi lezec na brzuszku, tez musi miec humorek

- Nan
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a do neurologa idziesz tak kontrolnie??
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- hanias
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
U nas wyjątkowo spokojnie. W niedziele byliśmy u teściów na obiedzie, Hania była bardzo grzeczna, nie marudziła, cały czas uśmiech na buźce

Nasza Hania też jest niechętna do leżenia na brzuszku, chwilkę poleży i płacz. nasz mały nerwusek. hhihihi
Agnessa - mam to samo co ty!!! Płakać mi się chce jak sobie pomyślę, że mam małą zostawić i iść do pracy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a wy z kim zostawiacie swoje maleństwa? Ja jestem na etapie poszukiwań niani. Nie ukrywam, że chciałabym kogoś kogo znam lub z polecenia, bo do zupełnie obcej kobiety to nie bardzo mam zaufanie. Będzie ciężko

Niedawno przeglądałam zdjęcia i wpadły mi w ręce te z USG - niedawno cieszyłam się z "kropki" a teraz nasza maleńka już się uśmiecha, gaworzy! Ale ten czas ucieka!!!
Macie tą książkę "Język niemowąt" na kompie? Bo bym chciała przejrzeć?
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!!

- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)

madeleine moje chłopaki od poczatku łyzeczka jedli bo przyzwyczajeni do łyzeczki ( od wyjscia ze szpitala dawałam lekarstwa łyzeczka i teraz wit.D tez wic nie mam problemu tym) kaszke jedza bardzo gesta az łyzk stoi... od jutra zaczynam gotowac im zupki gestsze i im dawac...

Patys jaki przystojniaczek ten Twój Mati

Hanias ja moge sie zająć bo i tak nie p ójde do pracy póki chłopaki nie skończą roku... szkoda że wszystkie tak daleko mieszkamy od siebie bo nawet byśmy mogły kiedyś jakieś spotkanko z maluchami zrobić

Co do leżenia na brzuszku to z chłopakami robiłam ćwiczenia kulanki to zaczynają sie przekonywać do leżenia...

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a ja wracam do pracy do przedszkola 18 kwietnia już mam wyliczone....ale tylko na dwa miesiąe po od lipca wakacje:)na te dwa miesiace najprawdopodobniej zostanie z małym jego prababcia czyli moja babcia ona opiekuje się teraz siostry córeczką i daje sobie super radę mimo że ma 75 lat i raczej się nie boję go zostawiać bo mąż ma różne godziny pracy czasem pracuje 7 godzin a czasem ma tylko 3 godziny w szkole ja pracuje głównie po 5-6 w przedszkolu więc nie będzie musiała tak długo z nim zostawać, mam nadzieję że to wypali:)
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Ja tylko chciałam przypomnieć głosującym i nie głosującym o klikaniu, teraz to naprawdę widzę w tym sens bo Maja ma już drugie miejsce, walczymy zatem o pierwsze i pomagamy jej spełnić marzenie, klikamy raz dziennie do 15 grudnia, gorąco zachęcam i proszę o pomoc w jej imieniu

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
A tu ranking miejsc:
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

Pozdrawiam Mamuśki!