- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
Gratuluje 4 miesiączków wszystkim dzieciom i buziaki od Chłopaków
Nam przesypiaja juz praktycznie po 8 godzin w nocy wiec budzą sie jak mąż idzi do pracy
Ale moi przystojniaki sa tak marudni jak nigdy ciągle chcą uwagi i byle tylko z jednym sie bawić --- zazdrośni okropnie są....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Faktycznie trochę obumiera nasze forum, nie mammy czsu pisać, choś chętnie podczytujemy, a tu lada moment nie będzie kogo podczytywać... MAmusie sprężmy się - proponuję dla tych pracujących min. 1 wpis w tygodniu, dla tych z dwójką dzieci - min. 2 wpisy w tyg, a dla tych na urlopach z jednym dzieciątkiem, min. co 1, 2 dni:) Co Wy na to? Oczywiście w miarę potrzeby można częściej:). Dawno też Baby nie było.
Moja NAtalka zrobiła mi wczoraj piskusa, w trakcie gdy przygotowywałam dla niej kąpiel, przed 20 usnęła sobie sama w łóżeczku, za to wstała o 4 rano i nie dała nam pospać
Lui to ode mnie też przekaż Lili życzonka na 4-m-ce!
Justyss Natalka też dławi się czasem śliną lub mleczkiem, na szczęście nie wygląda to tak groźnie jak kiedyś, tylko zazwyczaj sobie jakoś radzi z odkaszlnięciem tego. A co do szczepień, to się nie nastawiaj negatywnie, bo po pierwszej dawce u nas było kiepsko - dużo płączu, marudzenia przez 2 dni, a po drugiej, chwila płaczu, a za chwilę śmiała się do pielęgniarki, a na drugi dzień spała prawie do 11, co się już nam nie zdarza, bo teraz sypia do 7-8.
Pola jak to jest z tymi pieluchami, bo wydawało mi się, że ja dobrze zakłądam, a NAtalka raz na jakiś czas i tak jak robi kupę, to coś tam jej wyskoczy i muszę ją przebierać, dodam że robi 3-4 dziennie, w tym 2 spore, ale to niezależnie od rodzaju pieluch tak się dzieje.
dobrego dnia:) i piszcie dziewczyny! żeby było co podczytywać przy karmieniu!
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nie było mnie kilka dni, bo mamy święta właśnie i dziś drugi dzień i wczoraj wieczorem musieliśmy wrócić bo mąż dziś na 6 miał do pracy... a my z Grzesiem właśnie bawimy się nowymi jego nabytkami świątecznymi i koło 15 jedziemy na obiad świąteczny do teściów;) ha mój Grześ pełza po całym kocu na dywanie śmiesznie to wygląda bo tyłek w górze i brzuchem sunie po kocyku... i gada jak najęty,jak to mój mąż powiedział ma to po mamie:D
jak w wigilie byliśmy byliśmy w cerkwii to mał tak się rozgadał że ludzie sięwszyscy na nas oglądali a potem jak poszliśmy po winko to tak szeroko otworzył buźke że baciuszka się śmiał że wie co dobre i wczoraj pierwszy raz udało się Grzesiowi przewrócić z plecków na brzuch ;)i strasznie zazdrosny jest wiecie...bawiłam się z nim na dywanie i na chwilę zaczepił mnie męża brata synek i zaczęłam do niego rozmawiać a mój Grześ od razu w krzyk że do niego nie rozmawiam hehe
miłego dnia
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
madzaia co do wipsów to róznoe bo przez swieta to nie miałam jak usiąśc i teraz że jednego mam na kolanach a drugi próbuje mi na głowe wejść bo na plecach mi leży to też pewnie bym nie usiadła... a popołudniami to mam sajgon z nimi...
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Ciekawe jak tym razem będzie po szczepieniu..
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Patys powodzenia na szczepieniach, to chyba też drugie? Ja zawsze biorę na wszelki wypadek jak się gdzieś ruszam z Małą zapasowe ubranka, pieluszki i takie tam, dobrze, że chociaż "mleczarni" nie muszę pakować
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
Właśnie chłopaki usnęli jak nigdy jednocześnie :0 to moge posiedzieć na necie i opłacić rachunki
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja wczoraj walczyłam z ciemieniuchą u Oliwki bo zrobiła jej się okropna. Dziś jest już o niebo lepiej ale jeszcze troszkę zostało.
Wczoraj dostałam też paczkę z Hippa. Niestety nie skorzystam z próbek mleka bo Liwka ma skazę, ale za to chociaż poczytam ulotki na temat rozszerzania diety i zachowam łyżeckę
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Alicja zasneła wczoraj o 20.00 obudziła się na jedzonko o 6.30 i spałyśmy do 10
Makrelcia daj znac jak po szczepieniu, bo nas czeka za tydzień, a na samą myśl się boje, bo ona potem troszke niespokojna i bardzo śpiąca jest
Aganio oglądałam na FB zdjęcia twoich maluszków Prześliczni są Normalnie można by było ich do reklamy dac
A i uśmiałam się jak napisałaś o Kajtku Chciał pielęgniarkę otruć Mój mąż też niewytrzymuje jak przewija kupkę Alusi
Alicja teraz leży w łóżeczku i się śmieje A i odkryła ostatnio że ma stópki i ciągle je chwyta i ciągnie w kierunku buzi
I ostatnio musielismy kupic pampersy większe - 4 bo tamte za ciasne już są.
Wole z Dady niż z Pampersa bo te z Pampersa są jakieś dziwne i Ala ma często ubranka mokre, nie wiem jakim cudem.
Pozdrawiam mamuśki A i wsyzstkiego naj z okazji 4 miesięcy!!!
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Aganio masz rację z tymi łyżeczkami, bo ja też dostałam kilka łyżeczek, ale ta z hippka jest najlepsza