- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
my też już po szczepieniu, ale tylko 5w1, bo ratowirusy musimy przesunąć, bo MAła dziś często i rzadkie kupki, na szczęście po tym szczepieniu było trochę lepiej, trochę zapłakała, a za chwilę śmiałą się do pielęgniarki, podobno ten infarix tak nie boli, tylko szczepionka na żółtaczkę i pneumokoki.
Natalka waży już 6600 i ma 63 cm:)
Czajusiątko widzę, że Twoja Oliwka też taka śmieszka jest:)
Sandra a nam kazali okłąd z altacetu zrobić.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
mój Filip nie lubi spacerków. jak tak jest pogodnym dzieckiem, tak prawie zawsze na spacerkach się drze, nie wiem, czy mam zaczarowany wózek? Zaczyna się już od ubierania, kombinezon , czapka, tego nie cierpi Mam w wózku możliwość zrobić mu pólsiedząco, więc robię, żeby sobie patrzył,ale i to na wiele się nie zdaje. O spaniu nie ma mowy. więc na dłużej niż godzinę nigdy nie wychodzę, bo zawsze wracam umordowana.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Nasz Tymuś jest 100% Sylwestrowy A test zrobiłam 14.01 i jak u madeleine druga kreseczka była blada no i test również trzymam do tej pory
Dziś mieliśmy szczepić ale dzwonili przed wczoraj i wizytę odwołali, tak więc szczepimy we wtorek, mam nadzieje że bez większych przebojów
Od nowego roku coś sie synkowi pozmieniało... w nocy kiepsko śpi, zasypia najwcześniej o 24 :| a w ciągu dnia zasypia koło 16-17 i to na 3-4h :|
Nasz mały grubasek waży już ponad 8kg! we wtorek zważymy dokładnie więc kruszyna to z niego nie jest już dawno nosi 68 ubranka, a i te nie raz trafią się już przyciasne
Słodziaki wszystkie wrześniowe maluszki!
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Dodam że Alicja ma 2 babcie 2 dziadków i 4 prababcie i 2 pradziadków. Tak więc mam problem
Pomóżcie szukam już teraz bo jakbym chciała zamawiac przez allegro to trochę potrwa wysyłka.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
allegro.pl/listing/user.php?us_id=15444048
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
megapensja.pl/?user=moniab26
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
dzisiaj chyba upiekę ciasto- jabłecznika bez białka jajka oczywiście:)dziś też próbuję ser żółty ale jakoś nie mam nadziei że mu nic nie wyskoczy bo jak na razie to wszystko czego próbowałam to go uczulało no chyba z wyjątkiem masła:)
miłej soboty dla wszystkich:)
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
A i mam jeszcze kubek niekapek Lovi i tez chętnie z niego je
czajusiatko Oliwka jest przesłodka
My idziemy na kolejne szczepienie 10 stycznia
Dowiem síe ile niunia wazy i ile urosła
Ubranka w rozmiarze 62 sa juz za male, nie wyprostuje nóżek do konca i paluszki ma zgiete.
No zobaczymy acha i Julcia w ciągu dnia ma 3 moze 4 krótkie drzemki po 15 minut czasem zaśnie na dłużej ale rzadko
Za to w nocy budzi się tylko raz ok. 4 rano potem spi do 8 zje i spi do 10-11 teraz jeszcze spi z tatusiem
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Niestety moja maleńka się pochorowała Wczoraj wieczorem była bardzo marudna. Myślałam, że to po tej szczepionce, ale później doszedł jeszcze kaszel i budziła się co jakiś czas z płaczem. Dzisiaj pojechaliśmy do lekarza i ma trochę zaczerwienione gardło i lekkie szmery w oskrzelikach. Dostała antybiotyk i 3 inne syropy. Na szczęście nie gorączkuje i dziś ma całkiem dobry humor tylko biedactwo męczy ten kaszel
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Ania A Filipek to powoli robi się kawaler Kawał chłopa 4 miesiące na karku
Dziewczyny czy u was też są przychodnie pełne? U nas na śląsku panuje jakieś grypsko, że szkoda gadac. U mamy w przedszkolu jest po 10 dzieci w grupie (normalnie to grupa liczy ok 20-25 zależy od grupy). Wszyscy znajomi chorzy. Rodzina męża też prawie wszyscy już byli chorzy (w święta leżeli plackiem i to były ich najgorsze święta)
Wiecie co dziewczynki Ala się nauczyła nowej rzeczy
Piszczy prawie cały czas a przy tym się śmieje na głos Z mężem i moimi rodzicami śmialiśmy się z niej
Kupiłam smoczek z Aventa do kaszek, ale jeszce troszke za duża dziurka i w innym smoczku zrobiłam troszke mniejszą dziurkę, jak nauczy się z tej pic to dam jej tą większą
A my nosimy rozmiar 74, wczoraj już schowałam wszystkie 68 (za małe) ubieram już ją w 80 jest to troszke za duże ,ale wole dac większe niż mniejsze (w stópkach za ciasne może zniekształcac stopki).
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziś pierwszy raz widziałam jak wygląda gdy mała ubkupka się po pachy mąż ja przebierał i żle założżył pamersa. Jak sobie zrobiła pryku pryku to dosłowanie kupka zatrzymała sie pod pachami. Zrobiłam zdjęcie żeby babci pokazać , pewnie padnie. Wam oszczędzę tego widoku
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Zapraszam was serdecznie do czytania i komentowania bloga mojego 7-miesięcznego syna. Jest on pisany z jego perspektywy, i założony w związku z wyjazdem mojego męża a jego taty na 3 lata do pracy do Turcji!!! Teraz jeszcze bardziej rozumiem, jak wspólne wsparcie „MAM” jest ważne.
Mamusia Majowa (2012) – a tak naprawdę czerwcowa (5 dni opóźnienia w terminie porodu)
www.maciejko.blog.pl
SYLWIA
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa