- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Oj, nie czepiasz się. Ja nie cierpie takich sytuacji. Teraz pewnie sie zastanawiasz czy jechac czy nie skoro nie dał znac. Ale moze jeszcze sie odezwie. Jak nie to moze napisz za kilka dni czy otrzymał Twojego smsa.
U nas dzis cudowna pogoda. Ponad 3 godziny bylysmy na dworzu, bez wózka. Myslalam, ze Lenia padnie w domu, ale nie, w ogóle nie ma ochoty spać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Madziaska no mało fajna sytuacja teraz

No to i tak jestes wielka skoro zdązyłas wyjsc na spacer i poprasować jeszcze , ja dzis mega nieogarnięta jestem

Dorcia tozyczę w takim razie żeby wypalanie pomogło! Ja tam nie wiem co to za ból bo nirgdy nie miałam ale D walczy z odciskiem juz od długiego czasu i non stop sie odnawia i boli go jak cholera.
Madziorskie no to dupa , trza sie starac dalej

U nas pogoda tez fajna , co prawda u mnie wieje jak cholera ale i tak jest ciepło. W koncu wiosna. Kacper siedzi od półtorej godziny na dworze w piasku , do południa nie miałam czasu z nimi wyjsć i Pola nie była na spacerku. Poczekam az wstanie , zje obiad i wyjdziemy , mam nadzieje , że jeszcze bedzie ładnie.
Wczoraj było mega ładnie , cały dzien bylismy u babci. Dzieciaki sie wyszalały , poszlismy jeszcze na plac zabaw , Poli nie szło z niego wyciagnąc , darła sie jak opętana

Chciałam wrzucic jakies fotki ale niestety wszystko u D w telefonie wiec dupa a wieczorem pewnie zapomnę. Lecę , milego dzionka , papa

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

ja pisze z telefonu bo niedawno wrocilysmy z Zuzia do domu.
Madziorka a myslalam ze bede gratulowac fasolki no ale trzymam kciuki aby wszystko poszlo po waszej mysli i w odpowiednim dla Was czasie.
Madziaska moim zdaniem nie czepiasz sie i osobiscie tez oczekiwalabym odpowiedzi,jakiejkolwiek, chocby krotkie "ok". taka cisza tylko irytuje i podkurza.
Dorcia ten odcisk to Ci zapewne dokucza. trzymam kciuki zeby to wypalaniebpomoglo. ake w dziwnym miejscu go masz, gdzies przy kostce? myslalam ze albo na palcu albo na piecie.
polunia wiosna przyszla to i dzieci radosne.
Ja dzis po pracy poszlam z Zuzia na dwor i wrocilysmy jakies 40min temu. Zuzia zjadla,wykapalismy ja i zasnela w sekund piec.
Na dworze super w koncu wiosna. w ogole dziwne bo jeszcze 2 tyg temu byl snieg i Zuzia ubrana byla w zimowe ubrania a dzis tylko bodziak,bluza i opaska na glowie bo cieplo jak cholera. no i z Tymonem szalala. Oni chyba naprawde sie kochaja bo jedno wola drugie hehehe

Uciekam i zycze milego wieczoru.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Mamusie z wiosny korzystają, pewnie dlatego takie puchy

Jeśli chodzi o kuzyna,to sms dostał,bo przyszedł mi raport. Pewnie i tak powie,że nic nie dostał. Jak wysłaliśmy zapr na ślub,za jakiś czas dzwoniła do nich moja siostra,zapytała czy przyjadą,a kuzyn na to,że mld dostali zapr. Wszyscy dostali tylko nie oni,dziwne. Wysłałam drugie, mimo to żadnego odzewu nie było. Chyba dam sobie spokój i wyśle prezent poczta. Nie mam zamiaru jechać tam i czuć się źle. Moim zdaniem powinien coś napisać,chociażby dlatego,że mamy do nich 300km , a Komunia jest o 9 rano. Zapr nas z Hania,więc mogliby zaproponować,żebyśmy przyjechali dzień wcześniej. Ach, szkoda gadać.
Miłego i ciepłego dnia babki

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madziaska szczerze , to ja bym spasowała z ta Komunią. Kurcze , skoro to jest 9 rano to o której musielibyście wyjechać

Vestusia no to wychodzi na to , że bedziesz o zieciu wszystko wiedziała , doslownie

A jak u teściów było? Odpoczęłaś trochę?
W ogóle to chciałam powiedziec , że Kacper ostatnimi czasy sie bardzo kochany zrobił , chyba wyrósł z buntu dwulatka

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Super, ze Kacperek grzeczniutki, za to siostra nadrabia

Vesta, gdzie te zdj????
To ja cos wkleje z dzisiaj. U nas zimno

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

Vesta Zuzanka jak zwykle przesłodka!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Docia Olo już pije meliske , ale od kiedy u nas piękna pogoda i jest na dworze minimum 3 h , to jest coraz lepiej
Docia Aureska też jest wstydzioch niesamowity.Żeby się rozkręcić w towarzystwie potrzebuje z dwóch godzin.Tylko , że teraz jak byłam u mamy to własnym oczom nie wierzyłam , bo w parku na spacerze spotkałam laskę z 2 latka(Aureska się w ogóle nie wstydziła) i do nas dołączyła kobita z pieskiem i Aureśka z nią poszła , złapała za rękę i sobie poszła!!!
hehe Docia foty cudowne!!!Lenia jest niemożliwa!!!!
Pola super , że Kacper się dostał .Ciesz się kobieto!!!!U nas meksyk ,ale to za chwilę
Pola rozmiar 22,5 oki .Troszkę luzu ma ale daje rade w nich latać
A po co z Kacprem idziesz do ortopedy
Madziorskie no co ty !!!Testuj się kochana!!!!!Doczytałam , że nie oj szkoda

A moje już trampolinę odpaliły na całego , wariują!!!
Super , ze impreza udana!!!!
Madzia no kurcze mógł coś odpisać.Ale ja tu popieram Docie, ze napisz za kilka dni czy twoja wiadomość do niego dotarła
Łoooo matko wypalanie , aż mam ciary

Madzia ja tez bym ta komunie odpuściła!!!!Tyle kilometrów na 9 rano z mała , nie raczej bym się nie odważyła!!!
Madzia Hania śliczna i jak skupiona przy malowaniu.Moja wodę piła i kartki jadła
no ale popisałyście ,że czytać nie ma co

To teraz co u nas:
U rodziców sie namęczyłam , bo w moje młodsze dziecko wchodzi tam demon!!!!No jest nie do opanowania.Z jednej reki coś jej zabierałam i tłumaczyłam , ze nie wolna , a drugą już coś drugiego brała!!!Ale i tak było fajnie , bo na spacerki 3 razy dziennie lataliśmy ;bo pogoda piękna.W pobliżu osiedla są dwa parki i kupę dzieci.Co chwila jakieś nowe znajomości i miałam z kim pogadać.Wieczorami spędy z sąsiadkami.W sobotę skończyło się drinkiem na korytarzu, co akurat było błędem.Marza mnie wyciulała i zostałam z moim starym i jeszcze jedną sąsiadką , czyli towarzycho całkiem nie dla mnie.Dobrze , że sie Olo rozpłakała i mogłam się zmyć do domu.
Pogoda u nas piękna .Olo jak idzie o 9 tak z przerwa na jedzenie jest do 17 mała idzie koło15 i tak do 18 wariują na trampolinie , albo samochodem jeżdżą.
No i co jeszcze....Ach widziałam filmik Hani jak układa puzzle!!!Super!!!!My tez taki mam z autami ,oczywiście po Olku i nawet ostatnio wcisnęłam małej , bo Olo przecież w jej wieku na pamięć już to znała .Ale Aurelkę mało tym zainteresowana , raczej rozwalić i polecieć dalej.
Ale za to z gadanie coraz lepiej hehe.Az znowu muszę ja nagrać .Mówi już ładnie dzieci , dżeki ,kula , pada(pada deszcz), kto to , kulde-kurde, gupi-głupi,buty , sisi(ale nie woła na nocnik leje pod siebie aż miło)pan , pani i nie pamiętam co jeszcze

Lece cio do jutra!!!
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Ja chatę już ogarnęłam, podłogi pomyłam, pranie zrobiłam powieśiłam , obiad zrobiony , na dworze z ogrami byłam , taras posprzątałam, nakarmiłam ich, teraz jedno śpi drugie wyleguje się na dywanie i mam czas dla was.A wy co??
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Wpadnę wieczorem

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

Padam na cyce, bo codziennie po pracy latam z Zuzią na dwór, bo jest tak piękna pogoda. Aż żal siedzieć w domu i się kisić, więc korzystamy ze słoneczka.
Lusia Ty pracusiu, jak masz tyle siły, to zapraszam na sprzątanie do mnie.
Aureśka może i tych puzzli nie chce układać, za to coraz więcej mówi i to pewnie cieszy bardziej. Ślicznie nowych słówek się nauczyła, no kochana jest. Ale pokazuje też swój charakterek, a co będzie grzeczna, przynajmniej da sobie radę w życiu

U nas z nowych słówek to jest to kółko (ale chyba o tym pisałam), auto, ciocia, Asia, dzieci a reszty nie pamiętam.
U nas, uwaga, wyszła w końcu druga dolna dwójka!!! No i ostatnia czwórka też wyszła, stąd ta gorączka kilka dni temu. Ależ jestem szczęśliwa! Już ostatnio myślałam,że mi się wydaje, że tam się dwójka pcha, ale jednak dobrze widziałam, dziś już widziałam szpic dwójki, więc w końcu nie będzie trójzębu dolnego, jak to mawiała nasza koleżanka Ania

Ja padam na cycory. Piotrek leży i zdycha od 3 dni, rzekomo bardzo chory, a wiecie jak facet chory, to już chyba miejscówkę na cmentarzu powinnam zamawiać. No zła jestem jak osa, bo w niczym nie pomoże, leży, no kompletnie nic. A mnie trafia, bo tyle rzeczy do zrobienia, w tym miał zdjąć talerz (satelitę) z balkonu, bo robią nowe balkony (barierki). Informacja była już 8 marca jak rozpoczęły się prace. Wiadomo, że zanim doszli do naszego balkonu to troszkę trwało, ale już dwa dni temu byli obok nas i mówiłam, prosiłam, aby go zdjął, to oczywiście nie miał czasu i przecież tak się źle czuł. A dziś co? Postawili rusztowanie na talerzu, nie wiem czy go nie uszkodzili, w każdym razie telewizor nie działa, więc mogę iść od razu spać. No zła jestem jak cholera, czy ja się czepiam, czy jak?

No, to se pomarudziłam hehehe

Uciekam nynkać Kochane, bo nie mam siły i oczy mi się same zamykają. Od dwóch dni jestem na diecie i tak się dziś zeźliłam, że wstąpiłam z koleżanką na kebaba hahaha

Dobra, uciekam. Dobranoc

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas tez w koncu ciepelko

Vesta, no biedny BOB

Luska, pszczolko nasza

Aurelka jest niesamowita z tym mowieniem

No i trzymam kciuki za OLA przedszkole

A z reszta bandy co sie dzieje???
My w sobote rozkladamy na trawnik (oczywiscie jak nie bedzie padalo

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dorcia- bardzo ładnie ci z grzywką

Już dawno tu nie zaglądałam i tyle fotek dziaciaków mnie ominęło, kurcze ale one rosną !!!
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Były już przygotowania do sezonu letniego

a tu z kuzynem starszym o 3 dni

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sauri, no nie moge z Ciebie

Igorek tez juz duzy chlopczyk. Widze, ze szparka miedzy zabkami nadal jest

Dzisiaj szykuje sie piekny dzien. Ide pod prysznic i na spacer

Milego dnia babenki

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czytam was z doskoku, ale na odpisywanie często nie starcza mi siły

Mogę obiecać poprawę

A co do szparki IGora

JA dzisiaj w domu, Igor w żłóbku, ale zaplanowałam wielkie sprzątania i zaraz muszę się wziąć,dokańczam tylko kawę i lecęęęęę