BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #641153 przez madziaska
Dzien dobry :)

Pospalysmy do 9, ale spac Hania poszla o 23 :ohmy: Wczoraj miala drzemke od 15 do 18 :ohmy: Nie rozumiem mojego dziecka :silly: ;)

Jak u WAS majowka???? Pogoda poprostu dobijajaca, niecale 10 stopni i pochmurnie. Dobrze, ze nad morze nie pojechalismy.

Zatem milego dnia babki :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #641180 przez Dorciaition
Madziaska nad morzem cieplo i slonecznie.
My na wsi i spedzamy czas na dworzu. Krzysiu w pracy ale ciagle do niego zagladamy ;)

Oj ale Hanka szaleje z tym spaniem ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Milego weekendu :*

Alanek[*] :(

11 lata 11 miesiąc temu #641728 przez madziorskie
Madziaska no kto wie.,. może fach pomyliłaś??? ;) jeszcze nic straconego ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oj ale macie dobrze, ze spaniem do 9 ;) My dzisiaj az do 6:30.. potem udając, że śpimy udało się przeciągnąć do 7:30..

U mnie od wczoraj byli chłopaki od brata. Iza wniebowzięta, bo miała Dawidka cały czas dla siebie.. a już tak ładnie się bawią Dawid i Izunia! Dzisiaj chciałam rano ich nagrać, ale jak Iza zobaczyła, że matka ma aparat zakończyła zabawę... Dawid pokazywał Jej jak ma układać literki z puzzli a ona po nim układała tak jak on jej pokazywał...
a jak nie mogła wejść na kanapę, to Dawid uklęknął przed tapczanem przyjmując pozycję jak do raczkowania i zrobił Jej schodek, po którym mogła wejść na kanapę!

Niestety rano Dawid nie chciał jeść śniadania, a potem powiedział, że boli go brzuszek... ja mu mówię, że przez to, że nie jadł śniadania... no ale o 11 pobiegł do łazienki i zwymiotował! przed ubikacją bo nie zdążył dobiec... posprzątałam, przebrałam Izę bo zrobiła "be" wracam do salonu, a Dawidek mi oznajmia, że zdarzył się wypadek i zrobił kupkę w majty!!! Masakra!!! Potem jeszcze 2 razy zrobił w majtasy, aż w końcu musiałam ubrać mu Izuni majteczki, bo już więcej swoich nie miał, a nie zdążyły wyschnąć... biedaczek nie chciał ubrać, ale nie miał wyjścia więc założył ;) ha ha Dałam z zielonymi akcentami więc jakoś założył ;) Po południu przyjechali rodzice po nich, bo wiadomo jak chory to w domu najlepiej... Mam tylko nadzieję, że Iza nic nie podłapie, bo w końcu niedawno miała jelitówkę... Całkiem możliwe, że nawet Dawida zaraziła...

No i dzisiaj rano wystukałam łyżeczka dwie górne trójeczki! Wpisując w kajet, a w zasadzie w album zwróciłam uwagę, że generalnie Izie zawsze parami wychodzą zębiska! Brakuje nam w takim razie dolnych trójek i wszystkich piąteczek ;)

Nic zmykam do łóżka bo dzisiaj miałam duuużo emocji... ;)

11 lata 11 miesiąc temu #641936 przez madziaska
Witam :)

Dorcia, nie denerwuj mnie nawet, ze nad morzem ladna pogoda ;) :P

Ojjj Madziorka, Wy to macie z ta jelitowka niefajnie. Mozliwe, ze Iza zarazila kuzyna. Fajnie, ze sie tak super bawia ze soba.

Hanka wczoraj tez nie spala. W zasadzie to jest dla mnie ok. W dzien moge zrobic wszystko przy niej. Wczoraj prasowalam 2h, a ona ogladala bajki, troche sie sama pobawila. Rano fajnie sobie pospac dluzej ;) No to sobie znalazlam wytlumaczenie :P

U nas 13 st i deszcz pada, zaj....e ;)

11 lata 11 miesiąc temu #642001 przez polunia
Helołłłł

Ruch jak cholera u listopadówek :(

U nas majówka wręcz zajebista , całe 10 stopni wieje i pada. Żyć nie umierać :angry:
Ja mam dzisiaj dzień lenia , muszę odkurzyć i zmyć do konca podłogi bo wczoraj popołudniu zmylam tylko częsc. Obiadu nie robie bo mam od wczoraj wiec mam nadziję , ze zdażę sie z tym uwinąć zanim panna Pola wstanie. Mojego chłopa jak zwykle nie ma , zaczynam sie juz przyzwyczajać do takiego stanu rzeczy... Jutro muszę (o dziwo jutro zostaje w chacie :cheer: ) go przymusic do wyniesienia w koncu trampoliny z domu. Tyle , że to gówno trza całe rozkrecic na części pierwsze bo przez żadne drzwi nawet bez siatki nie przejdzie francolstwo. Nie wiem co jeszcze , może to , że nie mam kiedy isc do fryzjera , nie dosyc , że odrost kilometrowy to jeszcze urosły dosyc sporo i wygladam gorzej niz źle bo nie chcą sie już za bardzo układać. Zła jestem , ze je obcięłam bo z krótkimi włosami jest trzy razy wiecej zachodu niz z moja niesmiertelną kitką , spinałam i po krzyku.

Madziorskie gratki za zebole dla Izy.
Obsranego Dawidka nie zazdroszczę :silly: :lol:

Luska zdrówka dla dzieciaczków!!!

Dorcia miłego byczenia sie na wsi , tylko uwazaj żeby za duzo nie pic , pijane plemniki lubia płatać figle :lol: :kiss:

Vestusia wykorzystuje pewnie Boba bo w ogóle nie zagląda :side:

Kima i Malina nie wiem co robią ale też pewnie kogos wykorzystują :silly:

No to udanej i słonecznej drugiej cześci długiego łikendu zyczę wszystkim , lecę , papa :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #642611 przez vestusia
Ajć, bo nie mam Kochane kiedy na spokojnie tutaj usiąść i Was nadrobić, a nie lubię tak pisać, jak jestem do tyłu z postami...

upiekłam dziś ciacho, znowu krowi placek. Jutro jedziemy do znajomych, więc trza coś ze sobą wziąć.

Idę zaraz spać. Zuzanna spała dziś 3 h w dzień, wstała o 17, a poszła spać o 21. Jak mi się marzy, żeby pospała chociaż do 7!

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Madziorka oby ta jelitówa znów się nie przypałętała do Was!

11 lata 11 miesiąc temu #642629 przez madziorskie
No i mamy zaje.... weekend... ;(((((((((((((((((

Wieczorem dziadek zmarł.... ;(((((((((((((((((

11 lata 11 miesiąc temu #642643 przez Dorciaition
Ewela :P :P :P :P

Vesta "krowi placek" padlam :laugh:

Madziorskie bardzo mi przykro :(

11 lata 11 miesiąc temu #642736 przez vestusia
Kurka Madziorka, strasznie mi przykro :(

11 lata 11 miesiąc temu #642960 przez Dorciaition
Dzien dobry

Madziaska juz Cie nie denerwuje bo zimno dziś u nas.

Wczoraj mielisny imprezke, grilla. Fajnie było. Lenka dostala od dziadkow rowerek. Troche duzy ale i tak chce ciagle jezdzic, tzn byc pchana.

Chyba wybierzemy sie dzis do oceanarium bo w takiej pogodzie to sie nie da po dworzu chodzic.

Milego dnia :*

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #642965 przez madziaska
Dzien dobry :)

Madziorka, bardzo mi przykro :(

Vesta, kuchareczko :lol:

Dorcia, no przykro mi, ze u WAS zimno :silly:

Polunia, skad ja to znam, ze chlop ciagle w robocie. Sz nawet teraz pracuje w majowke, bo naprawia autobus i musi sie wywiazac w terminie. Hania juz tak teskni za nim,ze jak dzisiaj znalazla jego skarpetki to chodzila z nimi po domu, przytulala je i wowala tata. Mam nadzieje, ze to sie naiebawem zmieni ;)

U nas zimnoooo, 8 st i deszcz, pier....ca mozna dostac w domu. Wczoraj bylismy z moja siostra, Hania i siostrzencem w sali zabaw. Hania obserwatorka, ale fajnie sie bawila. Potem 3h po sklepach i moje dziecko grzeczne jak aniol, caly czas w wozku ;) Dzisiaj siedzimy w domu,buuuuu :angry: Pewnie od pon bedzie piekna pogoda...

11 lata 11 miesiąc temu #643473 przez madziorskie
hej hej

poczytałam, ale weny na odpisanie brak..

nastrój do kitu, pogoda do bani... kurcze kto to widział by w maju w piecu palić????

zmykam.. dobrej nocy i miłego weekendu ;)

11 lata 11 miesiąc temu #643500 przez kima
Ja melduję, że żyję :laugh:
No i obiecuję, że jeszcze kiedyś walnę porządnego posta :laugh:
Maybe już niebawem, póki co czasu brak i weny! :laugh:
Baj baj :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #643519 przez madziaska
Co z Waszymi wenami babki??? Starzejecie sie :P :lol:

Moje dziecko jak zwykle jeszcze nie spi, hehehe. Przez to jest szansa, ze pospie jutro dlugo :silly:

Jak jutro znowu bedzie padac, to chyba oszaleje w tym domu :angry:

Milej nocki :):):)

PS
Buziaki dla Kubusia na 1,5 roczku!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #643710 przez Dorciaition
Dzień Dobry.

U nas pogoda piękne, wiec dzionek zapowiada sie na dworze.

Miłego dnia

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka