- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Ale naskrobałyście Postaram się nadrobić...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karo Ty nie dość że takie ciśnienie to jeszcze ci wredna małpa podniosła:/ u nas na klatce w bloku też masakra z sąsiadami bo niestety, codzienne kłótnie, wycie i krzyczenie dzieciaków to norma i jeszcze psy tak ujadają z garażu niedaleko, że masakra- ale już przez ten rok jakoś się przyzwyczaiłam
Paula ja jeszcze też nie wiem, ale biorę tylko to co napisali na str szpitala:)
Nuśka eh... sistra trudny wiek przechodzi? może zazdrosna o maluszka w brzuszku? z zachowaniem przegięła totalnie i myślę, że przede wszystkim powinnaś jej uświadomić, że co by się nie działo to przenigdy nie może tak reagować!
Agusiak mniam, mniam lody... pychota! ja właśnie kolejny kawałek karpatki wcianam;)znowu cały tydzień sama to już nic do powrotu narzeczonego nie zostanie
Alutka super, że impreza udana!
Groszek ja sama bym dostała zawału a co dopiero mówić o facecie! ale żeś strachu narobiła
Anecia ja nie powiem ci nic na ten temat, tylko tyle, że np. mój mały b. często układa się na dole tak, że ciężko siedzieć, w ogóle już dostałam bolesny kopniak, i coraz mniej przyjemne to jego rozpychanie się ;)mi znowu wszyscy mi mówią że mam taaaaaaki malutki brzuch
Miłego kochane:*
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
co do mojej siostry kochane to ma prawie 13lat i niedawno zaczęła miesiączkować, hormony swoją drogą ale ona w ogóle ma ciężki charakter.
Zadzwoniłam do mamy żeby ona jakoś z nią pogadała bo mnie nie słucha. A mówię jej że jak będzie mnie denerwować to mogę przedwcześnie urodzić i mi dzidzia może nie przeżyć albo ja. No już przesadnie ale inaczej nie docierało.
Interwencja mamy pomogła. Zobaczymy na ile. Dziś było ok.
Paulaja przed wyjazdem kupiłam sobie taki biustonosz i figi i jestem zadowolona, polecam wszystkim allegro.pl/bezszwowy-biustonosz-stanik-c...nia-i3300037176.html allegro.pl/majtki-figi-ciazowe-wysokie-n...xxl-i3297864408.html
Elusiawspółczuję dentysty. Ja też chodzę na NFZ ale babeczka jest świetna,delikatna, miła i solidna
Aneciaja też mam nisko brzuch. Ponoć to zależy o tego jak się macica układa.
Dobrej nocki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Anecia, Groszek, mój mąż też ciśnieniowiec i bierze leki a dziś się dowiedział, że nie może pić swojego ukochanego trunku czyli piwka
Co do brzuszka to pewnie wszystko w porządku a po prostu taka twoja uroda. Ja mam zaś brzuch jakby to określić taki długi,hehe. Zaczyna się tuż pod cyckami i nisko kończy. Nie jestem specjalnie z takiego kształtu zadowolona bo nie jest to piękny okrąglutki brzuś, ale trudno jest jaki jest
Elusia karpatka, mmmm pychota
nusia to faktycznie siostra ma burzę hormonów ale może interwencja mamy pomoże.
Stanik fajny ale z moim dużym biustem do by chyba do ziemi opadł
Ja wcinam takie malutkie bezy oj trzeba się będzie zacząć nieco hamować
Alutka super, że urodzinki udane
Miłego wieczorku
- eta
- Wylogowany
- gadatliwa
zajmuje się szyciem na zamówienie rzeczy dla dzieci typu pościel, mata, ochraniacz itp
więcej na www.facebook.com/pages/Spioch/183879848433685
może komuś się przyda, dbajcie o siebie dziewczyny
MOJE REKODZIEŁO - Zapraszam
www.facebook.com/pages/Twoj-Slubny-Czas/168184110058911
twojslubnyczas.blogspot.com/
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do siostry nuski uwierzcie ze za takie cos chyba bym nie chcacy reke uniosla toc to moglo sie skonczyc zle tu nie ma tlumaczenia ona ma 13 lat wie co robi to nie 2-latka ach brak slow.
Agusiak haha moj tez LUbi Piwko ale chyab do neigo nie dociera czASAMI CO MOZE MU GROZIC PRZEZ te piweczko
Wcinajcie kobietki poki mozna bo pozniej na jakis czas trzeba uwazac ja juz mam to ale trudno aby Dzieciatko sie urodzilo cale i zdrowe
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Dopiero doszłam do siebie. ten upał mnie tak wykańcza ze to nie mozliwe. Brzuch mi dzis sie spinał, skurcze mnnie meczyły do prawie 16 co nie było wogole przyjemne;/ jeszcze mała taka niespokojna. ale rusza sie ładnie cały czas takze, jest ok. mama powiedziała tylko ze jak była z siostra w ciazy to na tym samym etapie co ja miała taka sama sytuacje tylko ze u niej sie rozwarcie na 2 cm juz zrobiło i przez reszte ciazy w szpitalu była takze powiedziała ze jesli jutro tez biegunka bedzie mnie meczyc czy skurcze w nocy to mam nie czekac.
Powiem Wam że mam juz tego wszystkiego dosc powoli. Jak ja bym chciała aby chociaz kilka dni było ok.ehh.. ale jeszcze okolo dwa tygdonie i na wymarzony domek z ogródkiem idziemy.
A co jeszcze mnie wkurzyło..pisałam Wam ze dzis sie nastepni wprowadzaja na nasze stare mieszkanie, a rano z biura ludzie byli i sprawdzali zanim tamci klucze dostali. zadzwonili do mnie kolo 11 i mówa ; Mieszkanie jest w super stanie, posprzatane i odnowione ze nawet sie pozytywnie zziwili ale na korytarzu ( na klatce schodowej) został nasz fotel i ze oni go wyniosa ale to 30 funtów z depozytu sciagaja;/ no by to szlag! za sciagniecie fotela po kilku schodach na smietnik 30funtów! ehhh jedyna rzecz ktorej zapomnielismy to juz raczej ze zmeczenia a i tak musieli sie doczepic ;/ no ale mniejsza z tym wazne ze nie mieszkamy juz tam . teraz juz tylko ogloszenia przegladam i szukam domku dla nas .
groszek
Nieźle meza załatwiłaś wyobrazam sobie jaki stres musiał przezyc przeciez to za predko:!
Alutka
równiez sie ciesze ze urodzinki sie udały grunt to dobrze sie bawic
nuska
no to siostra ładnie przegieła - ale cie pociesze -moj brat 18 lat a zachowuje sie jak szczeniak. tyle problemow z nim jest ze gowa mała;/
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Karo jeszcze wieczorem przeczytałam Twojego posta ale już nie miałam siły odpisać, ale powiem Ci, że nie mogłam przestać myśleć o tym fotelu. No ja pierdziele co za popaprani angole, którzy tylko patrzą jakby tu zedrzeć z kogoś kasę. Nawet jeśli to za takie coś powinni wziąć grosze a nie tyle kasy. Ale jak to jest, to oni Wam jeszcze nie oddali tych pieniędzy, że sobie mogą tak ściągać kiedy i ile im się podoba? Uważam że to już jest z ich strony straszne draństwo Ja bym powiedziała, że to nie nasz fotel i niech się walą
U nas dziś słonko i mam nadzieję, że padać nie będzie. Chociaż ta pogoda taka w kratkę, że nadążyć za nią się da i już nie wiadomo jak się człowiek ma ubrać.
Miłego i spokojnego dnia
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Wstaliśmy 20 minut temu, ale się nie wyspałam... Młoda mnie kopała w nocy, jakby conajmniej jej niewygodnie było Dziś śmigamy na plac zabaw z młodym wypróbować nowe zabawki hihi
Karo no bez przesady przecież to już zdzierstwo na maksa współczuje i czekam z Wami na ten domek
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tak mówicie że angole ściągają kasę fakt jest to rozbój w biały dzień tyle kasy za zniesienie fotela, ale spójrzcie co u nas w kraju się dzieje. Wcale nie jest lepiej tak samo zdzierają z nas pieniądze gdzie się tylko da, tam przynajmniej są jakieś normalne zasiłki na dziecko a u nas 77 zł i co masz za to kupić a i tak nie każdy dostanie bo kryteria są jakie są...
Ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi skorzystałam, że mąż w domu to posiedział z dziećmi nie musiałam ich brać ze sobą. Ale i tak sie zdenerwowałam bo pojechałam na 7 przyjechałam na chwilę do domu nakarmiłam mała, położyłam spać i wróciłam z powrotem( dzisiaj krzywa cukrowa)i co myślałam że zrobi jakieś śniadanie zajmie sie synkeim a on śpi dziecko ogląda bajkę nawet herbaty nie zrobił...wrrrr...a ja muszę wszystko, każdą jego zachciankę...Czeka mnie dziś znowu podróż pod Warszawę, jedziemy odebrać samochód zastępczy na czas naprawy tej rozbitej ciężarówki, więc cały dzień znów w samochodzie
Ja brzuszek mam bardzo mały i też mam nisko, ale to dlatego że po prostu dzieciątko jest tak ułożone. Bardzo szybko ułożyło sie główka w dół i pewnie stąd ten efekt. U nas też raz słońce świeci raz się zbiera wiatr i też mam problem jak sie ubrać a najbardziej jak ubrać dzieci...
Miłego dzionka
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas zimno wiatrzysko i chyba bedzie deszcz