- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Karo lepiej idź do lekarza niż masz sobie w brodę pluć.
U nas nigdy nie jest nudno, jak nie urok, to sraczka, jak nie wojna to miłość... Dziś w nocy straciłabym męża ale od początku Podniosłam alarm dokładnie o 3:05 że WODY MI ODESZŁY. Stary nie mało zawału dostał, mówię patrz jaka plama na łóżku i mojej dupie tzn majtkach. Zaczął zwijać się jak w ukropie, latać i szykować torbę. Ja siedzę na łóżku i patrzę, a Michasia w łóżeczku nie ma. Jak wstawaliśmy w popłochu to przykryłam go kołdrą, a spał u nas w nogach. Oczywiście się obudził bo światła pozapalane, my głośno rozmawiamy - MASAKRA. Po chwili młody otworzył oczka i wlazł mi na kolana, a tu - cały zalany Widocznie leżał koło mnie, zsikał się i było mu mokro to poszedł w nogi... Stary po 10 minutach zmierzył ciśnienie 260/130 i zaczą się śmiać że jeszcze jeden taki alarm i będę miała święty spokój Michał jak doszedł do siebie tzn się rozbudził to mówi nam ładnie "mamu dzidzi siiii o TUUUUU" No i takim o to sposobem wyjaśniła się sprawa "wód płodowych" Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ja to nie mam żadnego talentu Ale cóż i takie egzemplarze się trafiają
Czyli Oleczka i Paula nie znają jeszcze płci dzieciaczków, tak?
Ja w pierwszej ciąży też się późno dowiedziałam, coś po 30 tygodniu chyba.
Groszek ale akcja
Widzisz to widać mężusiowi jednak zależy i przejmuje się, że tak zareagował i przeżył tą sytuację, że aż mu tak ciśnienie skoczyło
Może jest jeszcze dla Was nadzieja
A Misio Was ładnie załatwił, nie ma co, hahaha
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agusiak no nie znam na 100% płci, ja się czuję jakby to miał być syneczek, mój lekarz jakieś 4 tyg temu powiedział że dziewczynka mąż stwierdził że widział chłopca...Na męża zdolności bym nie liczyła bo był pierwszy raz na usg wcześniej jakoś nam sie nigdy nie udało więc mógł widzieć różne rzeczy a lekarz ma mi teraz potwierdzić na wizycie w przyszłym tygodniu
A dziergania nauczyła mnie mama, ją jej mama więc już tak od pokoleń w pewnym sensie tradycja maluję też dzieciom pokój zrobiłam na jednej ścianie ocean z rybkami zostały już tylko detale do zrobienia jak skończe pochwalę sie dziełem
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Karo Ty się kochana nie przejmuj jakąś głupią
Groszek ja pierdziele ale akcja ! No ale jak widać mąż jednak nie ma tak do końca wszystkiego w nosie. może jak Mała się urodzi to tatusia córeczka będzie?
Paula co do torby to ja jeszcze nie wiem, myślałam o walizeczce dla siebie i torbie dla Małego, bo u nas to w każdym szpitalu inaczej sobie życzą, w jednym żeby wszystko w jedną torbą a w jednym żeby w dwie...
Wczoraj zapowiadał się fajny spacerek i nawet znośnie było ale po powrocie do domu moja siostra zaczęła mnie jak zwykle denerwować...gówniara tak do mnie pyskuje że to się w głowie nie mieści! I jak ja jej dogadałam to się uniosła wielce i wychodząc kuchni tak mnie małpa pchnęła że herbata gorąca by mi się na brzuch wylała myślałam że zostanę tu trochę dłużej ale nie wytrzymuję z tą małpą i wracam w środę do domu....
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nusia kurcze nie fajnie siostra Cię załatwiła Nie dość, że nie powinna Cię denerwować to jeszcze powinna uważać. Wracaj do domu bo nerwy nie są Ci teraz potrzebne.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do torby to z Misiem miałam małą walizkę i w niej wszystko dla mnie. Dla Michasia nic nie musiałam mieć, bo wszystko w szpitalu było. A jak wychodziliśmy to D wszystko dla Młodego przywiózł aaaaa tylko o pampersach zapomniałam i musiałam kupić w aptece szpitalnej, a to chyba najdrożyszy towar był 28 pieluch za 49 zł
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie no u nas dziś taka pogoda, że tylko siąść i piwo pić a tu nawet piwka nie można
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do robotek ja sama sie ucze wszystkiego na internecie zaagladam i tak kombinuje ihihi teraz jestem w trakcie robienia KOcyka jak zrobie pokaze
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Dziękuje za opinie co do torby, ja jeszcze nie zdecydowałam. Byłam dziś w pepco i kupiłam sobie gatki, wyglądają na wygodne i stanik taki sportowy. Chciałam cały komplet czarny, ale niestety staników nie było, więc wzięłam cały biały komplet. Może przy następnej okazji trafi się czarny. Idę zaraz przebrać, bo w normalnych stanikach szlak mnie trafia, tak nie wygodnie.
Karo, szczerze to przesrane masz... ja bym nie wytrzymała z takim babskiem...
Groszek niezły numer.... Z jednej strony ubaw po pachy, ale z drugiej... zawał
Agusiak, no płci nie znam, mam nadzieję, że teraz się dowiem. Czuję że to dziewczynka, ale to tylko intuicja.
Co do ruchów to nie liczę. Lekarz nic nie mówił jeszcze o liczeniu, ale czuję ruchy prawie cały czas, więc jak bym miała liczyć to chyba nic innego bym nie robiła...
Lecę na razie, wpadnę jeszcze wieczorem zobaczyć co tutaj słychać. PA
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anecia mój D wysokociśnieniowiec i codziennie bierze leki, a po tym zajściu myślał że zejdzie