- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Groszek fajnie, że Michaś tak świetnie radzi sobie w przedszkolu:)
Kasia trzymam kciuki, że będzie dobrze:* kończymy już 35 t/c także 2tygodnie i możemy spokojnie rodzić nasze skarbeńki bez obawy
Nuśka to trzymam kciuki że wszystko się wypytasz na wizycie i będzie dobrze:)
Paula śliczna karuzela:)!
Jadę do młodego, później na zakupy- kupić tą nianię, jutro przyjeżdża rodzinka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do łóżeczka to nie wyobrażam sobie zostawić takiego malutkiego dziecka samego w pokoju. Nie wnosimy łóżeczka do sypialni tylko my przenosimy się do pokoiku dziecka Tam po prostu mam wszystko pod ręką
Kasiaa ja z brzuchem mam tak samo Dzisiaj w nocy ze 2 godz nie spałam. Jak są te skurcze to faktycznie lepiej nie dotykać brzucha bo wtedy one się nasilają. Ale ja co chwilę sprawdzam czy wszystko ok. Ja na twoim miejscy gdyby się to powtórzyło pojechałabym do szpitala. Już raz tak zrobiłam i unormowało się. Ale teraz znów zaczyna twardnieć. Może jedz magnez?? Mi powiedzieli, że nospa do 3x dziennie po 2 tabletki i magnez nawet 4x dziennie. Chociaż ja i tak jem mniej bo się o dzidzię boję. Powodzenia życzę i głowa do góry, ty i tak już jesteś w 35
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
dziewczyny myślała któraś z Was o porodzie w wodzie? u mnie w szpitalu jest możliwość tylko nie wiem czy to się zgłasza wcześniej czy jak może nie zapomnę zapytać
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
no Tośka współczuję ja mam w obrębie 15km 3 szpitale
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Jeśli chodzi o łóżeczko ty my mamy jeden pokój do dyspozycji, więc zero wyboru stoi w naszym pokoju
Magnez cały czas biorę 3 tabletki dziennie, na razie lekarz nic nie mówił żeby odstawić. Nospy nigdy nie brałam (znaczy się w ciąży).
Jeśli chodzi o szpital to nie wiem czy u nas jest możliwość rodzenia w wodzie, ale ja i tak bym nie chciała chyba. A kąpią u nas położne, ogólnie szpital sobie wszyscy chwalą, personel bardzo miły, jest ok
I nie za daleko bo jakieś 16km.
Musiałabym się wziąć za sprzątanie, ale nie chce mi się że szok...
Wczoraj mama mi powiedziała, że kupią nam pościel do łóżeczka... Ech, chociaż to z głowy. W ogóle jakaś inna się ostatnio zrobiła, czym bliżej porodu. Może nie będzie tak źle jak myślałam. Podobno ludzie się zmieniają, może jej też się odmieni Nawet sama się zaoferowała, że nowy pokrowiec na leżaczek uszyje
Miłego dnia życzę
Wpadnę jeszcze później.
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Ja biorę ten aspargin 3x2 i teraz nospe 3x2 i nie mam napiętego brzucha dzis... ale ze swoim lekarzem sie kontaktowałam i powiedzial zebym ten duphaston wzieła zadziała szybciej i nie bede sie nospa faszerowała.. wiec dzis musze męza wysłac z recepta po ten lek jak wróci z pracy
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
A jadac do lekarza Moj Maz zadzwonil i mi oznajmil ze po pracy odrazu jedzie sobie na impreze nie rozmawiajac nic a nic ze mna nawet nie zapytal czy napewno nie chce jechac powiedzialam ze nie mam o czym z nim rozmawiac i ma do mnie nie dzwonic wydzwanial z 4 razy nie odebralam nie chce z NIm rozmawiac i sie denerwowac bez przesady skoro imprezy sa wazniejsze jak MY bo w domu to tylko KOMp i TV i jak tylko ktos go zaprosi to on jedzie i ma wysrane na nas to narazie.Myslalam ze Sie Zmieni ale jednak NIe ach szkoda gadac
dziekuje Kochane za wsparcie mowilyscie ze bedzie OK i jest OK
ja dzis chyba poprasuje ciuszki Maluszkowi
Paula u Ciebie jak i u mnie czym blizej to i Mama jakas INna hihih
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Kasiu a może jak czujesz się taka niespokojna i nieprzekonana po wizycie do wybierz się do szpitala? Może Cię uspokoją.
Groszek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My mamy dostać kołyskę od wujków i myślę, że ona będzie u nas w sypialni a łóżeczko w pokoiku małej i tak liczę, że jak wyrośnie z kołyski to będzie spać u siebie w łóżeczku. Nie wiem jak to się sprawdzi, najwyżej będziemy kombinować by zmieścić łóżeczko u nas.
Nuśka dobrym sposobem na pamiętanie wszystkiego na wizycie jest spisanie pytań na kartce ja inaczej mam czarną dziurę w głowie jak wchodzę do gabinetu a co do porodu w wodzie to zadzwoń może sobie do szpitala i się dowiesz wszystkiego
Tośka trzymam kciuki za wizytę O! Wszystko w najlepszym porządku Super
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
P@aul@ no to super ten szpital u Ciebie. U mnie też podobno ok, ale poporodowych sal pojedyńczych to nie ma.
Ja biorę magnez dwa razy dziennie i całe szczęscie jeszcze nie mam żadnych napięć brzucha itp. Mam nadzieję, że tak zostanie. Nospę wzięłam może ze 3 razy w ciąży. Staram się raczej unikać.
Pozdrawiam